gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
idem okolo i prijavljujem, dokon pop.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vaksiniso sam se direkt korolomŠteta, taman sam mislila da te vodim roditeljima kao zeta koga bi hteli, ali sad moram Damiana Davida
nije zaista i bio sam bliže tome dodem nego što i pomišljašau ovo je tako komuljaska laz
okej, kako ovo nije zaista, molim te?nije zaista i bio sam bliže tome dodem nego što i pomišljaš
nerazumemokej, kako ovo nije zaista, molim te?
ne mogu, idem da se tesim cigaretama
napoisao sam koju sam odabraoJa mislio stvarno, taman da pitam koju si odabrao (istraživalja radi), kad moša
A, zafasovao sivaksiniso sam se direkt korolom
fala jesamA, zafasovao si
Nadam se da si dobro
E ovo sam hteo da pitam danas... jel vam se čini da giros ovde ima cenu koja ne može da opravda kvalitet?Stavili mi retardi paradajz u giros, kao integralni prilog
pa da. mada ja volim paradajz u girosuE ovo sam hteo da pitam danas... jel vam se čini da giros ovde ima cenu koja ne može da opravda kvalitet?
Pa sad kad su mi stavili paradajz, daE ovo sam hteo da pitam danas... jel vam se čini da giros ovde ima cenu koja ne može da opravda kvalitet?
Meni jednom jedna milica mazala tortilju majonezom (koji ne jedem ni za živu glavu) praveći girosStavili mi retardi paradajz u giros, kao integralni prilog
))))aha, jeri ti se sviđa
Da, zasto ebeno moraju da stave nesto sto im nisam rekao, kao da paradajz jede 100,00% ljudi pa se sam po sebi podrazumeva.Meni jednom jedna milica mazala tortilju majonezom (koji ne jedem ni za živu glavu) praveći giros
Ja kažem- ali neću majonez, a ona kao počela da ga guli kašikom, da ga skine))))
Pa, rekoh, neću uopšte, dajte novu tortilju
Gledala me u čudu par sekundi, a pogled ka koleginici govorio je " kakvi sve ludaci danas neće da mi uđu u lokal"
Samo traume s girosima.
Genijalno, svaka castaha, jeri ti se sviđa
Pretpostavljam da i tu stave paradajzMomčilo, aj svrati kod mene da te vodim na baš loš giros
---
Još ga zovu 'banatski' wtf
ma mislim više na nedovoljno mesa za toliku cenu (preko 350 dindži)pa da. mada ja volim paradajz u girosu
pa nznm koliko je u centru. ovde kod mene je mali pileci giros 230, ali i malo mesa, mada meni dovoljno za obrok.ma mislim više na nedovoljno mesa za toliku cenu (preko 350 dindži)
čini nam seE ovo sam hteo da pitam danas... jel vam se čini da giros ovde ima cenu koja ne može da opravda kvalitet?