- Poruka
- 8.728
bitje to notjno krechelje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li to nešto počinje na slovo Pamprčelje?Danas sam materi objelodanio nesto iz djetinjstva.
Nakon sto je mater pritisnula cacu, ovsj se izbezumio.
Poludio, posandrcao, u ocaju me izszvao na detektor lazi.
Urlao je, vristao.
Potpuno je posandrcao, poceo me nazivatzi psihickim bolesnikom i narkomanom (mozda jesam oboje, ali cisto sumnjam) i izazvao me na detektor lazi.
Pristao sam.
Rekao je da ako izgubi detektor lazi, da ce se ubiti.
Kreten drami.
Predlozio sam mu da oboje odemo psihijatru, zajedno koji ce nam iskopati podsvijest, pa nek se onda ubija.
Pa da,pa normalna je takva reakcija sa njihove strane kada su jos uvek u punoj snazi i poseduju fizicku i psihicku moc da ti se suprostave.Trebao si ako te nesto tisti i muci jos da cekas dok budu stari i iznemogli pa im onda kazes sve u lice sta ti je smetalo svih godina,tako ti se sigurno ne bi suprostavili.Danas sam materi objelodanio nesto iz djetinjstva.
Nakon sto je mater pritisnula cacu, ovsj se izbezumio.
Poludio, posandrcao, u ocaju me izszvao na detektor lazi.
Urlao je, vristao.
Potpuno je posandrcao, poceo me nazivatzi psihickim bolesnikom i narkomanom (mozda jesam oboje, ali cisto sumnjam) i izazvao me na detektor lazi.
Pristao sam.
Rekao je da ako izgubi detektor lazi, da ce se ubiti.
Kreten drami.
Predlozio sam mu da oboje odemo psihijatru, zajedno koji ce nam iskopati podsvijest, pa nek se onda ubija.
Pa nisi normalnaNeka mi neki objasni privlačnost duvan čvaraka, jer ja ne znam šta je privlačno osećati kao da jedeš izmlevene papirne maramice
Nije bas tako mnogi moderatori sami odlaze a novi dolaze.Bitno je da Forum radi i opstane.pripadnici specijalnih jedinica foruma krstarice..poznatiji kao "zeleni moderatori"
Ja ih ne volim ali razumem ljude koji ih vole.Za njih je to stil zivota,mozda i hedonizam sta znam.Neka mi neki objasni privlačnost duvan čvaraka, jer ja ne znam šta je privlačno osećati kao da jedeš izmlevene papirne maramice
ja samo bele masne sa minimumom mesaJedino duvan i mogu da jedem, obicni mi gadni
Ne vredi gledati i slusati mladog i neiskusnog premijera koji jos nema iskustva u politici i politickim izjavama.Pogubio se, svaki dan menja izjave koje je dao pre nekoliko dana.Mislim da ce uskoro biti smenjen.ko tje danas da gleda kurza
..neka digne ruku
Samo gumene volim. To zvuči smešno, kad zaređam po tezgama i pitam za gumene čvarke ;(Pa nisi normalna