Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Ђеси Џеги наказо моја драга, оћемол прослављати догодине Видовдан у Чикагу?*Bosniak delusions of grandeur intensify
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ђеси Џеги наказо моја драга, оћемол прослављати догодине Видовдан у Чикагу?*Bosniak delusions of grandeur intensify
*SERBIA STRONG INTENSIFIES*
Послао ми пријатељ на Виберу неки мим који кружи Фејсбуком ваљда.

Uvek pravilno izračunaj dužinu Bungee kablaZamalo da se ljubim sa asfaltom
Da, ima taj predmet na bogoslovijiPromenila sam planove za danas u: samo prezivi jeb.eni dan.
Niski kriterijumi su keva.
Zavisi šta se slavi, može i PetrovdanПослао ми пријатељ на Виберу неки мим који кружи Фејсбуком ваљда.
Нека баба написала објаву Срећан Видовдан, годишњица Лазара и Гаврила итд... А онда у коментару допунила: О празнику постоји и она чувена пјесма ''Видовдан је, а ја нисам с оном коју волим''.![]()

zar vama nije u interesu sto vise sahranaDa, ima taj predmet na bogosloviji
Mislio sam da je to zajednicki interes svih nas pod jehovinim svodomzar vama nije u interesu sto vise sahrana
Штое мистерија?htela sam da napisem jedan komentar o misteriji srbovanja stanovnika crne gore i bosne i hercegovine, ali se predomislih jer onda bih morala o vesni pesic i uskom shvatanju pojma nacije, a ne zelimo vesnu pesic da vise citiramo.
a-aMislio sam da je to zajednicki interes svih nas pod jehovinim svodom
tebi nije?Штое мистерија?
Па не разумијем штое проблем ако Срби србују.tebi nije?
pa jasno ali uvek srbuju za nijansu vatrenije od stanovnika srbije, ovi iz bih i cg, a pokatkad i iz sikago. E to mi je misterijaПа не разумијем штое проблем ако Срби србују.
Њихово право.
Zato jeri su zaboravili koliki je srbija kuras od ovcepa jasno ali uvek srbuju za nijansu vatrenije od stanovnika srbije, ovi iz bih i cg, a pokatkad i iz sikago. E to mi je misterija
ne mozes da kazes da su srbi u bih zaboravili koliki je srbija kuras.Zato jeri su zaboravili koliki je srbija kuras od ovce
Па кад састављаш формулу узми у обзир да нису у Србији, те србовањем изражавају свој идентитет.pa jasno ali uvek srbuju za nijansu vatrenije od stanovnika srbije, ovi iz bih i cg, a pokatkad i iz sikago. E to mi je misterija