mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.577
I nama je intezin bankomat maznuo novac. Uredno izbacio račun ali od love ni traga ni glasa. Izgleda da su specijalizovani za tu vrstu poslovanja. Na kraju dana 30-60.000 din viška 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istoI nama je intezin bankomat maznuo novac. Uredno izbacio račun ali od love ni traga ni glasa. Izgleda da su specijalizovani za tu vrstu poslovanja. Na kraju dana 30-60.000 din viška![]()
mobi banka je naslednik telenorove banke a oni su imali sediste u eirport sitiju.mobi banka ima samo on line poslovanje pogledajte njihov sajt…
mislim da njene ekspoziture u bgdu ne postoje eventualno neka kancelarija u okviru yettela na novom bgd-u
mislim da pricamo o razlicitom stvarimaTo dok uđu na tržište su ljubazni ja sam sa njima imao posla u hrvatskoj još pre 10 godina. Bahatooo!
pa idi u njihovu bankuEvo malo za utehu da ne ispadne da je Mario jedini s problemima. Meni je bankomat iscepao nekoliko novcanica.
Pokusala sam da stavim na racun i onda je neke novcanice uzeo a neke sazvakao i vratio izguzvane.
Sad imam nekoliko novcanica ne znam sta da radim s njima i da li neko moze da ih uvazi. U pitanju su juani. A banka kineska.
I da li negde u BG postoji neka menjacnica koja menja hongkongski novac, katarski i tako neke egzoticne valute. Nemam puno ali hocu da ih se resim.
ladno imaju ofis u bgpa idi u njihovu banku
preko puta hajata
pa ima kineska banka koliko znamladno imaju ofis u bg
![]()
hvala nisam znala