B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta tema je kad kao guglaš "celebrity name puns", i očekuješ nešto što ne umeš sam, a dobiješ:

2205eb70ed360446703bc37a04155663.jpg

Koja ti misliš da je priroda svesti
On ima vrlo revolucionarnu ideju, a to je da ne treba posmatrati npr. mozak i predmete kao primarnu stvarnost,

nego Svest, koju svi znamo iz prve ruke da postoji, međutim ubeđuju nas da je ona neki pičkin dim koji je nebitan u poređenju s materijalnom stvarnošću.

Kembel objašnjava da je svest ono što najpre postoji, a onda kasnije na osnovu svesti možeš da objasniš stvari kao što su univerzum.

On ima vrlo revolucionarnu ideju, a to je da ne treba posmatrati npr. mozak i predmete kao primarnu stvarnost,

nego Svest, koju svi znamo iz prve ruke da postoji, međutim ubeđuju nas da je ona neki pičkin dim koji je nebitan u poređenju s materijalnom stvarnošću.

Kembel objašnjava da je svest ono što najpre postoji, a onda kasnije na osnovu svesti možeš da objasniš stvari kao što su univerzum.
Tzv. transcendetalni idealizam, aka moja filozofska pozicija

Ja sam se istripovo kada je Perfi rekla da ne sme uopšte stomaka da se ima.To me je jako pogodilo i od onda slabo jedem,pa sam skinuo par kila..Sada jedem ribe svaki dan,otvorio sam prozor da slušam kako kiša ne pada i smišljam recepat za sutrašnjeg smudja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back