- Poruka
- 8.728
aj lajk sprzha..tj duvan chvarci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne znamNe vredi gledati i slusati mladog i neiskusnog premijera koji jos nema iskustva u politici i politickim izjavama.Pogubio se, svaki dan menja izjave koje je dao pre nekoliko dana.Mislim da ce uskoro biti smenjen.
Pa to vole ljudi koji tripuju da je masnoca cvaraka losa stvar. AmateriNeka mi neki objasni privlačnost duvan čvaraka, jer ja ne znam šta je privlačno osećati kao da jedeš izmlevene papirne maramice
Ne, ne u tom smjeru, nego njegove beskrajne lazi.Da li to nešto počinje na slovo Pamprčelje?
Da li si mi upravo rekao da sam baka???de si zhaki baki
Popij ledenu kolu posle njih onako slanih, uhNeka mi neki objasni privlačnost duvan čvaraka, jer ja ne znam šta je privlačno osećati kao da jedeš izmlevene papirne maramice
neDa li si mi upravo rekao da sam baka???
Kupi neku Brother za pocetnike, dobar odnos cena kvalitetMoram da kupim novu mašinu, ne ide ovo sa Danicom
Volim je i sve, slatka je i retro, ali svaki čas joj nešto fali
Ahahhaha, mozda je mislio na AjhmanaNajjaca scena mi je kad u nice guysima policajac kaze "samo sam sledio naredjenja", a gosling mu onako mudracki odbrusi "znas li ko je jos sledio naredjenja? Hitler"
Pa neću za početnike, jer baš brzo savladavam stvari, a ne mogu da kupujem mašinu svaki časKupi neku Brother za pocetnike, dobar odnos cena kvalitet
Onda kupi neku brother sa boljim performansama - bukv msm da su to masine koje najvise nude za pare koje das, a posto nisi profi shivachica, ne trebaju ti neke sajberPa neću za početnike, jer baš brzo savladavam stvari, a ne mogu da kupujem mašinu svaki čas
Dobro vece dobri ljudi
Pa bila je simpa
Ja sam dosta nasilna sa mašinom, to mi svi kažu, uopšte ne umem da je tretiram kao nežan cvetić jer mislim da mašina ne treba da bude nežan cvetićOnda kupi neku brother sa boljim performansama - bukv msm da su to masine koje najvise nude za pare koje das, a posto nisi profi shivachica, ne trebaju ti neke sajber
Ma jok, fora je da je ispao glupAhahhaha, mozda je mislio na Ajhmana
Uh, Singer Heavy Duty je masina za postovanje.Ja sam dosta nasilna sa mašinom, to mi svi kažu, uopšte ne umem da je tretiram kao nežan cvetić jer mislim da mašina ne treba da bude nežan cvetić
Gledam sad recenzije Brother Strong&Tough i Singer Heavy Duty pošto planiram u jednom momentu da šijem teksas i eko kožu
Za nijansu mi je estetski lepša Singer
A cene su im stvarno super, zapanjena sam da su ispod 30k
Pa dobro, makar je lepMa jok, fora je da je ispao glup
Sad gledam, cena kompjuterizovane 220 dolaraUh, Singer Heavy Duty je masina za postovanje.
Evo neka recenzija, mozda bude od koristiSad gledam, cena kompjuterizovane 220 dolara
Wtf
A za veš i ostale nežne stvari uvek mogu da uzmem neku polovnu malu Berninu