- Poruka
- 41.696
Tebe ne zavrće samo bankomat!Tebi se sigurno nikada nije desilo da te bankomat zavrne![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe ne zavrće samo bankomat!Tebi se sigurno nikada nije desilo da te bankomat zavrne![]()
otp je imao to sve na istom bankomatunisu isti bankomati za devize i dinare..bar je tako u intezi.
Nego reci ti nama šta kuvaš danas za ručak, pijaca, usisavanje i tako toReče mario, svetski putnik, koji ima problem sa bankomatima ; )
Meni treba keš jer pravim svemirski brod u garaži.
Vidi, vidi naše alapačeNego reci ti nama šta kuvaš danas za ručak, pijaca, usisavanje i tako to![]()
To se I meni desilo, isto Mobi Banka, otisao kod njih, jos je bila Telenor Banka, oni kao zovite taj I taj broj. Nisam hteo da se njakam za 1000din...ja sam hteo da uplatim na bankomatu
i pojeo mi evre i dao papiric
zadrzane novcanice radi provere
kontaktirajte banku
Имала сам годинама рачун у интези и подизала на банкомату, никад нисам наишла да нема пара, ето...u stvari ne.. bar je tako sa intezinim bankomatom i to je mario u pravu.
i mene je par puta to obavestenje zbunilo.
ne kaze da bankomat nema para nego da nesto nije u redu sa karticom..jeste malo zbunjujuce.
Pa tako zrači. Imaš ljude koji uvijek imaju "situacije".ja ne znam kako se tebi uvek desavaju takve stvari..
bankomate koristim vec 20..30 godina, razne kod nas i u svetu, od postanske stedionice do raznih banaka i nikad, ali nikad mi nije progutao pare..kako se tebi uvek svasta desava? par puta mi je progutao karticu, ali sam kad se sve uzme u obzir ja bio kriv za to i dobijao sam je nazad u roku dva do tri dana...
mozda nona ima i pravo, da prosto prizivas negativnu energiju.. opusti se malo i budi pozitivan![]()
mario je magnet za probleme.Meni je mario najzanavniji na forumu. On bez problema ne može, gdje ga nema on ga napravi.
Krenuce ga na bolje, samo da najpre resi Redmi 9.mario je magnet za probleme.
mobi banka ima samo on line poslovanje pogledajte njihov sajt…Placa ga Inteza da pljuje po Mobi bankomatima![]()
meni je isto pojeo par puta novac banka intesa bankomatja sam hteo da uplatim na bankomatu
i pojeo mi evre i dao papiric
zadrzane novcanice radi provere
kontaktirajte banku
A ima li neku manu ta banka , od početka sam tamo njihov klijent i zadovoljan.mobi banka ima samo on line poslovanje pogledajte njihov sajt…
mislim da njene ekspoziture u bgdu ne postoje eventualno neka kancelarija u okviru yettela na novom bgd-u
to je bivša telenor banka specijalizovana za poslovanje bez šaltera...
samo (telenorov) yettelov ogranak prerušen u svoju moderniju verziju
njihovi zaposleni rade od kuće nemaju ofis.
ma ne, daleko od toga da sam htela da istaknem manu.A ima li neku manu ta banka , od početka sam tamo njihov klijent i zadovoljan.
Doduše i u Intezi imam račun.