Bankomat progutao pare koliko se čeka?

mobi banka ima samo on line poslovanje pogledajte njihov sajt…
mislim da njene ekspoziture u bgdu ne postoje eventualno neka kancelarija u okviru yettela na novom bgd-u
mobi banka je naslednik telenorove banke a oni su imali sediste u eirport sitiju.
tu su bile prostorije administracije..samu poslovnicu nemaju jer je to "virtuelna" banka.

Па изгледа да имате проблем са уплатом на банкомату, а не са исплатом.
Код исплате ја нисам чула да не добијете новац.

Знам случај да се жена заблесила и није узела новац који је избацио банкомат, новац се ваљда вратио назад, а њу су сутрадан звали из банке. Заборавила сам која је банка.

a bilo je svasta s bankama
ja sam imala lud slucaj s otp da nisu knjizili neke transakcije uopce i to masovno tipa 31.12.
i onda ih lijepo proknjizili mjesec dana kasnije i masovno ljudima skinuli pare tad
bez dozvole, bez slanja izvjestaja...
kod mene je u pitanju bio neki sitniji iznos
al sam svjedno trazila listing i iznosa nema, naravno
kazu te podatke ima samo karticar...reko trazite od karticara i tako smo se natezali pojeo vuk magarca...tad sam jos imala kredit kod njih, al sam znala da necu tamo ostati
epilog je da sam i otisla, sa sve kreditom
a ta situacija jeste bila jedan od razloga
bilo je jos kojesta sitno tipa ne radi app danima ne mozes nista
kol centar ugasili, radi samo priviledge link i tako
kaoticni su bili za moj ukus pa sam na kraju zbrisala

s intezom znam da su ljudi imali situacije razne s karticnim placanjem i appom
za bankomat ne znam da se iko specijalno zalio na to, to mu dodje sitnica u moru s ranja koja se mogu desiti s raznim transakcijama

To dok uđu na tržište su ljubazni ja sam sa njima imao posla u hrvatskoj još pre 10 godina. Bahatooo!
mislim da pricamo o razlicitom stvarima
ja govorim o sluzbenicima na nivou poslovnice
i to bivsi societe sad otp
ok su ti ljudi bili stvarno, al rade u bas ludom sistemu
malo mi ih je i zao
doduse, vecija banaka je takva
znam i neke druge price koje nemaju veze sa poslovnicama i poslovima sa stanovnistvom
izvana gladac, iznutra kaos i ludilo
ko ne mora vjerujem da ne radi po nasim bankama
bas frustrirajuce price

Evo malo za utehu da ne ispadne da je Mario jedini s problemima. Meni je bankomat iscepao nekoliko novcanica.

Pokusala sam da stavim na racun i onda je neke novcanice uzeo a neke sazvakao i vratio izguzvane.

Sad imam nekoliko novcanica ne znam sta da radim s njima i da li neko moze da ih uvazi. U pitanju su juani. A banka kineska.

I da li negde u BG postoji neka menjacnica koja menja hongkongski novac, katarski i tako neke egzoticne valute. Nemam puno ali hocu da ih se resim.

Evo malo za utehu da ne ispadne da je Mario jedini s problemima. Meni je bankomat iscepao nekoliko novcanica.

Pokusala sam da stavim na racun i onda je neke novcanice uzeo a neke sazvakao i vratio izguzvane.

Sad imam nekoliko novcanica ne znam sta da radim s njima i da li neko moze da ih uvazi. U pitanju su juani. A banka kineska.

I da li negde u BG postoji neka menjacnica koja menja hongkongski novac, katarski i tako neke egzoticne valute. Nemam puno ali hocu da ih se resim.
pa idi u njihovu banku
preko puta hajata

pa idi u njihovu banku
preko puta hajata
ladno imaju ofis u bg
Tim And Eric Reaction GIF

hvala nisam znala

Back