B I I X I I I + 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moraću te ispraviti,lično znam ljude koji jako lepo rade.Naravo,bez kontejnera nema priče
naravno da postoje ljudi koji dobro rade
zamisli da niko ne zaradjuje :lol: posebno kad se uvale u neki posao sa drzavom

ali u Srbiji je sve kilavo
ja to ne mogu da podnesem

ali sad da razmisljas o nekom rastu- prosto nije isto kad neko oko sebe ima milijardu potencijalnih kupaca i kad imas granicu vec na 100 km, kilavu dostavu, carinu, malu gustinu stanovnistva, matoru populaciju, nisku plateznu moc,

Joj uvezla sam i ja nesto....u tugu mi se zadalo.....
male kolicine ne vredi uvoziti...

a jako je jeftino ovde, plache mi se koliko je sve jeftinije...a onda dodas transport, ebenu carinu, PDV
i trziste od 6 miliona penzionera (karikiram)

nikad vishe u Srbiji nesto pokusavati
Ma nije do trzista kao takvog, nego do ljudi.
Samo drzava gleda da te saplete gde god moze, a gde su drugi.

ali sad da razmisljas o nekom rastu- prosto nije isto kad neko oko sebe ima milijardu potencijalnih kupaca i kad imas granicu vec na 100 km, kilavu dostavu, carinu, malu gustinu stanovnistva, matoru populaciju, nisku plateznu moc,
promasila si pola relevantnih faktora.
e ajmo na most da skocimo ionako cemo jednog dana svi u 2x2x1 ilovace

Sve ok,samo kažem da može,mada ne bih nikada,eventualno na taj fazon da ne moram da se patim i putujem,a i zamisli koja je to ušteda na samo nekom godišnjem nivou,da ne govorimo petogodišnjem.I opet,druga strana je problem,to mi je najstrašnije.Ako imaš nekog koga dobro poznaješ i veruješ mu...Ali pitanje je i da li si ti normalna,a ne da znaš da li je i ona ili on

Sve ok,samo kažem da može,mada ne bih nikada,eventualno na taj fazon da ne moram da se patim i putujem,a i zamisli koja je to ušteda na samo nekom godišnjem nivou,da ne govorimo petogodišnjem.I opet,druga strana je problem,to mi je najstrašnije.Ako imaš nekog koga dobro poznaješ i veruješ mu...Ali pitanje je i da li si ti normalna,a ne da znaš da li je i ona ili on
ma najmanji problem je uvesti i naci robu- nista spektakularno

problem je naci kupca :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back