gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Skoro kao da... ti i ja nismo ništa moderisaliOsecam se nikad manje mocno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoro kao da... ti i ja nismo ništa moderisaliOsecam se nikad manje mocno
одмаDa vas posade na pusto ostrvo sa najboljim prijateljem/icom kojeg znate celi zivot, kolko bi vam dugo trebalo da kresnete
ah glumi onaj iz horora Ritual...
jes ko da smo mi za višeUff, ses i po...
ko kaže da su tinejdžeri preživeliHocemo Barona na ljisu, kad su ga tinejdzeri preziveli, prezivece ga i ljis
Haha, bukv, nemam info dal se neko opruzio u hristuko kaže da su tinejdžeri preživeli![]()
Нисам.motjna esi zavrshila krechenje ?
Онда јесте. И онда ништа. Бар једно шест месеци, после јбг шта да му радим.Pa nzm, ti to znas, pikiraj nekog najboljeg druga iz RL
То прво, то што си одвратан није критеријум, хехеMeni samo nije jasno kako ja nikad nisam dobio da budem mod,jel moguće da znaju da ne bih umeo da budem ili sam samo tako odvratan?
Garant je ovo prvo
kresnes ga i u trenutku kad svrsite ugledate morsku patrolu kako ide ka vama.. eto ti za kratku pricu da imasОнда јесте. И онда ништа. Бар једно шест месеци, после јбг шта да му радим.
Фуиииииkresnes ga i u trenutku kad svrsite ugledate morsku patrolu kako ide ka vama.. eto ti za kratku pricu da imas
Daj nesto od SG - a, a da nije "sve prodje, morava nikad" od radosa bajicaOvde sve više neljuda i sve manje ljuda, osećam se kao da je forum PIO fond
Drugo, treće večeA da postavimo situaciju malo radikalnije, npr na ostrvu ste sa bratom od tetk... ok netju
C r k oDrugo, treće veče
Evo me brt došao malo kući zaželeo se jako tate i sad ne mogu da spavam.Šta ti radiš?šimišrišu de si jeboh te mjedvjed : )
eo bio kod matorih i nisam se uželeo tate pa sam ga nešto nagrdioEvo me brt došao malo kući zaželeo se jako tate i sad ne mogu da spavam.Šta ti radiš?