B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam materi objelodanio nesto iz djetinjstva.
Nakon sto je mater pritisnula cacu, ovsj se izbezumio.
Poludio, posandrcao, u ocaju me izszvao na detektor lazi.
Urlao je, vristao.
Potpuno je posandrcao, poceo me nazivatzi psihickim bolesnikom i narkomanom (mozda jesam oboje, ali cisto sumnjam) i izazvao me na detektor lazi.
Pristao sam.
Rekao je da ako izgubi detektor lazi, da ce se ubiti.
Kreten drami.
Predlozio sam mu da oboje odemo psihijatru, zajedno koji ce nam iskopati podsvijest, pa nek se onda ubija.

Urlao je, vristao.
Potpuno je posandrcao, poceo me nazivatzi psihickim bolesnikom i narkomanom (mozda jesam oboje, ali cisto sumnjam) i izazvao me na detektor lazi.
Pristao sam.
Kreten drami.
Predlozio sam mu da oboje odemo psihijatru, zajedno koji ce nam iskopati podsvijest, pa nek se onda ubija.
Da li to nešto počinje na slovo Pamprčelje?

Urlao je, vristao.
Pristao sam.
Kreten drami.
Pa da,pa normalna je takva reakcija sa njihove strane kada su jos uvek u punoj snazi i poseduju fizicku i psihicku moc da ti se suprostave.Trebao si ako te nesto tisti i muci jos da cekas dok budu stari i iznemogli pa im onda kazes sve u lice sta ti je smetalo svih godina,tako ti se sigurno ne bi suprostavili.

pripadnici specijalnih jedinica foruma krstarice..poznatiji kao "zeleni moderatori"
Nije bas tako mnogi moderatori sami odlaze a novi dolaze.Bitno je da Forum radi i opstane.

Neka mi neki objasni privlačnost duvan čvaraka, jer ja ne znam šta je privlačno osećati kao da jedeš izmlevene papirne maramice
Ja ih ne volim ali razumem ljude koji ih vole.Za njih je to stil zivota,mozda i hedonizam sta znam. :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back