- Poruka
- 64.768
пробај, хехеmogu te bre zovem kad ja oću
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
пробај, хехеmogu te bre zovem kad ja oću
pa da, naročito momi da pusti na telefončitjali trebalo bi da čujete njegovo ostvarelje No2, sada dorađeno
samo kažem
))))trenutno nije mi do tebeпробај, хехе
лажеш горе него за титаникtrenutno nije mi do tebe
mislim jeste mi nego nije mi do zvaljaлажеш горе него за титаник
moram da gledam prohujalo s vihorom, čini mi se da sam izgubio partiju jamba pa zato valjdaлажеш горе него за титаник
tako jemoram da gledam prohujalo s vihorom, čini mi se da sam izgubio partiju jamba pa zato valjda
ti dam 20 evra da ne gledam?takao je
nema šanseti dam 20 evra da ne gledam?
naviknes se kad je na poslu, a priv jbg, nistaKolko covek mora da ima samopouzdalja da bi pricao s nekim na fon
само је битно причати с неким ко прича за двојеKolko covek mora da ima samopouzdalja da bi pricao s nekim na fon
****** setih se za onu izgubljenu partiju i čitanje knjige.....nema šanse
)))))))) aaaa pa neće to biti zaboravljenoooooooMa dobro, poslovno bih i izdrzao, ali privatno...naviknes se kad je na poslu, a priv jbg, nista
npr sa tobom lolсамо је битно причати с неким ко прича за двоје
To jest, ali tesko je naci takvog a da je ispod 75само је битно причати с неким ко прича за двоје
добро бре је л немате ви неке занимљивије опкладе јбт****** setih se za onu izgubljenu partiju i čitanje knjige.....)))))))) aaaa pa neće to biti zaboravljenooooooo
A-a, cekmomo si pustio Ethnicolor?
znam znam, ja se malo uvredim kad me neko pozove a da nije pustio poruku na vajber.Ma dobro, poslovno bih i izdrzao, ali privatno...
ено рекла ти ариоTo jest, ali tesko je naci takvog a da je ispod 75
Da, to je kao da udjes u vodu nepokvasen - previse rizicno za srceznam znam, ja se malo uvrdim kad me neko pozove a da nije pustio poruku na vajber.
a i sms mi malo kripi, moram priznati