gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Ja vam kazem ignor, ljudi moji, ne valja se nervirati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ASAP Rocky je najlepše stvorenje i njegova devojka je Rijana, pa ti crkni od ljubomory
Da, mi tipovi 2 po Ficpatrikovoj skali moramo da se čuvamo u mladosti
Takve stvari nisu za šalu i sa takvim stvarima se ne šalim.Ajme, lakše malo
DobroTakve stvari nisu za šalu i sa takvim stvarima se ne šalim.
Tvoje izvlačenje iz konteksta je ovaj put prešlo liniju, naročito jer je Slaven čovjek sa kojim sam prvi pp razmijenio još 2008. godine.
Da, njima tamo u Sveckoj kad jednom godisnje opali sunce, 50% dobije rak, 50% ostane u kuci ko mi za vreme pomracelja sunca za vreme slobaDa, mi tipovi 2 po Ficpatrikovoj skali moramo da se čuvamo u mladosti
Nisu svi kanceri od UV zračenja, drugarica imala melanom na (v), a ja sam imala skvamozni iza uveta, gde ni Bog ne dopire, a kamoli SunceDa, njima tamo u Sveckoj kad jednom godisnje opali sunce, 50% dobije rak, 50% ostane u kuci ko mi za vreme pomracelja sunca za vreme sloba
Sta je to skvamozniNisu svi kanceri od UV zračenja, drugarica imala melanom na (v), a ja sam imala skvamozni iza uveta, gde ni Bog ne dopire, a kamoli Sunce
Nije valjda ona sa njime?ASAP Rocky je najlepše stvorenje i njegova devojka je Rijana, pa ti crkni od ljubomory
'Squamous cell carinoma' iliti rak skvamoznih ćelija kožeSta je to skvamozni
Da?Nije valjda ona sa njime?
Okej, sad cu da guglam skvamozne celije kozhe'Squamous cell carinoma' iliti rak skvamoznih ćelija kože
Izbacuje mi rezultate samo za matericu'Squamous cell carinoma' iliti rak skvamoznih ćelija kože
Ma nebitno, to je najčešći rak kože, manje opasan od melanoma, nekad se povuče spontano, kao kod mene.Izbacuje mi rezultate samo za matericu
Super je sto je ispalo tako, a nisam znala da postoji, thxMa nebitno, to je najčešći rak kože, manje opasan od melanoma, nekad se povuče spontano, kao kod mene.
Da, postoji i basal cell karcinom kože, ali njega mnogi lekari ne računaju u kancer uopšte.Super je sto je ispalo tako, a nisam znala da postoji, thx
Dok nisu veličine gumice za brisalje, nema potrebe.
Misliš nije valjda Ejsep Raki s tom sabhjumankinjomNije valjda ona sa njime?
Koji pravac praktikuje tvoj psihoterapeuts tom sabhjumankinjom