Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
chek bre..samo kazzem da nije protivzakonito, za razliku od ubijanja ljudi za pare 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ona ima 27 godina..on 17... da li je to velika razlika? da li je ok ako on ima lichnu kartu i vozachku dozvolu? mislim, mozzdano su na istom nivou.

E jadna joj majka, ako je ona sa 27 na istom moždanom nivou sa njim od 17 godina![]()

E jadna joj majka, ako je ona sa 27 na istom moždanom nivou sa njim od 17 godina![]()

Ona ima 27 godina..on 17... da li je to velika razlika? da li je ok ako on ima lichnu kartu i vozachku dozvolu? mislim, mozzdano su na istom nivou.
chek bre..samo kazzem da nije protivzakonito, za razliku od ubijanja ljudi za pare![]()

Mozda je decko napredan...![]()

stvarnoNije, moja komšinica u braku sa takvim jednim.

ili bolje da kazem na sve sto ima dve noge, sise i dupe...
Nema tu neke svetle buducnosti. 

velika je razlika
bar za mene
svi tinejdzeri su debili i ne vidim sad kad ja imam 27 kako bi mogao da se nadjem po bilo kom pitanju sa nekom upishanom klinkom od 17a sex,pa to mi dodje skoro pa pedofilija...mada ko zna zashto je to dobro...nek se obrazuje dechko shto pre s iskusnom![]()
ne moras biti bezobrazan
nisu sve devojke od 17 takve, zapravo ja znam dosta njih koje su mnogo zrelije od nekih ''odraslih'' zena. starost/zrelost je stanje uma a ne tela.
Ili npr ja koja imam 19 na forumu sam pocela da pisem sa 18 pa su svi mislili i neki i dalje misle da imam 30,shta, i sam tinejdzer debil?

Devojka sa 17 nekako i moze da bude ozbiljnija...a frajer sa 17 tesko....ako ti je samo do zeza, super...zezaj se...mada ne kontam kako odrasla odoba sa 27 moze da se zeza sa klincem, kojem se dize i na Modernu pevacicu....ili bolje da kazem na sve sto ima dve noge, sise i dupe...
![]()
ne moras biti bezobrazan
nisu sve devojke od 17 takve, zapravo ja znam dosta njih koje su mnogo zrelije od nekih ''odraslih'' zena. starost/zrelost je stanje uma a ne tela.
Ili npr ja koja imam 19 na forumu sam pocela da pisem sa 18 pa su svi mislili i neki i dalje misle da imam 30,shta, i ja sam tinejdzer debil?