peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nznm, ne bih umela sebe da marketujem napismeno
i da ti je sefica bila zena, dakle svikao si na zenski autoritetJa bih stavio da sam bio mod ovde
Otkud ti da mi je zena, previse je postujem da bih joj dozvolio da ima nesto sa mnomi da ti je sefica bila zena, dakle svikao si na zenski autoritet
A jebačuJa bih stavio da sam bio mod ovde
nadaj se da sam tako mislilaOtkud ti da mi je zena, previse je postujem da bih joj dozvolio da ima nesto sa mnom
Pa nije da si mi ostavila mnogo prostora za tumaceljehnadaj se da sam tako mislila
to sto ti zelis nesto, ne znaci da cemo ti mi ostali pomoci kreirajuci lazPa nije da si mi ostavila mnogo prostora za tumaceljeh
Ne razumijem te nista sadto sto ti zelis nesto, ne znaci da cemo ti mi ostali pomoci kreirajuci laz
Moze, ali slagacemoOš da dopišeš da si bio samnom i mocom na pivo i ražnjiće?
Tab? hihiali ali, zasto sefica ne bi bilo rodno neutralno![]()
Nismo ni očekivali nešto nebolesno.Baš si me prevarila,obećala si da ćeš otići do 35,nisi.Onda opet,pa opet nisi.Sad opet.Da znaš da sam se poplašio da neću imati priliku sad kad svisneš da ti kažem "Eto ti,jel sam ti reko,Bog me najvolije,nisi se trebala kačiti sa mnom"Strašno šta čovek mora da uradi za prve 3 poruke
Poruka u temi "Šta slušaš sada? №11" https://forum.krstarica.com/threads/sta-slusas-sada-no11.825466/post-42659598
Situacija je kritična, kad se uopšte mene i setila. xDZnači prskava glava![]()
Do 35. godine života?Nismo ni očekivali nešto nebolesno.Baš si me prevarila,obećala si da ćeš otići do 35,nisi.Onda opet,pa opet nisi.Sad opet.Da znaš da sam se poplašio da neću imati priliku sad kad svisneš da ti kažem "Eto ti,jel sam ti reko,Bog me najvolije,nisi se trebala kačiti sa mnom"
Mislim,mogao sam ti reći i dan,dva kasnije,ali onda bi mi se ohladila skroz.Ovako dok si vruća,zanimljivije će mi biti