B92 - dokle?

B92 plasira neistinu zato što...

• Ukupno glasova
    90
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da to sa potpisima ne radi...evo npr potpisi kada su skupljani da se organizuje telo koje bi ispitalo monopol delte... skupise ljudi potpise ali jok...nece vlada da da na glasanje... ;);)

Dobro, moze da nadje neki drugi "demokratski" nacin.

SVI skupljamo potpise ?
Vi smradikali i komunjare svojatate forum ?

Da, svojatamo, ali ja nisam ni radikal, a jos manje *********. Zeznuo si se ti iz Australije, sta ces, nisi ovde, pa ne znas...

I meni se svidelo kako nasa omladina "brani" Kosovo gurajuci kontejnere za djubre po Terazijama.
Taj snimak ce ostaviti u svetu zestok utisak o nasoj pravednoj borbi za ocuvanje celovitosti zemlje.
Zbog toga osudjujem B92.

i sa ovi maram da se slozim doduse mal manje teska srca; neko lepo rece rece ranije na temi gomila koja leci sopstvene fustracije ruseci i paleci i da primetio sam nesto da je vecina (cast izuzecima) onih od juce jos bila u pelenama kad su siptari prvi put proglasili nezavisnost i da nemaju veze sa zivotom; da ih vidim 2 nedelje u rovu dal bi se onda onako kurcili nego su hrabri u bg pa ajd kod mame i tate na spavanje i papicu

i sa ovi maram da se slozim doduse mal manje teska srca; neko lepo rece rece ranije na temi gomila koja leci sopstvene fustracije ruseci i paleci i da primetio sam nesto da je vecina (cast izuzecima) onih od juce jos bila u pelenama kad su siptari prvi put proglasili nezavisnost i da nemaju veze sa zivotom; da ih vidim 2 nedelje u rovu dal bi se onda onako kurcili nego su hrabri u bg pa ajd kod mame i tate na spavanje i papicu

A "heroji" što prvo lupaše i pištaše, zapališe zgradu skupštine, poharaše i polomiše, pa oni sa ludim Draškovićem što kocke vadiše, zatim šiptari što Srbe proteraše... Nije li ovo odgovor na sve to nasilje i dokle da vam postavljam pitanja ravnoteže?
Ponoviću i ovde:
Ovo je revolt i izraz frustracije pred krahom toliko obećavanog uspeha demoNkratije nakon njene pobede nad "retrogradnim snagama" iliti "silama mraka".
Pa dobro "sile svetlosti" gde nas to vodite danas? Mi vas pozivamo da se opravdate a vi izvolite, ne bežite i ne govorite nam da budemo dostojanstveni.
Znači jasno i glasno kažite narodu "i mi smo prevareni! Ovo nije ono za šta smo se borili i što smo očekivali od svojih nalogodavaca."
Ili možda jeste očekivali? Mi mislimo da jeste očekivali ali ste nas lagali.

A "heroji" što prvo lupaše i pištaše, zapališe zgradu skupštine, poharaše i polomiše, pa oni sa ludim Draškovićem što kocke vadiše, zatim šiptari što Srbe proteraše... Nije li ovo odgovor na sve to nasilje i dokle da vam postavljam pitanja ravnoteže?
Ponoviću i ovde:
Ovo je revolt i izraz frustracije pred krahom toliko obećavanog uspeha demoNkratije nakon njene pobede nad "retrogradnim snagama" iliti "silama mraka".
Pa dobro "sile svetlosti" gde nas to vodite danas? Mi vas pozivamo da se opravdate a vi izvolite, ne bežite i ne govorite nam da budemo dostojanstveni.
Znači jasno i glasno kažite narodu "i mi smo prevareni! Ovo nije ono za šta smo se borili i što smo očekivali od svojih nalogodavaca."
Ili možda jeste očekivali? Mi mislimo da jeste očekivali ali ste nas lagali.
Odavno nisam procitao ovakav "zal" za Slobinim vremenima, kad nije bilo struje,mleka za decu,penzija,decijih dodataka,kad su hirurzi sili najlonom za pecanje,mladi ginuli u unapred izgubljenim ratovima...
Zar su malo promena doneli demokrati ?
Mogli su, naravno i morali i mnogo vise. Ima tu mesta za kritiku koliko hoces, ali negirati sve sto su uradili - to moze samo ostrascena radiko-********* !

Odavno nisam procitao ovakav "zal" za Slobinim vremenima, kad nije bilo struje,mleka za decu,penzija,decijih dodataka,kad su hirurzi sili najlonom za pecanje,mladi ginuli u unapred izgubljenim ratovima...
Mogli su, naravno i morali i mnogo vise. Ima tu mesta za kritiku koliko hoces, ali negirati sve sto su uradili - to moze samo ostrascena radiko-********* !
Promene ? Da, doneli su promene...doneli su duznicko ropstvo na mala vrata. Privreda ne radi i ne proizvodi a taj bolji zivot je posledica ubacivanja stranih banaka koje daju kredite gladnom i zednom narodu, koje isti taj narod posle vraca sa kamatama i do 2x vise nego sto su uzeli. Uveli su na mala vrata ono na cemu se zasniva bogatstvo tog demokratskog "zapada" - zivot na veresiju. Obecavaju vize, samo sto nisu rekli da ce te vize moci da se koriste kada (i ako) jednog dana dozivis penziju pa te sa najnovijim fotoaparatom setaju po trecerazrednim hotelima tek da se kaze kako je Srbija na beloj shengen listi.
Ti si vidim, svoj problem resio. Pobegao sto dalje pa makar morao da budes i bubasinter...tvoj izbor. Jedino mi nije jasno zasto bi zeleo da i nama stave te iste okove koje ti nosis?8)

O "elito" crna, pa još dobrostojeća, ja vas potpuno razumem, obogatili ste se na narodnim mukama a za uzvrat nudite šarene, demoNkratske laže, večitu priču o ulasku u EVROPU (kao da mi već nismo u njoj), o blagostanju, slobonim granicama.
Naravno da je za vreme Slobe bilo jadno, Srbi na Kosovu tako žive i danas.
Vi, "elito" crna, imate problem sa obradom informacija. Samo ih skupljate, skupljate ali ih ne obrađujete.
U vašim glavama je gomila neoplođenih podataka, koja vam samo pravi zbrku :-)

Promene ? Da, doneli su promene...doneli su duznicko ropstvo na mala vrata. Privreda ne radi i ne proizvodi a taj bolji zivot je posledica ubacivanja stranih banaka koje daju kredite gladnom i zednom narodu, koje isti taj narod posle vraca sa kamatama i do 2x vise nego sto su uzeli. Uveli su na mala vrata ono na cemu se zasniva bogatstvo tog demokratskog "zapada" - zivot na veresiju. Obecavaju vize, samo sto nisu rekli da ce te vize moci da se koriste kada (i ako) jednog dana dozivis penziju pa te sa najnovijim fotoaparatom setaju po trecerazrednim hotelima tek da se kaze kako je Srbija na beloj shengen listi.
Ti si vidim, svoj problem resio. Pobegao sto dalje pa makar morao da budes i bubasinter...tvoj izbor. Jedino mi nije jasno zasto bi zeleo da i nama stave te iste okove koje ti nosis?8)
Prijatelju pricas napamet,neargumentovano i ostrasceno.
Prosecan Srbin nije prezaduzen i bankari u Srbiji su zadovoljni kako narod redovno servisira svoj dug.Mnogo bolja situacija nego u susednim zemljama.
Demokrate ne "obecavaju vize", kako ti kazes - vec ukidanje viza.
Ja sam svoju egzistenciju resio odavno (jos od dede), a ovde sam u naucnoj expediciji koju finansira Australijska vlada, uz uslov da usput obucavamo i studente biologije. Jos dva meseca i vracam se u BG.Dakle nisam pobegao - vec otisao da (dobro) zaradim prodajuci svoje znanje.
Zbog svoje reputacije (naucnog radnika i vanrednog profesora) na nekoliko unirveziteta ,mogu da putujem bilo gde bez problema.
To mogu samo da pozelim svakom gradjaninu Srbije - jel se tako oseca kao slobodan covek.

ja imam predlog mada sumnjam da biste se vi složili jer znam kakva bagra dolazi na forum....jednostavno da banemo u b92 i da polupamo celu zgradu...naravno ne nas nekoliko nego svi huligani iz grada

podrzavam!

nadam se da ce se na demonstracijama u cetvrtak demonstranti uputiti ka zgradi b92 i spaliti je do temelja!

pd_hell_070706_ms.jpg

ILLUMINAT
--------------------------------------------------------------------------------

Nepotpuna ti je anketa. Fali bar još jedno pitanje, bar: nisam zainteresovan. Ovako nemam za šta da glasam.
---------------------------------------------------------------------------------

Ha, ha, primedba ti je na mestu. Takve, i još pristrasnije ankete sprovode na B92 :-)

Na kraju, ako nisi zainteresovan šta se onda javljaš, imaš druge ankete bwhaha (tako bi rekli na B92)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back