B I I X I I I + 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam 1/3 novca potrebnu za zapocinjanje

pa mozda je ideja smesna
a mozda i osoba nema dovoljno novca

ja mogu da dam pola ali mi treba jos toliko
a nisu svi stedljivi kao ja :ceka:
Mada, meni je drug ranije rekao da zeli da pravi selotejp trake, tad mi je prva reakcija bila podsmeh, ali kad mi je objasnio kako je radio detaljna istrazivanja toga sta nedostaje na trzistu, malo sam se uozbiljio

Da Vam ispricam jednu pricu.

Lik prodavao kikiriki i bademe.
I to nije proizvodjac.
Kupi od proizvodjaca, zamota u lepu brendiranu kesicu sa 3 slatke veverice i prodavao onlajn. Sad vrede nekoliko milijardi. Upakovao tudji proizvod. Sad su razvili celu pricu oko toga. Imaju oflajn radnje sa fakin vevericama koje su stvorile hajp oko brenda.
Zvuci jednostavno, je l' da?

I to nije proizvodjac.
Kupi od proizvodjaca, zamota u lepu brendiranu kesicu sa 3 slatke veverice i prodavao onlajn. Sad vrede nekoliko milijardi. Upakovao tudji proizvod. Sad su razvili celu pricu oko toga. Imaju oflajn radnje sa fakin vevericama koje su stvorile hajp oko brenda.
Manny Khoshbin je isto počeo s kikirikijem

Međutim ministarstvo zdravlja ga je zatvorilo jer treba dozvola za prepakivanje

I to nije proizvodjac.
Da, ljudi zaradjuju silan novac na preprodaji kojecega, nista novo.
S tim sto nista nije jednostavno.

I to nije proizvodjac.
Treba sve probati
Ja nemam smisla za te biznise ali volim dodatni posao
Radio sam dostavu hrane dve godine preko leta (raznosio pice narodski rečeno) 2016 i 2017

Posle sam tičingovao engleski slatke male kineščiće (helo tića / ajdonou)

Sad gledam da....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back