ja sam zaključio da sam koronu dobijo od prskanja iz avijona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opaaa, pa jeri bilo nestozapravo mogu da vas inderektno upoznam jeri sam upoznao tu koja ju je retvitovala
Јесте, има тема о томе.Opaaa, pa jeri bilo nesto
LimkЈесте, има тема о томе.
Ovo je skolski primer kako izgleda nie se desilo, struktura, stil, sve
pa ne ovo je bilo kolegijalnoOpaaa, pa jeri bilo nesto
desilo se kako nieOvo je skolski primer kako izgleda nie se desilo, struktura, stil, sve
Galebh je iz Malezije, pitaj njega, mozda je znapa ne ovo je bilo kolegijalno
sasam zaboravo je li iz indonezije il malezije
Ili iz Somalije, nzGalebh je iz Malezije, pitaj njega, mozda je zna
sve to istoIli iz Somalije, nz
Ma da, mora biti da se poznaju ako su iz iste drzavesve to isto
Skoro sam kod njega gledala Ramba A. i još se stresem kad se setim.Galebh je iz Malezije, pitaj njega, mozda je zna
Ne svidza ti se?Skoro sam kod njega gledala Ramba A. i još se stresem kad se setim.
Ne zbog Galeba, nego zbog onog dosadnog pretripovanog suvog malezijskog tripera Ranba
Postao mi je dosadan, omatorio i ponavlja se.Ne svidza ti se?
Gledaj Daska i Mladju, ta je boljaPostao mi je dosadan, omatorio i ponavlja se.
Reciklira jednu istu foru milioniti put, a i nisam ljubitelj tih "zabavni mudrac, svetski mega car" tipova i inače
Mislim, okej mi je Galebova emisija i on, govorila sam o Rambu Amadeusu, sve mi se čini kao da me nisi razumjeoGledaj Daska i Mladju, ta je bolja
neJel se secate kad je Galeb podrzavao i reklamirao Levijajan? Ja da.
Pa to je bilo ono vreme kad je i Sabic podrzavao bihaljija zbog "kuca i njuskica". Mozda ne treba zamerati, ali ipak zameram.
Ретко шта ме у последње време насмејало као оно недавно кад је левијајан упао у бунарJel se secate kad je Galeb podrzavao i reklamirao Levijajan? Ja da.
btw, što tako da mi kažešGledaj Daska i Mladju, ta je bolja