pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.140
Ethnicolor mi nekako zvuči kao da je o pripadnicimah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa vise je kao da ti neko dodje u kucu nenajavljen.Da, to je kao da udjes u vodu nepokvasen - previse rizicno za srce
mjeđutim, on nie rekao krucijalne momjente vezane za to čitaljeдобро бре је л немате ви неке занимљивије опкладе јбт
ја сам некад имала бланко опкладе, ако изгубим, бира шта жели
а ви играте у читаље кљиге, пффф, то чак ни ја не бих

ja odmah pomislim nešto ozbiljno da je u pitanjupa vise je kao da ti neko dodje u kucu nenajavljen.
tako moj brat, umesto da pusti poruku on ZOVE aloe
hohohoooooooomjeđutim, on nie rekao krucijalne momjente vezane za to čitalje![]()
Totalno kapiram, mene isto tako brat zove, stavi me na spikerfon, a pored njega jos 2 druga i 1, slovima jedna, drugarica. i sad ja treba u dve sekunde da se dignem iz mrtvih i budem raspolozen.pa vise je kao da ti neko dodje u kucu nenajavljen.
tako moj brat, umesto da pusti poruku on ZOVE aloe
аха, онда оке, читала сам и ја тако кљиге, и читали су миmjeđutim, on nie rekao krucijalne momjente vezane za to čitalje![]()
ajoj, pa odrobijala bih gaTotalno kapiram, mene isto tako brat zove, stavi me na spikerfon, a pored njega jos 2 druga i 1, slovima jedna, drugarica. i sad ja treba u dve sekunde da se dignem iz mrtvih i budem raspolozen.
to je zato sto, iako mlada, u dusi si bumerkaја увек зовем, страшно мрзим смс
углавном је зато што сам лења : ))to je zato sto, iako mlada, u dusi si bumerka
како колико, па двојицуidealna brojka – 13.
pa, koliko ste ih imali?
pa zar nije teze pozvati???углавном је зато што сам лења : ))
не, то је два клика лолpa zar nije teze pozvati???
i stressssне, то је два клика лол
ма јок, па могу ја да мељем до сутра.i stressss
meni se to desava uzivo kad sam sa nekom cutalicom kao ja. uzasNajkrindzastije mi kad osam puta ne razumem sta je rekao jer sve susti ili kad 4 puta krenemo u isto vreme da pricamo i stanemo nakon sto cujemo da je i ovaj drugi poceo. Pu.
da da ali ono kad tek treba da pocnes razgovor, sa mnom si bas imala tremu nprма јок, па могу ја да мељем до сутра.
кад ме не мрзи.
Haos :/ nas je teze pokrenuti da pricamo, nego iscupati onu repu iz bajkemeni se to desava uzivo kad sam sa nekom cutalicom kao ja. uzas