gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Pa prana, elan vital, Volja, životna silaSta je tacno chi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa prana, elan vital, Volja, životna silaSta je tacno chi
Da da, nego sam za chi zaboravio dal spada u tu kategorijuPa prana, elan vital, Volja, životna sila
Neko kinesko sranje, kao koronavirusSta je tacno chi
Dosta poklonaA sta si sve prodala
a sto vladalac?
Jer sam istraumatizovana od Baronaa sto vladalac?![]()
Cuo sam da ova opsada nije losa
Taj lik je vadijo kaiš iz pantalona na predavalju, da demonstrira nešto, već sam zaboravila štaCuo sam da ova opsada nije losa
Goran Petrovic?Taj lik je vadijo kaiš iz pantalona na predavalju, da demonstrira nešto, već sam zaboravila šta
Možda nije on, možda je profesor koji je pričao o njemu, ne znam, nije to moj fakultet, samo sam se našla tu slučajnoGoran Petrovic?
zanimljivo, samo sam se našla tu slučajno
Ima Gorski vijenac citata i za pobjedu i za poraz, tako da...@stugots треба да заврши меч против лигија и спаси нас цитирања горског вијенца у понедељак
Плакуууу
astra zenekasice se zalile na obilniju, meni jest bila prvi mesec posle, al ne mogu da garantujem da nije iz njoj znanog razloga bila takva
Pošto su menstruacije poznate kao švajcarski satovi a ne nešto što reaguje na promene brzine vetra
Začepi
Meni zakasnilo 4 dana prvi ciklus posle vakcine, ali od skroz levog razloga (čim je prestao taj razlog, prestalo je i kašnjenje)astra zenekasice se zalile na obilniju, meni jest bila prvi mesec posle, al ne mogu da garantujem da nije iz njoj znanog razloga bila takva
Da, to je kao da ja kazem "nesto sam deoresivan nakon vakcinacije, mora da stavljaju metan"Meni zakasnilo 4 dana prvi ciklus posle vakcine, ali od skroz levog razloga (čim je prestao taj razlog, prestalo je i kašnjenje)
Bilo bi fer da se bude iskren prema sebi i popiše šta nas je sve mučilo pre vakcine da ne bude posle da je sve od vakcine
Kao i da se anksioznost posle vakcinacije (koju sam imala) ne meša sa znacima anafilakse
Kao nije najveci fraer
Ili moja knedla u grlu od anksioznosti, i kao: gušim se od reakcijeDa, to je kao da ja kazem "nesto sam deoresivan nakon vakcinacije, mora da stavljaju metan"