- Poruka
- 3.707
mozes milaJel moram i ja sad da vam se obracam sa mili, ili je to samo bojs klab?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozes milaJel moram i ja sad da vam se obracam sa mili, ili je to samo bojs klab?
uvlacete te u svoju igru kao na pokeru i dok trepnes Ti radis za njih SVE...oni te samo koriste kao filter za ozbiljnije cifre i igrace sa kojima ce oni licno da se cenjkajujoj.... raditi sa Kinezima u poredjenju sa Balkancima je jedan potpuno drugi nivo.......
i zao mi je sto je tako
Pa to.....Jasno
Pa to ti i kažem,naši ljudi ne samo da su neodgovorni,već su polupani ko džogeri.Pre sam svašta kupovao preko onog kupujemprodajem.više ništa.Toliko su svi nenormalni...Prodaje nešto i nije u stanju da ti to isporuči,na telefone se ne javljaju,muljaju bzvz,dogovoriš se nešto i on jednostavno ili zaboravi ili čak i ne poseduje to što prodaje.Marva.Moraš imati jednog,ali pouzdanog.Kako to deluje lako,,,
moras ovo da objasnis preciznijeuvlacete te u svoju igru kao na pokeru i dok trepnes Ti radis za njih SVE...oni te samo koriste kao filter za ozbiljnije cifre i igrace sa kojima ce oni licno da se cenjkaju
Mozda sluzi i kao neka pernicaTema 'Uložak na unutrašnjoj strani ženskih gaćica' https://forum.krstarica.com/threads/ulozak-na-unutrasnjoj-strani-zenskih-gacica.931015/
Most interesting![]()
neostani domakako mi to super zvuci ali me nervira. a Vas?
Takve su nam i firme,neki zaokruženi sistemi koji su dobro funkcionisali pre 50 godina,a sada ne mogu.Debilizam je u pitanju.Jedan drugar drži neku firmu,sedimo tako i cugamo pivo,varimo i sprdamo se,a telefon mu non stop zvoni.On se uopšte ne javlja,boli ga k.Ako se i javi,eee nazvaću te kasnije,u gužvi sam hahaaa.Posle od radnika mu čujem kakvo je stanje,kakva je neorganizacija,koji užas...I to opet zaradjuje pare.Lepo što je tako,što zaradjuje,ali kako,ja nemam pojma.Verovatno bi moglo minimum 10x boljePa to.....
ja sam poprilicno jednostavna
ali sam u Srbiji nailazaila na tako bizarne probleme
niko ne moze ebeno nista da zavrsi bez neke komplikacije, vracanja i slicno
moras ovo da objasnis preciznije
ko sta kako
šteta, ali šuma palmi ...Jedno vrijeme sam imao bosiljak na terasi, sad ni to.
a ne ne bih ja nista tog tipaprvo ... otvaras im trziste
2. pravis mrezu SVOJIH kontakata
3. razradjujes posao
4. pravis profit
5. nanjuse profit
6. prave prezentacije uz obavezno upisivanje " ko je prisutan da ostavi mail a moze i tel"
7. nadju poKinezcica, srbendu koji ce da proda rodjenu kevu
8. napravi laznu konkurenciju da nemas "ekskluzivno pravo za odredjeni proizvod"
9. .... ne mogu da kuckam previse info
ako hoces da poslusas savet ne trguj sa kinezima (iz iskustva od 15 god rada sa njima)
nemaju poslovnu etiku ni trunke samo trenutno i onda...puf hvala ni hao i dovidjenja
samo sam ih presdaila u saksije i ispoklanjala palme od pola metraGde si zasadila drveće?
obraz kineski je jako mali plus zaklonjen tamnim ili onim debilnim cvikama...ne veruj kinezu ni poklone kad ti donosi. Platices mu ih !a ne ne bih ja nista tog tipa
nego zaebo bi te rodjeni brat tako da nisu Kinezi nista specificni
mada je moj utisak da su posteniji...od nas
njima je obraz jako vazan......
Ja merkan onu tvoju trodonku vernonovku vec duze vreme, al me muci to sto je trilodzija pa se teze upustam u takve zahvateznači sad već imam na spisku da kupim knjiga za pola plate
a ne slazem seobraz kineski je jako mali plus zaklonjen tamnim ili onim debilnim cvikama...ne veruj kinezu ni poklone kad ti donosi. Platices mu ih !
ja te obozavamZašto me mrziš, što volim Kešelja
Ima valjda 26 bond filmova, u mladosti ti ih sve odgledami kako kad je 007 filmic uvek 3x po 21min reklama ...pa nije fer
a ne slazem se
prema meni su bili uvek dobri
i ja sam al mogu uvek...ko pivo kao BraveHeartIma valjda 26 bond filmova, u mladosti ti ih sve odgledam
Iznenadilo me da se 1 odvija u SRJ sa Lazarom Ristovskimi ja sam al mogu uvek...ko pivo kao BraveHeart