B I I X I I I + 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu i ja da ti ispričam pričicu. Mnogo pričica. Neke uspele da se pitaš kako, neke neuspele i pored svega. Zajedničko im je samo jedno, ti koji su učestvovali su imali volju/želju/ludilo da započnu svoju priču i guraju je dalje. Dakle ne znamo osobu kojoj predlažeš ali ti je poznaješ, ako misliš da će joj biti zanimljivo izbaci to iz sebe pred njom, ako misliš da će se smijati nemoj. Rešeno.

---

Uf što bih voleo da sebi ovako rešavam. Muvanje doduše, ne poslovne predloge.

Sad se setih policijske akademije
Kad zli kapetan pita onu crnkinju
A sta ti tražiš ovde
A ona "a aaa a a aaaaa aj vanaaa bi aaa polismen"
Pa joj ovaj kaže "nemoj se raspakovati"
A posle je bila uspešna polismen

naravno- bila sam sarkasticna za jednostavnost :lol:
Isto imam super ideju, s tim sto bi dobar deo morao da se uvozi. A ne moz ti da uvozis sta ti hoces, mora neko to da aminuje, odnosno da te reketira. Pa onda opet neka pandemija sve staje, pa cene svega rastu u nebo itd Pa ako je solidno ulaganje ostaju ti zarobljene pare.
S druge strane niko nista nije napravio razmisljajuci sta sve moze da krene lose.

"Šta će ljudi da kažu i dal ce da se podsmevaju" je odnelo mnogo dobrih prilika u đubre

Samo kad se setim svog upisa na akademiju

Pa posle smejanja iza leđa kad čuju sta sviram za diplomski pa smejanja ispred leđa kad nešto sviram u učionici

Svega ima
To treba pregaziti ko ....

Isto imam super ideju, s tim sto bi dobar deo morao da se uvozi. A ne moz ti da uvozis sta ti hoces, mora neko to da aminuje, odnosno da te reketira. Pa onda opet neka pandemija sve staje, pa cene svega rastu u nebo itd Pa ako je solidno ulaganje ostaju ti zarobljene pare.
S druge strane niko nista nije napravio razmisljajuci sta sve moze da krene lose.
Joj uvezla sam i ja nesto....u tugu mi se zadalo.....
male kolicine ne vredi uvoziti...

a jako je jeftino ovde, plache mi se koliko je sve jeftinije...a onda dodas transport, ebenu carinu, PDV
i trziste od 6 miliona penzionera (karikiram)

nikad vishe u Srbiji nesto pokusavati

kako ne moze
prvo jaki igraci sede za jakim stolom
cak i da uspes da sednes za takav sto
kakav poso nudis i kome nudis .
neces da sednes sa likovima koji rade sa milionima i da mu prezentujes pricu brza hrana kiosk na keju
dobro ja se ne obracam bas Masajoshi Sonu.......

sto ne bi bila losa ideja posto je on to bas uradio kad je bio mlad.....pravo kod onog ko zna znanje

Joj uvezla sam i ja nesto....u tugu mi se zadalo.....
male kolicine ne vredi uvoziti...

a jako je jeftino ovde, plache mi se koliko je sve jeftinije...a onda dodas transport, ebenu carinu, PDV
i trziste od 6 miliona penzionera (karikiram)

nikad vishe u Srbiji nesto pokusavati
Ne vidim problem ako si tamo,da imaš nekog ovde i furaš bilo šta.Samo da ti je ta osoba sigurna.Ali moraš imati na umu da pre da nije normalna,nego da jeste.Čak i da jeste,velika je verovatnoća da će sutra prsnuti.To je problem,što su ljudi debili,ostalo je lako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back