gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
ali nista nisi uradila ako ne dodas - otac tadejЈа да променим потпис у
Какве су ти сисе, такав ти је живот. Значи, опуштенооо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali nista nisi uradila ako ne dodas - otac tadejЈа да променим потпис у
Какве су ти сисе, такав ти је живот. Значи, опуштенооо.
nikad nisam posetila onaj mali objekat, preko puta skole, kod Shupe, na zelenjakuDa, imaju prvo neku manju prostoriju sa samo čarapama, ali onda te puste u masivnu prodavnicu punu dildoa
Ko može mene da prezire?daj da se preziremo kao ljudi jer samo je to ostalo
Не знам, људи које ја презирем не посећују ову тему. Презирем их на адекватној. Мада је и тамо посустало, подавише нас зилоти и вваннабе кинези из стајковац нечегаi dokle cemo da forisiramo ovaj roman reku pristojne komunikacije? daj da se preziremo kao ljudi jer samo je to ostalo
Dobro, ti si najbolji ❤Ko može mene da prezire?![]()
Kako bi se ponela da Tixi bane ovde?Не знам, људи које ја презирем не посећују ову тему. Презирем их на адекватној. Мада је и тамо посустало, подавише нас зилоти и вваннабе кинези из стајковац нечега
To mu dodje kao desnicar levicarKad sa ljisa odes na politiku, nikad ne znas sta ces da dobijes, svojevrstan rulet ideologija. Eto nona je monarhistkinja levicarka, npr
Komplet lepinja jednom recjuTo mu dodje kao desnicar levicar
U cg?Secam se kad su bili oni protesti paracrkve, pa je neki vladika izjavio za sebe da jw monah-nemonah
Kod nas, onaj sto je predvodio demonstracije ja msm
On je aseksualacKako bi se ponela da Tixi bane ovde?
Nisam upoznat sa vasim kvadratskim internim forama, ali okvirno znam da je retosOn je aseksualac
Zavetovao se posle beogradskog gej kluba "Betonski Biciklista"
aham, onaj gracanicarKod nas, onaj sto je predvodio demonstracije ja msm
Brutalno.okvirno znam da je retos
Da, bio bi dobar da ima takvu volju + da je normalancovek je uporan, dodje u pola 8 svako jutro ispred vlade, postavi stolicu, otvori laptop
mozda budem zivela na kraju ipak u bugarskoj, moracu da izbrisem sve hejt tvitove na racun bugarahttps://www.danas.rs/svet/do-sada-nevidjeni-napadi-vrana-u-zagrebu/
@ariodante mozda mozemo da ih izdresiramo da idu i na bugare