Bankomat progutao pare koliko se čeka?

BaNkomati su poluprazni u beogradu, nama se desilo da je progutao 10.000 din. To je bilo pre skoro mesec dana. Prijavljeno je i neki postupak je u toku. Jednostavno nema dovoljno para i ne može da isplati. Skoro sam u razgovoru došao do saznanja da u proseku bankomati naprave "višak" 30-60.000 din. Dal je moguće da se ljudi ne žale?!??

Koliko dugo se čeka povrat sredstava koje je bankomat progutao?

Ja sam imao više puta probl sa praznim bankomatima kada hoću da podignem recimo 50.000 din. Bankomat mi izbaci da mi je kartica neispravna i da se obratim SVOJOJ banci za pomoć. A smrad jednostavno nema para. To su oni mobi bankomati uglavnom.
Kako ti se to desilo, i kako mozhesh vishe od 30000 din da dignesh? :P

Limit je koliko ima para ako nema ništa izbaci ti da ti je kartica neispravna i da se obratiš svojoj banci. Ako ima manje od 100 soma opet ti izbaci jer neda pare ima za ove što podižu male sume. Dakle gađam otprilike kada ih napune.
koja banka je u pitanju jer nema sanse to sta pricas da je tacno.
opet pricas neke bajke i izmisljene price.
bankomati imaju limite da ne bi dosao jedan i ispraznio ceo bankomat.
svuda u svetu bankomat ima dnevni limit podizanja.
i to se gleda cross sve bankomate tokom dnevnog dizanja, sto znaci ne mozes da ih zeznes tako sto ces otici na jedan dici 50.000 a onda odes na drugi i dignes jos 50.000.
ti mozes da dignes ukupno toliko tokom dana.
na salterima mozes da dignes taj limit od 5.000 koji spominjes, ali na bankomatu nema sanse vise od 500€

a ako zaista pokusavas da dignes vise, onda nije ni cudo da ti stalno guta kartice jer vrisis nemogucu radnju i bankomat misli da si ukrao karticu.

toliko je bilo i pre dve godine..pouzdano znam.
Pri tome je maksimalni iznos za podizanje gotovine na bankomatu 30.000 dinara. Iako je mreža bankomata Banca Intesa Beograd najšira u Republici, nastavlja se intenzivno sa instaliranjem novih bankomata, pa će vlasnicima Maestro/Master i Visa kartica gotovina biti dostupna na sve većem broju lokacija, posebno u Beogradu.
https://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/medija-centar/vesti/news121.html
Kada su digli na 50k, ne znam, verovatno skoro..

Pri tome je maksimalni iznos za podizanje gotovine na bankomatu 30.000 dinara. Iako je mreža bankomata Banca Intesa Beograd najšira u Republici, nastavlja se intenzivno sa instaliranjem novih bankomata, pa će vlasnicima Maestro/Master i Visa kartica gotovina biti dostupna na sve većem broju lokacija, posebno u Beogradu.
https://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/medija-centar/vesti/news121.html
Kada su digli na 50k, ne znam, verovatno skoro..
veruj mi nije skoro, pre dve godine sam toliko dizao jer sam placao neke majstore tad i znam koliko sam mogao da uzmem u komadu.

odnosno aj da budem precizniji posto je bilo leto, bilo je pre godinu ipo dana.

Back