B92 - dokle?

B92 plasira neistinu zato što...

• Ukupno glasova
    90
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ludaci su manjina.

Grubo rečeno, ludaci nisu glupi ali nisu u stanju da naprave ravnotežu između emotivnog i racionalnog. Idu iz krajnosti u krajnost. Među ludacima često ima genijalaca ali džaba kad su neupotrebljivi.

Evo jedne priče:
Otpao točak sa kamiona i kamiondžija psuje sve redom kad, pošto je bio blizu dvorišta ludnice, pojavi se ludak iza ograde i pita kamiondžiju zašto se dere. Kamiondžija mu kaže da mu je otpao točak i da nema šrafove da zavrne rezervni.
Kaže ludak "Imaš po šest šrafova na svakom točku i tri osovine tj. šest točkova. Skini sa pet točkova po jedan šraf i zašrafi rezervni, dovoljno će ti biti da svaki točak bude zašrafljen sa po pet šrafova dok ne stigneš gde si krenuo pa tamo dodaj po još jedan gde fali."
Kamiondžija gleda ludaka pa kaže: "Šta ćeš ti u ludnici kad nisi glup?"
Ludak kaže:"Ja nisam glup nego lud!"
:-)

vazi...nego daj mi informacije ono adresa ime prezime tebe i ostatka da se lakse skupimo ;););)

Ime i prezime: Dalibor Konstantinovic
Adresa: Cara Dusana 74, 18300, Pirot

Dolazim na zakazani protest u Beograd, a vec sam u dogovoru sa grupom od oko 2 hiljade ljudi da na dan velikog protesta u vreme popodnevnih vesti na Be92 upadnemo u zgradu i "pomognemo" im u izvestavanju!

A ti sad idi i lepo reci cikama u plavom da nas sacekaju, a oni ce biti iznenadjeni kada budu dosli tamo da stite izdajnike! Nasa procena je da ce nakon 5-10 minuta obracuna pobacati kevlar i stitove i razbezati se da spasu zive glave!

Dolazim na zakazani protest u Beograd, a vec sam u dogovoru sa grupom od oko 2 hiljade ljudi da na dan velikog protesta u vreme popodnevnih vesti na Be92 upadnemo u zgradu i "pomognemo" im u izvestavanju!

A ti sad idi i lepo reci cikama u plavom da nas sacekaju, a oni ce biti iznenadjeni kada budu dosli tamo da stite izdajnike! Nasa procena je da ce nakon 5-10 minuta obracuna pobacati kevlar i stitove i razbezati se da spasu zive glave!

Ne, stvarno, to nije u redu ali kad već planirate neka B92 evakuiše ljude, u suprotnom sami će biti krivi ako neko nastrada (jel takva beše njihova priča sa RTS-om?).
Nije lepo što pretite ali je lepo što upozoravate na vreme da ne bi bilo ljudskih žrtava. Eto, čuli ste vi na B92, evakuišite ljude da ne bi ste odgovarali za neželjene posledice. Za sve što se loše desi biće isključivo kriv B92 je su na vreme upozoreni.
Ovo je po vašem receptu i pravilima igre, tako da nemate prava da se ljutite :-)

hvala...e aj molim te nemoj editovati post u narednih par dana :lol:

aj da vidim i tog cuda... dve hiljade tinejdzera ce da rasteraju policiju u roku od 5-10min... sine to niko nije uspeo nikada :lol::lol:

Ne, stvarno, to nije u redu ali kad već planirate neka B92 evakuiše ljude, u suprotnom sami će biti krivi ako neko nastrada (jel takva beše njihova priča sa RTS-om?).
Nije lepo što pretite ali je lepo što upozoravate na vreme da ne bi bilo ljudskih žrtava. Eto, čuli ste vi na B92, evakuišite ljude da ne bi ste odgovarali za neželjene posledice. Za sve što se loše desi biće isključivo kriv B92 je su na vreme upozoreni.
Ovo je po vašem receptu i pravilima igre, tako da nemate prava da se ljutite :-)

jedno je kada vlada odredjene drzave koja vrsi atak najavi napad a drugo je kad dodje tinejdzer na forum i prica o tome... kad mu par drugara kaze "meni neda mama da idem u bg" nece ni on otici nego ce doci na forum i glumiti facu...ili to vec radi...

cak i kada bi pozvao b92 telefonom niko ne bi obratio paznju jer svaki dan javljaju o postavljenim bombama, atentatima, zasedama...oguglali su ti na to :lol:

hvala...e aj molim te nemoj editovati post u narednih par dana :lol:

aj da vidim i tog cuda... dve hiljade tinejdzera ce da rasteraju policiju u roku od 5-10min... sine to niko nije uspeo nikada :lol::lol:

Ja sam rodjen 08.07.1981. i jedan sam od mladjih u organizaciji. Samo cu ti reci da ce u grupi biti bar 50% ratnih veterana. Neces moci da verujes da ZGRADE vise nema, samo cu ti toliko reci!

jedno je kada vlada odredjene drzave koja vrsi atak najavi napad a drugo je kad dodje tinejdzer na forum i prica o tome... kad mu par drugara kaze "meni neda mama da idem u bg" nece ni on otici nego ce doci na forum i glumiti facu...ili to vec radi...

cak i kada bi pozvao b92 telefonom niko ne bi obratio paznju jer svaki dan javljaju o postavljenim bombama, atentatima, zasedama...oguglali su ti na to :lol:

inace ova grupa ljudi ce po prvi put uci u sukob sa policijom, u njoj nema navijaca, maminih cmizdravaca i napaljenih mentola. Sve je lepo isplanirano i to niko ne moze da zaustavi. Do sta sam gubio vremena sa gubavcem, prijatno!

Prijatelju pricas napamet,neargumentovano i ostrasceno.
Prosecan Srbin nije prezaduzen i bankari u Srbiji su zadovoljni kako narod redovno servisira svoj dug.Mnogo bolja situacija nego u susednim zemljama.
Demokrate ne "obecavaju vize", kako ti kazes - vec ukidanje viza.
Ja sam svoju egzistenciju resio odavno (jos od dede), a ovde sam u naucnoj expediciji koju finansira Australijska vlada, uz uslov da usput obucavamo i studente biologije. Jos dva meseca i vracam se u BG.Dakle nisam pobegao - vec otisao da (dobro) zaradim prodajuci svoje znanje.
Zbog svoje reputacije (naucnog radnika i vanrednog profesora) na nekoliko unirveziteta ,mogu da putujem bilo gde bez problema.
To mogu samo da pozelim svakom gradjaninu Srbije - jel se tako oseca kao slobodan covek.
Pa, vidis ova dva naglasena dela.
To i jeste problem. Sto recimo 10% stanovnistva moze da putuje i ne samo da moze nego im i posao skoro zahteva da budu u pokretu, sto zbog prirode posla, sto zbog strucnosti koja se trazi.
Sa druge strane imas 90% ljudi koji rade od jutra do mraka i ponekad nedeljom imaju dozvolu da predahnu (naravno, mobilni ne smeju da iskljucuju), za mizernu platu od 200E i onda se pojavi banka koja daje 5-10.000 E na jedan. Vracanje je, naravno, mnogo bolnije ali se o tome ne razmislja dok se kupuju nova kola ili sporet sa ravnom plocom.Kada banci na kraju vratis 20.000E na pozajmljenih 10.000, a ono sto si tim novcem kupio odavno potroseno i rashodovano, shvatis gde si i zasto si tu.To sto "prosecan" Srbin redovno vraca se vidi iz sve cescih novinskih oglasa u kojima banke prodaju stanove i kuce koje su dobili na hipotekarnom dugu...
Znas, stvarno cenim tvoje zelje ostalim gradjanima Srbije ali probaj da razmisljas kao radnik IMT-a bar 5 minuta...videces ko je i zasto ostrascen a ko govori napamet.8)

P.S. Ti znas da je reklamiranje zabranjeno ? :wink:

Njihova procena, njihova odgovornost :-)

@ dmauka
Hajde da se ne nadmudrujemo kad ni ti ni ja ne raspolazemo egzaktnim ciframa.
Negde sam skoro procitao bankarske statistike i u okviru toga i postovao.
Vecina "radnicke klase" u BG je dosla sa sela sa dva leva opanka. Sta mislis koliko je radnika IMT-a rodjeno u BG ? Tolike godine su radili sa smesnom produktivnoscu, ali su alat krali - redovno. Imam prijatelja koji je tamo radio i jedva cekao da odatle zbrise.
A zgradu i sam B92 napaljeni smradikali nece moci ni da omirisu - osim ako im to policija ne dozvoli.
Naravno to ce opet svetu da se pokaze kako su Srbi vandali.
Pristajem da se u paketu ukinu B92 i Pink.Ali oba istovremeno.
Svako ko napada (rusilacki) bilo koji objekat - je odgovoran za nastalu stetu i treba pred zakonom da odgovara. Mitingasi koji budu isli na demoliranje B92 bice sigurno detaljno snimljeni i kasnije pozivani kod sudije. Tako se radi civilizovanim zemljama.

@ dmauka
Hajde da se ne nadmudrujemo kad ni ti ni ja ne raspolazemo egzaktnim ciframa.
Negde sam skoro procitao bankarske statistike i u okviru toga i postovao.
Vecina "radnicke klase" u BG je dosla sa sela sa dva leva opanka. Sta mislis koliko je radnika IMT-a rodjeno u BG ? Tolike godine su radili sa smesnom produktivnoscu, ali su alat krali - redovno. Imam prijatelja koji je tamo radio i jedva cekao da odatle zbrise.
A zgradu i sam B92 napaljeni smradikali nece moci ni da omirisu - osim ako im to policija ne dozvoli.
Naravno to ce opet svetu da se pokaze kako su Srbi vandali.
Pristajem da se u paketu ukinu B92 i Pink.Ali oba istovremeno.
Svako ko napada (rusilacki) bilo koji objekat - je odgovoran za nastalu stetu i treba pred zakonom da odgovara. Mitingasi koji budu isli na demoliranje B92 bice sigurno detaljno snimljeni i kasnije pozivani kod sudije. Tako se radi civilizovanim zemljama.

A jeeel? Pa što onda te "civilizovane zemlje" ne odgovaraše makar za pedalj uništenja ove zemlje?
Znam, znam... "zbog Slobe", bwhahaha! Kuku koji ste vi retardi.

Znas li poreklo i pravo znacenje reci "civilizovan" ?

Kao da je bitno poreklo reči. Više se bavite suštinom i zloupotrebom suštine nego lingvističkim čistotama i istorijskom poreklu reči.

Evo ti jednog citata kao odgovor na tvoje pitanje:
"Sve što je urbano nije i civilizovano. U rimskoj jurisdikciji pojmovima criminalis, tyrannicus, barbarcus upotrebljavani su kao opozitni pojmovi civilis i civilitas. Pojam civilizacija pripada novovekovnoj tradiciji, koja na njega ne gleda poput rimljana samo kao na pravnički pojam, nego kao na izobražavanje, moralno usavršavanje, čovečnost. U pridevskom obliku, civilizovan znači lep, uglađen običaj, kao i društveni poredak suprostavljen bespravlju i haosu. Reč civilizacija u novom značenju prvi je upotrebio Markiz de Mirabo (1756), podrazumevajući pod tim pojmom moralno usavršavanje. Ukoliko o pojmu civilizacija sudimo na osnovu ruralnog kulturnog iskustva, iskustva koje nije sasvim razlučilo naturalno i kulturno, naturalis i civilitas, možemo reći kao poglavica Sietl (1854) u poruci »belom čoveku«: »Od pogleda na vaše gradove bole oči crvenog čoveka«.
"
izvor i preporuka za pročitati: http://www.beotel.yu/~nenadic/selo.html

Mislim da ti je ovim sve rečeno a da nisam morao da trošim vreme na pisanje :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back