момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.120
Tj nemoi da radis dok si na forumumsm da cu od sad morati da ne ulazim na forum dok radim, ni inkognito ne pomaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tj nemoi da radis dok si na forumumsm da cu od sad morati da ne ulazim na forum dok radim, ni inkognito ne pomaze
sta mi se desilo, i to ko zna otkad stoji tu - imam neku excel tabelu gde nesto belezim i delim je sa klijentom, i ima pun k sheetova, i danas skrolujem onako do kraja, a meni se nekako, ko zna kako, ispejstovala u tabelu stugoceva poruka kako sumnja da ga bia prisluskuje i jos pominje i vuqlera. blamchina
msm da je bas tako. sto je najgore, secam se kad je to napisao i ja mu odgovorila da je to retoricko pitanje da li ga pisluskuju, ali garant cuci bar 7 dana u onoj excel tabeli.Baš ovako, sa q
nije, stranacNadajmo se da klijent nije napredljak
Štoh, jel Momoa neki shut-in?Mončilo bi crko se sutra poudademo i pooženimo i izdobijamo đecu i ne dolazimo više ovde
Dakle ne smemo uspeti u životu ni po koju cenu
ja sam pokušao dumrem od korone al ni to mi se nije daloMončilo bi crko se sutra poudademo i pooženimo i izdobijamo đecu i ne dolazimo više ovde
Kako mislis uspeti? Vec ste uspeli, samo nemojte to da zasereteMončilo bi crko se sutra poudademo i pooženimo i izdobijamo đecu i ne dolazimo više ovde
Ne znam šta to znači, ali šta kažeš na to što Megan Foks pamprči dosta mlađeg likaŠtoh, jel Momoa neki shut-in?
Nadam se da ne mislis na Akija, posto ona nije cak ni streitTako sam i ja pričao kad sam bio mlađi, a sad dubim na glavi čekam kad je A. slobodna da izađemo. I da ne zaserem :/
Alter Ego?Naravno da ne mislim na ario, jesam glup, nisam blesav
Jel si odgledao kapetana (Der Hauptmann) ?
A nmg te ratne sadJel si odgledao kapetana (Der Hauptmann) ?
Kakva savrsena loptica gomnetaSizif naseg doba
Medea Pazolini sa Marijom Kalas, msm ona je isto bolesna, moze da se uklopi, a uklapa se i u ovaj tvoj savet za brak i decu
A mozes i onaj still aliceAki, daj neki film o bolescini i postepenom crkavanju na rate
Taj gledah, evo bas sad sacujem neku listu, skoro sve sam pogledao :/A mozes i onaj still alice