gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
e pa ne znam onda, pitaj sismija sta mu smetaMnogo je lepih feminacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa ne znam onda, pitaj sismija sta mu smetaMnogo je lepih feminacija
To je moj profesor svesti tvrdio da je nemoguće saznati koji je Parent sistem.Jel se nekad istripujete: šta ako sam ja sad ćelija u nečijem pankreasu, a ne znam to
Koji je to profesorTo je moj profesor svesti tvrdio da je nemoguće saznati koji je Parent sistem.
Ali ne dopada mi se njegova filologija
Tom Campbell a.k.a. twcjr44 na TiCevi (YouTube-u)Koji je to profesor
Koja ti misliš da je priroda svestiTom Campbell a.k.a. twcjr44 na TiCevi (YouTube-u)
On ima vrlo revolucionarnu ideju, a to je da ne treba posmatrati npr. mozak i predmete kao primarnu stvarnost,Koja ti misliš da je priroda svesti
Tzv. transcendetalni idealizam, aka moja filozofska pozicijaOn ima vrlo revolucionarnu ideju, a to je da ne treba posmatrati npr. mozak i predmete kao primarnu stvarnost,
nego Svest, koju svi znamo iz prve ruke da postoji, međutim ubeđuju nas da je ona neki pičkin dim koji je nebitan u poređenju s materijalnom stvarnošću.
Kembel objašnjava da je svest ono što najpre postoji, a onda kasnije na osnovu svesti možeš da objasniš stvari kao što su univerzum.
I dalje čekam onu pošiljku divljači, šest lokacija izmenjah, divljači nigdeJa sam se istripovo kada je Perfi rekla da ne sme uopšte stomaka da se ima.To me je jako pogodilo i od onda slabo jedem,pa sam skinuo par kila..Sada jedem ribe svaki dan,otvorio sam prozor da slušam kako kiša ne pada i smišljam recepat za sutrašnjeg smudja
Brate, uspela sam samo pet puta da odem, jos uvek radim jastucniceDokle si ti stigla sa šiveljem?
pa isprozivali me za kachenjeAki zivi dvostruki zivot, jedan na senfi drugi ovdeh
Sutra ću putovati mnogo milja biciklomAj napravimo neku sektu kao u onom filmu the beach sa leonardijem
What happens on the senfi stays on the senfipa isprozivali me za kachenje
jel znas ti da je mira adanja polak imala mejl krstarica dot komSutra ću putovati mnogo milja biciklom
Gde idesSutra ću putovati mnogo milja biciklom
Šijem cegere i rukavice koje posle bacim u reciklažni kontejner, lolBrate, uspela sam samo pet puta da odem, jos uvek radim jastucnicedanas sam se smorila sa onom sa karnerom.
Ti?
ne nego treba da se kacim ovde posle snejk haha, nema sanseWhat happens on the senfi stays on the senfi