момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.576
Pa ne zive ovde, mozda nikad i nisu, pa nemaju uvid u sve pore svakodnevmog civota, nz.ne mozes da kazes da su srbi u bih zaboravili koliki je srbija kuras.
Iznesi svoju teoriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne zive ovde, mozda nikad i nisu, pa nemaju uvid u sve pore svakodnevmog civota, nz.ne mozes da kazes da su srbi u bih zaboravili koliki je srbija kuras.
srpska kampanja u susednim drzavama.Pa ne zive ovde, mozda nikad i nisu, pa nemaju uvid u sve pore svakodnevmog civota, nz.
Iznesi svoju teoriju.
pa nije matica samo sumadija, moj ti.Па кад састављаш формулу узми у обзир да нису у Србији, те србовањем изражавају свој идентитет.
Јер оно, кад си у матици Србији, нема неке бриге да ли ћеш бити у непријатељском окружењу гдје нећеш имати основних намирница или ће неки усташоиди да ти разбијају манастире или нападају свештенство или да ти скрнаве гробове.
А тое свакодневница Срба из БиХ и ЦГ.
Технички није, званично јесте.pa nije matica samo sumadija, moj ti.
a sta je za tebe najbolje? da se promeni ili da se ne promeni?Технички није, званично јесте.
Ал' то званично је флексибилно, не значи да неће да се промијени.
Надајмо се најбољем.
Mozda gledaju na Srbiju kao na zasititu od xy faktorasrpska kampanja u susednim drzavama.
ova tvoja teorija vazi za sikago, al ne pije mi vodu za susedstvo.
Говорим о националној матици Срба, држави Србији.a sta je za tebe najbolje? da se promeni ili da se ne promeni?
jer deluje kao da srbiju priznajes samo u okvirima sumadije, a eto nalazis za pravo da srbujes vise od nas koji zaista jesmo stanovnici srbije.
konfuzno.
Ko igrah?Slobodljak za Tripijea, opasno
Ko igrah?
Kum iz Engl verovatno navija za Njemce znaciEnglezi i Nemci
Kum iz Engl verovatno navija za Njemce znaci
U Londonuh. Msm na ovog starijeg bumera, ovi mladi su se vec poturcili u Engleze.De ti živi kumarah
@ariodanteNemoite ljudi da se mrzimo međusobno, daj da ko ljudi mrzimo hrvate
razumem. samo sveo si srbovanje na bunt, ja sam mislila da ima vise od toga.Говорим о националној матици Срба, држави Србији.
Свој си на своме, Србија историјски није у данашњим границама, ал' таква је политичка ситуација да јесте.
А када је твоја ђедовина, да се тако изразим, у матици, онда се осјећаш сигурно.
Хоћеш рећи да Срби у БиХ и ЦГ нису угрожени и под сталним притиском?
Што се србовања тиче, исти принцип. Србуј у Београду, људи ће пролазити и рећи ''океј''.
Србуј у Подгорици, испендречиће те, стрпати у притвор и тако у круг. Србуј у БиХ, прогласиће те за надрогираног ћетника у панциру или геноцидаша.
Када потискујеш један народ и његов идентитет, у њему се ствара бунт.
Ето, надам се да сам био довољно јасан.
da, ali ovo je hrvatska. jel u srpskoj stvarno imate ovakve probleme?@ariodante
Ето, и замисли пролазиш кроз ово сваки дан, да не говорим о лупању ћириличних табли, повицима ''убиј Србина'' сваком приликом и пребијањем на смрт као оног мученика у Ријеци.
И касније питаш зашто србујемо.
da, ovo je bitno, jer stvarno se stice utisak od strane pojedinaca da misle da su neki veci srbi ili tako nesto. a zapravo stanovnici drugih drzava.П.С.
Да не буде конфузије или таквог етикетирања јер га је већ било, уз ово све хоћу још да кажем да не сматрам да су Срби из Републике Српске или Црне Горе ишта ''бољи Срби'' од оних из Србије.
Ништа више од тога, чист бунт и начин да одржиш свој идентитет.razumem. samo sveo si srbovanje na bunt, ja sam mislila da ima vise od toga.
btw, srbuj u sandzaku i isto ti nece biti lepo, ne u smislu da ce neko da te ubije, ali ce te proterati iz zajednice kao remetilacki faktor. niko ne zeli sukobe, bar ne sada.
pa ne moram da ih slusam, ali znam da tako govore hahahahaНишта више од тога, чист бунт и начин да одржиш свој идентитет.
Добро, Санџак је већ нека друга прича, бар је у саставу Србије па не мораш да слушаш приче како си нека влахиња.
У самој Српској нема проблема, проблеми су на државном нивоу и политиком СДА која свим силама покушава да укине Републику Српску.da, ali ovo je hrvatska. jel u srpskoj stvarno imate ovakve probleme?
i kakve su sanse da se srpska odrzi? jel ima neki stav o tome?У самој Српској нема проблема, проблеми су на државном нивоу и политиком СДА која свим силама покушава да укине Републику Српску.
Већ су јој узели нека овлашћења и та њихова агресивна политика у правцу унитарности ми се не свиђа никако.
Најјаче је да они глуме неке мировњаке и доброћудна бића, који не желе рат, а само га они спомињу.
''Ако буде рата'', ''У случају рата'', ''То се неће остварити мирним путем'' су ти неке фразе које само чујеш у њиховим медијима.