Bankomat progutao pare koliko se čeka?

mario80

Stara legenda
Poruka
78.385
BaNkomati su poluprazni u beogradu, nama se desilo da je progutao 10.000 din. To je bilo pre skoro mesec dana. Prijavljeno je i neki postupak je u toku. Jednostavno nema dovoljno para i ne može da isplati. Skoro sam u razgovoru došao do saznanja da u proseku bankomati naprave "višak" 30-60.000 din. Dal je moguće da se ljudi ne žale?!??

Koliko dugo se čeka povrat sredstava koje je bankomat progutao?

Ja sam imao više puta probl sa praznim bankomatima kada hoću da podignem recimo 50.000 din. Bankomat mi izbaci da mi je kartica neispravna i da se obratim SVOJOJ banci za pomoć. A smrad jednostavno nema para. To su oni mobi bankomati uglavnom.

BaNkomati su poluprazni u beogradu, nama se desilo da je progutao 10.000 din. To je bilo pre skoro mesec dana. Prijavljeno je i neki postupak je u toku. Jednostavno nema dovoljno para i ne može da isplati. Skoro sam u razgovoru došao do saznanja da u proseku bankomati naprave "višak" 30-60.000 din. Dal je moguće da se ljudi ne žale?!??

Ja sam imao više puta probl sa praznim bankomatima kada hoću da podignem recimo 50.000 din. Bankomat mi izbaci da mi je kartica neispravna i da se obratim SVOJOJ banci za pomoć. A smrad jednostavno nema para. To su oni mobi bankomati uglavnom.
ja celu platu podizem u banku. Dok sam vadio pare sa bankomat, bio vecito u debeli minus, sad , puna slamarica ustedjevine.

Како се увек теби стално дешавају овакве ствари?

Ne znam koliko se ceka, ali djelom ovisi o tvojim sposobnostima. Da imas dzip i par lanaca rijesio bi brzo, a kako imas hyundai cekaj sine. :mrgreen:
Kukak o visokim cijenama, pljacki itd, a podizes 50k iz šuta Tko si ti mariolino :think:

Postavio sam konkretno pitanje zašto se javljate da spamujete temu? Šta je to toliko bitno u vašem životu da napišete bilo šta? Ako vam to pričinjava zadovoljstvo onda ok piskarajte.

Pitanje je kratko i jasno koliko se čeka za povrat sredstava od 10.000 din? Meni to nije ništa ali vama koji radite za 50.000 verujem da jeste. U stvari mislim da je svima bitno a vi namerno botujete i spamujete temu.

Postavio sam konkretno pitanje zašto se javljate da spamujete temu? Šta je to toliko bitno u vašem životu da napišete bilo šta? Ako vam to pričinjava zadovoljstvo onda ok piskarajte.

Pitanje je kratko i jasno koliko se čeka za povrat sredstava od 10.000 din? Meni to nije ništa ali vama koji radite za 50.000 verujem da jeste. U stvari mislim da je svima bitno a vi namerno botujete i spamujete temu.
ja ne znam kako se tebi uvek desavaju takve stvari..
bankomate koristim vec 20..30 godina, razne kod nas i u svetu, od postanske stedionice do raznih banaka i nikad, ali nikad mi nije progutao pare..kako se tebi uvek svasta desava? par puta mi je progutao karticu, ali sam kad se sve uzme u obzir ja bio kriv za to i dobijao sam je nazad u roku dva do tri dana...

mozda nona ima i pravo, da prosto prizivas negativnu energiju.. opusti se malo i budi pozitivan :D

Ja uvek pohvalim kada se nešto reši/sredi ili poboljša u gradu gde živim.

IMG_20230210_005219.jpg

Back