Back to school?

Ma opusteno i ja sam uvek za ljubav/strast itd mislim da godine ne trebaju da budu prepreka ni u kom slucaju.Ali realno sve zavisi sta se hoce od toga ...ozbiljna veza ili samo kombinacija posto bi od toga i zavisio neki dalji odgovor.

Ona ima 27 godina..on 17... da li je to velika razlika? da li je ok ako on ima lichnu kartu i vozachku dozvolu? mislim, mozzdano su na istom nivou :rumenko:.

Pa,ako je u redu da devojka od 17 bude sa nekim ko ima 27,shto ne bi obrnuto bilo prihvatljivo...only fair now ,isn't it?Nije fer da jedno bude prihvatljivo ili precutno prihvatljivo a drugo ne samo zato shto je redja pojava.

Poslednja izmena:
Devojka sa 17 nekako i moze da bude ozbiljnija...a frajer sa 17 tesko....ako ti je samo do zeza, super...zezaj se...mada ne kontam kako odrasla odoba sa 27 moze da se zeza sa klincem, kojem se dize i na Modernu pevacicu....:mrgreen: ili bolje da kazem na sve sto ima dve noge, sise i dupe...:lol:

velika je razlika
bar za mene
svi tinejdzeri su debili i ne vidim sad kad ja imam 27 kako bi mogao da se nadjem po bilo kom pitanju sa nekom upishanom klinkom od 17
a sex,pa to mi dodje skoro pa pedofilija...mada ko zna zashto je to dobro...nek se obrazuje dechko shto pre s iskusnom:mrgreen:

velika je razlika
bar za mene
svi tinejdzeri su debili i ne vidim sad kad ja imam 27 kako bi mogao da se nadjem po bilo kom pitanju sa nekom upishanom klinkom od 17a sex,pa to mi dodje skoro pa pedofilija...mada ko zna zashto je to dobro...nek se obrazuje dechko shto pre s iskusnom:mrgreen:

ne moras biti bezobrazan:roll:

nisu sve devojke od 17 takve, zapravo ja znam dosta njih koje su mnogo zrelije od nekih ''odraslih'' zena. starost/zrelost je stanje uma a ne tela.

Ili npr ja koja imam 19 na forumu sam pocela da pisem sa 18 pa su svi mislili i neki i dalje misle da imam 30,shta, i ja sam tinejdzer debil?

Poslednja izmena:

nisu sve devojke od 17 takve, zapravo ja znam dosta njih koje su mnogo zrelije od nekih ''odraslih'' zena. starost/zrelost je stanje uma a ne tela.

Ili npr ja koja imam 19 na forumu sam pocela da pisem sa 18 pa su svi mislili i neki i dalje misle da imam 30,shta, i sam tinejdzer debil?

Koliko god zrelo zvucale srednjeskolke ipak nisu zrele i spremne na zivotne stvari, situacije na koje su spremne devojke od 25+ i vise...i ne treba da budu...jedna je mladost...
Malo mi bezveze i zvuci da je 17 godisnja srednjoskolka devojka...ne znam kakve termine imate u Srbiji ali ja pod tom recju shvatam devojku koja ume da se suoci sa mnogim nedacama sa kojima se dete od 17 god. jos ne moze, ne ume ili ne zeli a i ne mora...
Godine ipak nose neku svoju mudrost koju stices kroz razna desavanja koja ti zivot nametne...
To naravno ne znaci da treba zapostavljati misljenja mladjih itd....mladji su obicno teoretski jako pametni, samo praksa je nesto drugo..i bas kroz zivot i sazrevanje naucis da primenis teoretsko znanje i u praksi...a sa 17-god tesko mozes reci da imas praksu...sem onu u srednjoj skoli od 7-14 dana..:mrgreen:

kakve nedace, kakva crna zrelost, sta pricate bre vi...
moje shvatanje je da polni organi stare nezavisno od organizma
ona od 17 moze da ima spolovilo istroseno kao truleks u kujni
kroz kakve je nedace tek ona prosla... a dace svima

Devojka sa 17 nekako i moze da bude ozbiljnija...a frajer sa 17 tesko....ako ti je samo do zeza, super...zezaj se...mada ne kontam kako odrasla odoba sa 27 moze da se zeza sa klincem, kojem se dize i na Modernu pevacicu....:mrgreen: ili bolje da kazem na sve sto ima dve noge, sise i dupe...:lol:

Ne radi se o ozbilnosti - vec o zrelosti.

Ili npr ja koja imam 19 na forumu sam pocela da pisem sa 18 pa su svi mislili i neki i dalje misle da imam 30,shta, i ja sam tinejdzer debil?

Ovo sta ti ko napise na 4-umu je potpuno irelevantno:

1 - kao u demoktratiji - svaka intelektulana velicina ima pravo glasa, tako i svako moze da ti pise i baca procene,
2 - kada si klinka, najbolji shliht ti je da ti kazu da si starija, no sto jesi... :mrgreen:

---------------
Malo vas darnula prica o godinama, obe? :mrgreen:

Back