gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
Ovako si agresivan jer te ubijaju biznis teme,jer su biznisi odvratni,kao i ljudi što ih vode i voleo bi da popropadajuKolko ti je trebalo od normalne osobe do psihopatkinje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako si agresivan jer te ubijaju biznis teme,jer su biznisi odvratni,kao i ljudi što ih vode i voleo bi da popropadajuKolko ti je trebalo od normalne osobe do psihopatkinje
naravno da postoje ljudi koji dobro radeMoraću te ispraviti,lično znam ljude koji jako lepo rade.Naravo,bez kontejnera nema priče
Ma nije do trzista kao takvog, nego do ljudi.Joj uvezla sam i ja nesto....u tugu mi se zadalo.....
male kolicine ne vredi uvoziti...
a jako je jeftino ovde, plache mi se koliko je sve jeftinije...a onda dodas transport, ebenu carinu, PDV
i trziste od 6 miliona penzionera (karikiram)
nikad vishe u Srbiji nesto pokusavati
al si zato nesretjnaVećina biznisa propadne.
Tako da treba imati psihopatsku težlju za uspehom.
Meni je trebalo 14 godina od prvog biznisa, do postajanja najbogatije žene sveta
promasila si pola relevantnih faktora.naravno da postoje ljudi koji dobro rade
zamisli da niko ne zaradjujeposebno kad se uvale u neki posao sa drzavom
ali u Srbiji je sve kilavo
ja to ne mogu da podnesem
ali sad da razmisljas o nekom rastu- prosto nije isto kad neko oko sebe ima milijardu potencijalnih kupaca i kad imas granicu vec na 100 km, kilavu dostavu, carinu, malu gustinu stanovnistva, matoru populaciju, nisku plateznu moc,
Jel te intervjuisala Mira Adanja Polak?Većina biznisa propadne.
Tako da treba imati psihopatsku težlju za uspehom.
Meni je trebalo 14 godina od prvog biznisa, do postajanja najbogatije žene sveta
prosvetli nas......promasila si pola relevantnih faktora.
e ajmo na most da skocimo ionako cemo jednog dana svi u 2x2x1 ilovace
Ma jok, volim biznevumenke, narocito malih i srednjih preduzeca, kad covek stigne na nivo bezosa to je vec indikacija psiopatije sto rece DzegOvako si agresivan jer te ubijaju biznis teme,jer su biznisi odvratni,kao i ljudi što ih vode i voleo bi da popropadaju
A mora malokad covek stigne na nivo bezosa to je vec indikacija psiopatije sto rece Dzeg
Sve ok,samo kažem da može,mada ne bih nikada,eventualno na taj fazon da ne moram da se patim i putujem,a i zamisli koja je to ušteda na samo nekom godišnjem nivou,da ne govorimo petogodišnjem.I opet,druga strana je problem,to mi je najstrašnije.Ako imaš nekog koga dobro poznaješ i veruješ mu...Ali pitanje je i da li si ti normalna,a ne da znaš da li je i ona ili onnaravno da postoje ljudi koji dobro rade
zamisli da niko ne zaradjujeposebno kad se uvale u neki posao sa drzavom
ali u Srbiji je sve kilavo
ja to ne mogu da podnesem
ali sad da razmisljas o nekom rastu- prosto nije isto kad neko oko sebe ima milijardu potencijalnih kupaca i kad imas granicu vec na 100 km, kilavu dostavu, carinu, malu gustinu stanovnistva, matoru populaciju, nisku plateznu moc,
ma najmanji problem je uvesti i naci robu- nista spektakularnoSve ok,samo kažem da može,mada ne bih nikada,eventualno na taj fazon da ne moram da se patim i putujem,a i zamisli koja je to ušteda na samo nekom godišnjem nivou,da ne govorimo petogodišnjem.I opet,druga strana je problem,to mi je najstrašnije.Ako imaš nekog koga dobro poznaješ i veruješ mu...Ali pitanje je i da li si ti normalna,a ne da znaš da li je i ona ili on