момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.219
Ipak cu sovima na bajs xixi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže Tarot Bejb da je naučno potvrđeno da hot ljudi ne umeju da voze
nije tebi, za smecarku jeЕезвеенее : ((
Izuzetak potvrđuje pravilloh!Ouch :/
Ja i Moćnnah smo Petrolheads (ljubitelji čovekovog najboljeg četvoronožnog prijatelja, auta).Fak, nisam ocekivao ovakav odziv
Јави, ја га меркам данима.Kupio sam onaj plazma kocka sladoled, da vidim o čemu se radi
e da, i mene zanimaKupio sam onaj plazma kocka sladoled, da vidim o čemu se radi
Još uvijek čekam da se pojave one čiskejk napolitanke i kod nas.
Па јбт где ти живиш кад немате то.Još uvijek čekam da se pojave one čiskejk napolitanke i kod nas.
NATO standard jbgПа јбт где ти живиш кад немате то.
А да, у Црној Гори. Ништа, сори.
Bukvalno zaleđeni krem.Има сад и линолада на штапићу, нисам ни то пробала.
То су урадили и са моја кравица штапићемBukvalno zaleđeni krem.
Ја данас као "гладна сам, јела бих нешто слано" и онда поједем јафа шварцвалд наполитанке. За некога ко баш мрзи наполитанке почела сам много да их једем лолE *******, odoh sad da odvalim još jedno parče Moskva torte, a baš sam sebi govorio da je dosta za danas.
Napolitanke su kao i lešo meso, pokazatelj da se godine množeЈа данас као "гладна сам, јела бих нешто слано" и онда поједем јафа шварцвалд наполитанке. За некога ко баш мрзи наполитанке почела сам много да их једем лол
Па где си, бивши пријатељуNapolitanke su kao i lešo meso, pokazatelj da se godine množe![]()