- Poruka
- 21.197
Pa, bilo bi lepo da si u pravu.Miskim da u tome i jeste umetnos', da svi pomislimo da je ozbiljan, a on se gusi od smija
Jedan sendvičmar manje, tada bi poganio kiber prostor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, bilo bi lepo da si u pravu.Miskim da u tome i jeste umetnos', da svi pomislimo da je ozbiljan, a on se gusi od smija
Mnogo togaI sta je rekao?
A gde je to pricao, r znas ovako napamet otprilikeMnogo toga
Meni u imbokstA gde je to pricao, r znas ovako napamet otprilike
Aha, ybgMeni u imbokst
Ranije sam baš pratio NBA, ali otkad me je stugots navukao na njegovu ligu, bukvalno ništa bez NBA i ne pratim.Ligi, si video sto nam manchester dere
Kinez 3 sedmice, mislim da nema ispod toga.Kad ste već kod vakcinacija, koja ima najkraću pauzu između doza? kako treba da obavim zbog (sledećeg) posla, ali bih da sačekam da prvo prođe ovo izmotavanje tri hiljade za gospodina
Pa otprilike kako se ljudi osecaju kad uplate loto, minorna nada postoji, ali realna sansa i ne basRanije sam baš pratio NBA, ali otkad me je stugots navukao na njegovu ligu, bukvalno ništa bez NBA i ne pratim.
Ponekad čujem od ljudi za neki rezultat, ali generalno me zabolje.
Gdje si Momo, hoće li ta raketa po glavi, kakve su nam šanse?
Исто. Фудбал сам још и погледала понешто од лиге шампиона, тенис ми више и не постојиRanije sam baš pratio NBA, ali otkad me je stugots navukao na njegovu ligu, bukvalno ništa bez NBA i ne pratim.
Ponekad čujem od ljudi za neki rezultat, ali generalno me zabolje.
Gdje si Momo, hoće li ta raketa po glavi, kakve su nam šanse?
Ali dobitak bi zaista mogao da ti promijeni život!Pa otprilike kako se ljudi osecaju kad uplate loto, minorna nada postoji, ali realna sansa i ne bas
To su neka univerzalna zadovoljstva, želiš da Nejmar ne prođe dobro.А и испали су парижани, тако да је моје задовољство ту и пре финала.
Sto bi rekao onaj celavi iz Kengura "a tveba i za Siti"А и испали су парижани, тако да је моје задовољство ту и пре финала.
Игзекли.To su neka univerzalna zadovoljstva, želiš da Nejmar ne prođe dobro.
tvoje poznavanje fudbalaSto bi rekao onaj celavi iz Kengura "a tveba i za Siti"
volim o necemu sto ne znam sa ljudima koji znajutvoje poznavanje fudbala
da trolujes? i javolim o necemu sto ne znam sa ljudima koji znaju
kako se raspala gadura zla
da se pravim sa poznajem vise nego sto realno poznajemda trolujes? i ja
iako smo luzeri i u tome
i ja to radim, narocito kad upadnem na tlo shminkeda se pravim sa poznajem vise nego sto realno poznajem