Bankomat progutao pare koliko se čeka?

to je zato sto koristite bankomate u najvecoj guzvi. Bankomati, bankarski salteri, kancelarije banaka... sve je to povezano u jedan sistem i u radno vreme to zna da se preoptereti i da se na[prave greske. Ja vadim pare sa bankomata kasno uvece i to u nekim zabacenim delovima, i desi se da mi bankomat da vise para, verovatno posle radnog vremena se vrsi automatsko poravnjivanje racuna prometa i sve sto je visak u bankomatima danju, oni izbacuju to nocu, ali da ne bi bilo skandala to obicno bankomati rade kasnije i u nekim manje prometnim mestima.
Probaj tako ali budi uporan jer ne desi se to svaki put

ja da budem iskren ne znam ni zasto dizete tolike kolicine novca na bankomatima.
ja sam imao potrebu tad jer sam placao majstore i realno svega par puta godisnje imam takve potrebe..obicno dizem samo par hiljada jer ja 99% kupovina obavljam karticom jer je mnogo lakse i elegantnije i nema zezanja sa sitininom na kasi ili da ti zafali.

u stvari ne.. bar je tako sa intezinim bankomatom i to je mario u pravu.
i mene je par puta to obavestenje zbunilo.
ne kaze da bankomat nema para nego da nesto nije u redu sa karticom..jeste malo zbunjujuce.
Имала сам годинама рачун у интези и подизала на банкомату, никад нисам наишла да нема пара, ето...
Додуше то је било пре доста година, ваљда тад нисте сви наваљивали на банкомате.
:rotf:

ja ne znam kako se tebi uvek desavaju takve stvari..
bankomate koristim vec 20..30 godina, razne kod nas i u svetu, od postanske stedionice do raznih banaka i nikad, ali nikad mi nije progutao pare..kako se tebi uvek svasta desava? par puta mi je progutao karticu, ali sam kad se sve uzme u obzir ja bio kriv za to i dobijao sam je nazad u roku dva do tri dana...

mozda nona ima i pravo, da prosto prizivas negativnu energiju.. opusti se malo i budi pozitivan :D
Pa tako zrači. Imaš ljude koji uvijek imaju "situacije".

Placa ga Inteza da pljuje po Mobi bankomatima :lol:
mobi banka ima samo on line poslovanje pogledajte njihov sajt…
mislim da njene ekspoziture u bgdu ne postoje eventualno neka kancelarija u okviru yettela na novom bgd-u
to je bivša telenor banka specijalizovana za poslovanje bez šaltera...
samo (telenorov) yettelov ogranak prerušen u svoju moderniju verziju

njihovi zaposleni rade od kuće nemaju ofis.

mobi banka ima samo on line poslovanje pogledajte njihov sajt…
mislim da njene ekspoziture u bgdu ne postoje eventualno neka kancelarija u okviru yettela na novom bgd-u
to je bivša telenor banka specijalizovana za poslovanje bez šaltera...
samo (telenorov) yettelov ogranak prerušen u svoju moderniju verziju

njihovi zaposleni rade od kuće nemaju ofis.
A ima li neku manu ta banka , od početka sam tamo njihov klijent i zadovoljan.
Doduše i u Intezi imam račun.

Back