Back to school?

Ona ima 27 godina..on 17... da li je to velika razlika? da li je ok ako on ima lichnu kartu i vozachku dozvolu? mislim, mozzdano su na istom nivou :rumenko:.

ja znam jednu od 32 kojoj je fantazija da proba nekog od 17:rumenko:
mislim da saceka jos malo,da razlika bude veca,pa da nadje (nekog drugog,jer ce ovaj da poraste i izgubi svoju svezinu :mrgreen: ) nekog od 17 i da javi kako je bilo
nadam se da se ona ne nada ozbiljnoj vezi,samo malo sexa i to moze da bude zanimljivo:rumenko:
cekamo izvestaj:zper:

Ne radi se o ozbilnosti - vec o zrelosti.

Ovo sta ti ko napise na 4-umu je potpuno irelevantno:

1 - kao u demoktratiji - svaka intelektulana velicina ima pravo glasa, tako i svako moze da ti pise i baca procene,
2 - kada si klinka, najbolji shliht ti je da ti kazu da si starija, no sto jesi... :mrgreen:

---------------
Malo vas darnula prica o godinama, obe? :mrgreen:

Ozbiljnost i zrelost idu ruku pod ruku...:)

Mene je u mislima darnula samo ruka mog frajera...i sad cekam da se i u Rl to desi....valjda cu docekat...:mrgreen:

nemojte se zezate.

mnogi su sa 18 bili pametniji nego što su sa 28, kada su se prizemljili i otupaveli
jer su sa 28 zaboravili da su bili pametni i pripisali to ludosti.

ako mala sa 17 do svoje 25. i preko, ostane sa likom koji je 10 godina stariji od nje
očito je da je ona sa 17 bila na njegovom niovu od 27, ne on na njenom.

Ko kaze da je to nenormalno? :confused: i odakle ti ideja da se u inostranstvu sve to podrazumeva?
Nema to veze sa drzavom, narodnoscu itd..vec sa pojedincima i njhovim razmisljanjem, iskustvom...
Ja ne bi mogla da fukcionisem sa nekim ko je 10 god mladji pa ni 5...nisam bila sa mladjima, niti sam imala zelju za tim..nekako mi suvise balavo deluju...

Niko ne kaze da je to nenormalno ali ne mozes da tvrdis na osnovu licnog iskustva kao i antipatije prema mladjim partnerima da nema muskaraca sa 17 godina koji su zreli :)
I obrnuto naravno tj ako je on 27 a ona 17 da je on zreliji od nje

Nije to ideja to je cinjenica ... zato je u inostranstvu normalno da muskarac bude sa vidno starijom od sebe kao i obrnuto , da zena bude visa od svog partnera , da jedan bude debeli drugi mrsavi, da budu jedan bele drugi crne puti, da budu razlicite vere i nacionalnosti, da se ne slusa familija, komsiluk i ostala kompanija u izboru partnera ,.....i jos 100 situacija koje su u inostranstvu sasvim normalna pojava jer ih niko ne osudjuje a posto je sve normalno znaci da je to stvar sopstvenog izbora a ne dokazivanja kao sto je to slucaj kod nas bilo da je muskarac ili zena kad proseta mladjeg partnera/ partnerku- to je primer samo jedan

Ovo ti sve opsirno pisem jer samo od Balkanaca mogu da cujem-procitam da postoji problem tamo gde ga nema samo zato jer se nesto ne poklapa sa stereotipnim ubedjenjima :)

Niko ne kaze da je to nenormalno ali ne mozes da tvrdis na osnovu licnog iskustva kao i antipatije prema mladjim partnerima da nema muskaraca sa 17 godina koji su zreli :)

Nije to ideja to je cinjenica ... zato je u inostranstvu normalno da muskarac bude sa vidno starijom od sebe kao i obrnuto , da zena bude visa od svog partnera , da jedan bude debeli drugi mrsavi, da budu jedan bele drugi crne puti, da budu razlicite vere i nacionalnosti, da se ne slusa familija, komsiluk i ostala kompanija u izboru partnera ,.....i jos 100 situacija koje su u inostranstvu sasvim normalna pojava jer ih niko ne osudjuje a posto je sve normalno znaci da je to stvar sopstvenog izbora a ne dokazivanja kao sto je to slucaj kod nas bilo da je muskarac ili zena kad proseta mladjeg partnera/ partnerku- to je primer samo jedan

Ovo ti sve opsirno pisem jer samo od Balkanaca mogu da cujem-procitam da postoji problem tamo gde ga nema samo zato jer se nesto ne poklapa sa stereotipnim ubedjenjima :)

Tvoja cinjenica nije nuzno i tudja....i jos uvek ne vidim kakve veze ta cinjenica ima sa inostranstvom...i zasto je balkan toliko los? zanimljivo je to sto pises u vezi inostranstva...bas me navodi da pomislim da nikad vani nisi ni bila kad mislis da je sve tako bajno i prihvatljivo...
Zar ti u Srbiji nikad nisi videla suvog muskarca sa debljom zenom, malu zenu metar zilet sa frajerom od 2m, da su partneri razlicite vere..itd? Ja sve to videh u Srbiji a ne zivim tamo...
A kakva su tvoja ubedjenja ako ne stereotipna? U inostranstvu su kao takve veze, kombinacije sopstveni izbor a u Srbiji nisu?? Smesno...razlika izmedju balkana i inostranstva je samo u diplomatiji...;)
Ja nisam pisala o svom iskustvu...nikad nisam bila sa mladjim deckom od sebe...moje misljenje je da su decaci u tim godinama balavi...sad ako devojka oce da se balavo zeza, na pravoj je adresi...

P.s. niko me ne moze ubediti da su mladi sa 17 zreli...kao sto napisah teoretski mnogi jesu ali u praksi to ne biva tako...i ne treba da bud zreli...imace citav zivot da sazrevaju...

Poslednja izmena:
Tvoja cinjenica nije nuzno i tudja....i jos uvek ne vidim kakve veze ta cinjenica ima sa inostranstvom...i zasto je balkan toliko los? zanimljivo je to sto pises u vezi inostranstva...bas me navodi da pomislim da nikad vani nisi ni bila kad mislis da je sve tako bajno i prihvatljivo...
Zar ti u Srbiji nikad nisi videla suvog muskarca sa debljom zenom, malu zenu metar zilet sa frajerom od 2m, da su partneri razlicite vere..itd? Ja sve to videh u Srbiji a ne zivim tamo...
A kakva su tvoja ubedjenja ako ne stereotipna? U inostranstvu su kao takve veze, kombinacije sopstveni izbor a u Srbiji nisu?? Smesno...razlika izmedju balkana i inostranstva je samo u diplomatiji...;)
Ja nisam pisala o svom iskustvu...nikad nisam bila sa mladjim deckom od sebe...moje misljenje je da su decaci u tim godinama balavi...sad ako devojka oce da se balavo zeza, na pravoj je adresi...

P.s. niko me ne moze ubediti da su mladi sa 17 zreli...kao sto napisah teoretski mnogi jesu ali u praksi to ne biva tako...i ne treba da bud zreli...imace citav zivot da sazrevaju...

Ne razumes ....Ne radi se o tome da nisam videla vec da to nije prihvatljivo i da samo od Balkanaca mogu da cujem ne ide takav muskarac uz nju i tome slicno ne vredi da ti objasnjavam ako ne kapiras

Uglavnom nisu sopstveni izbori vec zelja za dokazivanjem i odgovorno stojim iza toga....

U Srbiji ako je neko zaista homoseksualnog opredeljenja mora da se krije....dok je normalno da se dve devojke koje to nisu ljube ili da muskarci simuliraju odnos to je recimo bas tipican primer koji sam X puta videla, valjda im je zanimljivo da glume ono sto je neprihvatljivo ,....ima stvarno dosta primera koje mogu da ti navedem ali ovaj slucaj je bas aktuelan
Ako mislis da nisam nikad bila vani ili da nemam nikakve veze sa inostranstvom - dobro :neutral:
Postoje mladici i devojke , ma u stvari deca koji postanu zreliji od odraslih ljudi kad ih neke netipicne situacije za vecinu navedu na to

Ne razumes ....Ne radi se o tome da nisam videla vec da to nije prihvatljivo i da samo od Balkanaca mogu da cujem ne ide takav muskarac uz nju i tome slicno ne vredi da ti objasnjavam ako ne kapiras

Uglavnom nisu sopstveni izbori vec zelja za dokazivanjem i odgovorno stojim iza toga....

U Srbiji ako je neko zaista homoseksualnog opredeljenja mora da se krije....dok je normalno da se dve devojke koje to nisu ljube ili da muskarci simuliraju odnos to je recimo bas tipican primer koji sam X puta videla, valjda im je zanimljivo da glume ono sto je neprihvatljivo ,....ima stvarno dosta primera koje mogu da ti navedem ali ovaj slucaj je bas aktuelan
Ako mislis da nisam nikad bila vani ili da nemam nikakve veze sa inostranstvom - dobro :neutral:
Postoje mladici i devojke , ma u stvari deca koji postanu zreliji od odraslih ljudi kad ih neke netipicne situacije za vecinu navedu na to

Ma kapiram ja tebe....ali ti ne kapiras da od nekog stranca isto to mozes da cujes...ko je primitivan primitivan je, bez obzira da li zivi u inostranstvu ili na balkanu...mislis da se homoseksualci u inostranstvu ne kriju? Gey parada koja je jednom godisnje nije dokaz da drugi ljudi homoseksualnost prihvataju..no, nebitno nije to tema...
Tebi je to mozda zelja za dokazivanjem a neko u tome vidi neku svoju satisfakciju i interes....uostalom i dokazivanje je izbor ...mozda nekome moralno sporan ali je izbor....sad sto se ti time ne slazes ili vidis drugim ocima, to ne znaci da je tako zaista i da se to na taj nacin desava samo na balkanu...

Ne poricem da u velikoj masi ne postoji bar 1 koji je sa 17 i previse ozbiljan jer ga zivot navede na to....ali takav nit visi na forumu, mozda ni nema komp, nit razmislja o semama i zabavljanjima na taj nacin...nit je zdravo da je neko sa 17 toliko ozbiljan....

Zelim da ti pojasnim da ne treba biti previse ozbiljan i zreo sa 17...a mladi to tako zarko zele i planu cim se neko ne slaze sa njima...jedno je detinjstvo, mladost..itd

Gde si i koliko dugo bila u inostranstvu?

citat@neodoljiva>
Ne poricem da u velikoj masi ne postoji bar 1 koji je sa 17 i previse ozbiljan jer ga zivot navede na to....ali takav nit visi na forumu, mozda ni nema komp, nit razmislja o semama i zabavljanjima na taj nacin...nit je zdravo da je neko sa 17 toliko ozbiljan....

Sa ovim se slazem,to bi otprilike bila definicija sedamnaestogodisnjaka,sve u svoje vreme,ako nije tako onda nesto nije u redu sa njim.

Zato,najbolje je da ti Happines ipak u praksi to isprobas,ili tvoja drugarica,svejedno i napises nam kako je to ispalo.Mislim da sledi razocarenje,cak i u seksu,ali o tom,potom.
Srecno.

Ah...,da,razumem.Hvala.
Bitno je da pljujemo po sebi,svi drugi su bolji,najgori smo....,ne nemamo koplekse, ma kakvi,ni slučajno.(Mislio sam da si sa Bondom prošla pola sveta,zato upitah:rumenko::rumenko::rumenko:Izgleda da mu nisi dugo bila devojka:think:)

:lol::lol::lol:..i sta hoces ovakvim postom da postignes :confused:

A mislio si ....lepo :)...ja da nisam njegova devojka ne bih se tako predstavljala :)

Back