gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Исто завршила с послом и исто се не спремам за викенд, стандард : ))Ево, завршио са послом, па се спремам за викенд
Код тебе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исто завршила с послом и исто се не спремам за викенд, стандард : ))Ево, завршио са послом, па се спремам за викенд
Код тебе?
Па биће и мени тако ако ме опет усере киша, а све ми се нешто чини да би моглаИсто завршила с послом и исто се не спремам за викенд, стандард : ))
Ја ћу да лежим и правим се да не постоји милион ствари нагомиланих које треба да урадим.Па биће и мени тако ако ме опет усере киша, а све ми се нешто чини да би могла
То и ја радим, само уз природу и пиво :ДЈа ћу да лежим и правим се да не постоји милион ствари нагомиланих које треба да урадим.
Нах, и то ме мрзи.То и ја радим, само уз природу и пиво :Д
Буквално сам кренула да пишем и обрисала хахахааKad vidim strkija i vasu, znam da je i fantazi tu negde
Одох и ја на друм, треба обавити још неке ствари по градуНах, и то ме мрзи.
Одох мало да одспавам, ћаос. :*
Ђе Лиги, да то још питамБуквално сам кренула да пишем и обрисала хахахаа
Ту је, ал да л ће после викенда бити ту видећемо.Ђе Лиги, да то још питам

Је л' има ко Јокића у екипи?Ту је, ал да л ће после викенда бити ту видећемо.
Ако преживи Стуготса.
Ко диро мајкуму?Bolje pitaj đe je stugots, ligi je odmah iza leđa. Visoko podignuta ruka, nož u njoj, da taj čovek.
Је л' има ко Јокића у екипи?

Мвп Беба ЈокићДабл Никола
Иди напиши му нешто за чича дражу, шта год, да је немач појма или ввхатевер, лупи нештоOd znacajnih informacija u danasnjem trezoru izdvajamo
*prokin rodj
Само гледам оне јаднике Амере како вуку за ЕмбидаМвп Беба Јокић
Ma gde, nisam scovekom u zivotu progovorioИди напиши му нешто за чича дражу, шта год, да је немач појма или ввхатевер, лупи нешто