gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
A ja te se ne bojim,nesrećaБеен тхере, доне тхат

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja te se ne bojim,nesrećaБеен тхере, доне тхат
Hahaha jos goreЕто, и ти исто.
Што да ме се бојиш далеко билоA ja te se ne bojim,nesreća![]()
Pa mislim ne zavežu mi se skroz prsti kada ćaskamo i čak mogu i da gutam jedvaШто да ме се бојиш далеко било
Све зависи. Је л то коначно, заувек смо ту?Da vas posade na pusto ostrvo sa najboljim prijateljem/icom kojeg znate celi zivot, kolko bi vam dugo trebalo da kresnete
joooj, pa dugoDa vas posade na pusto ostrvo sa najboljim prijateljem/icom kojeg znate celi zivot, kolko bi vam dugo trebalo da kresnete
najbolju prijateljicu nemam tako da nikad verovatno...Da vas posade na pusto ostrvo sa najboljim prijateljem/icom kojeg znate celi zivot, kolko bi vam dugo trebalo da kresnete
Pa tipa brodic vam se siebe i ne znate dal ce neko da vas pokupi, ali nada je svakako malaСве зависи. Је л то коначно, заувек смо ту?
Је л ожењен?Pa tipa brodic vam se siebe i ne znate dal ce neko da vas pokupi, ali nada je svakako mala
Nije,već odmah.Sram te bilonajbolju prijateljicu nemam tako da nikad verovatno...
Pa nzm, ti to znas, pikiraj nekog najboljeg druga iz RLЈе л ожењен?
Ne,već bi mi njima prvo trebalo da dozvolimo da nam budu drugaricePre svega me odgovori devojaka interesuju jer znam da bi muskarcima trebalo samo da one pristanu mehehe
Osecam se nikad manje mocnoOpa, novi mod na Ljisu