- Poruka
- 131.267
@forlorn, kako vreme brzo prolazi, proletelo tri meseca u trenu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Što, dopada ti se moj muzički ulkus@Sv. Benedikt, znamo li se? xD
Srećom nisam bio tu, inače ti ne bih ni odobrio poruke.Što, dopada ti se moj muzički ulkus
To je diskriminacijaSrećom nisam bio tu, inače ti ne bih ni odobrio poruke.![]()
Naravno, sve osim prljavih metalika diskriminišem.To je diskriminacija
Katastrofalan taste.Što, dopada ti se moj muzički ulkus
Не, ја сам обрисала. Што?Badri jeri mi ti brišeš postove
E kakvo to mišljenje imaš o mene, pa ne šaljem valjda odmah pp gde šibam Siorana i tražim fotku.Sumlja se kako Badrija ima skriptu za odobravanje, odobri prvu poruku šalje Siorana, odobri drugu traži fotku, odobri treću neke prljave metalike su tu.
Gde? Ne mogu ovde da ti brišem.Badri jeri mi ti brišeš postove
Ja ne znacim cir.Ulkus znači čir
Isto kao i ti
Ne šaljem to, ustvari, ovaj ništa.Iju, pa ne šalješ valjda dikpik prvo? Besramniče
Ništa,izvini što mislim da je neko retard ako misli da je lepo da nas žute nakaze ubijaju.A i nisam znao da si tu hihiiiiНе, ја сам обрисала. Што?
Da, s jedne strane je glupo da neki cis-strejt breeder ode na Tinder i tamo vidi Elektru Elit u ponudama.ne mogu da zastupam trans identitete a ne mogu ni da ih napadam zato sto sam glupa lezbejka i tako. najteze je precutati. ocutati.
ok, i ti si los radnik na gradjevini.Loš si pravnik onda
---
Tj pravnica, oprosti
A šta to sadne mogu da zastupam trans identitete a ne mogu ni da ih napadam zato sto sam glupa lezbejka i tako. najteze je precutati. ocutati.
pazi, meni kod trans identiteta smeta npr sport - lik ne moze da pobedi u muskoj kategorije i kao sta da radim - znam, reci cu da sam zenaDa, s jedne strane je glupo da neki cis-strejt breeder ode na Tinder i tamo vidi Elektru Elit u ponudama.
Kao, "Pa rekli ste žene hoćete."