Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Твој народ", блентава, се расуо по избеглиштву од Новог Зеланда до Канаде, и свуда су примани.

"Blentavi" meni je jasno da si u podmuklom Albionu i sam postao podmukao,mozda to i nije jedini razlog, ali udomi izbeglice, pokazi humanost na delu, dodji u Bujanovac na kraju da zivis, pa onda pricaj.

I NIGDE nije nas narod tako masovno pobegao od ratova osim u Srbiju (i Grcku, ali dogovoreno i isplaceno do zadnje drahme), a ti "sviraj" do sutra.

Bas si tezak kompleksas, al' aj' sto to jesi, nego sto mislis da ti neko veruje.

Poslednja izmena:
Старче Станко, какав је то рат против хришћана кад највише гину муслимани и то од муслиманске руке?
Ovako sam napisao:
"ubijaju se pre svega Hrišćani, a potom i svi drugi koji se ne uklapaju u taj globalistički cionistički projekat."
"Malo je još ko svestan da se sprema veliki rat protiv Hrišćana…"
Znači, glavni neprijatelji su Hrišćani, jer oni veruju u istinskog Boga i zato se nikako ne mire sa ovim globalističkim zakonima i projektima. Oni poštuju Boga iznad svega. Ginu i neki muslimani. Oni spadaju u one za koje sam rekao: "potom i svi drugi koji se ne uklapaju u taj globalistički cionistički projekat". Ipak, na kraju će glavna oštrica mača (ona je i sada ogromna i postaje sve veća) biti protiv Hrišćana, jer su oni najizdržljiviji, pošto im je Gospod rekao: "Ko pretrpi do kraja spašće se". Inače, Kurdi se npr. bore protiv ISIS-a, a da li znaš da su nedavno ubili jednog i ranili drugog hrišćanskog vojnika koji se borio protiv ISIS-a? Kuran je isti za sve muslimanske frakcije i koliko god se međusobno borili zajednička im je mržnja prema Hrišćanima. Samo deo Muslimana će se obratiti Isusu Hristu. Svi drugi zajedno sa budistima i drugima ustaće i već ustaju protiv Hrišćana. Kao što Isus Hristos reče: "Omrznuće vas svi narodi imena moga radi". Jednostavno, ti nehrišćanski narodi ne vole svetlost hrišćanstva i zato je gone.

Старче добри, како се то "убијају пре свега Хришћани" кад су завађене стране шити и сунити у централном Ираку, арапски и курдски сунити у северном Ираку, шити и сунити у Сирији, шити и сунити у Јемену?

Мораћеш још мало да проанализираш ту слику пре него што иступиш са тим прозорљивим тумачењима.

Upravo sam to i rekla ali nepismeni ne citaju i postavljaju jos i pitanja.

Ko je toliko "sazaljiv" prema izbeglicama, neka udomi nekog i pokaze svoju humanost na delu, a ne pobegao, pa jos sa strane i pise i "deli pamet" drugima.

I nikad Srbi nisu izbegli tako masovno za vreme bilo kog rata niti bombardovanja (osim u svoju zemlju, razume se, sto je i logicno).

Tako je. Stvar je u tome što su neke pristalice ilegalne imigracije to zato što žive u potpunom neznanju, a ima onih koji su deo globalističke klike koji to svesno propagiraju da bismo to prihvatili i tako bi ta klika uspela da postigne svoj cilj daljeg uništenja našeg naroda. Oni su moćni onoliko koliko smo mi slabi. Ako mi činimo sve mudro i pravedno koliko je do nas, ostalo će Bog učiniti za nas, jer On je nad svim narodima i svima će pravedno suditi.

- - - - - - - - - -

Старче добри, како се то "убијају пре свега Хришћани" кад су завађене стране шити и сунити у централном Ираку, арапски и курдски сунити у северном Ираку, шити и сунити у Сирији, шити и сунити у Јемену?

Мораћеш још мало да проанализираш ту слику пре него што иступиш са тим прозорљивим тумачењима.

Ako se nisi do sada informisao, evo ti npr. ovaj sajt:
www.shoebat.com
Nije sve tačno ni na tom sajtu, ali izvuci iz toga ono što jeste, uporedi sa drugim sajtovima i drugim izvorima saznanja...

Poslednja izmena:
Evo recimo ovakav pristup je dobar:
http://shoebat.com/2015/08/19/slova...t-slovakia-says-we-will-only-take-christians/
Slovačka vlada kaže da će primiti samo hrišćanske izbeglice. Tako i treba, jer one poštuju hrišćanske zakone, a ne treba primati muslimanske izbeglice, jer one ne poštuju hrišćanske zakone, tj. u njihovom zakonu je dozvoljeno krasti, otimati, silovati, ubijati "nevernike", sve suprotno jevanđeljskim zapovestima.

Tako je. Stvar je u tome što su neke pristalice ilegalne imigracije to zato što žive u potpunom neznanju, a ima onih koji su deo globalističke klike koji to svesno propagiraju da bismo to prihvatili i tako bi ta klika uspela da postigne svoj cilj daljeg uništenja našeg naroda. Oni su moćni onoliko koliko smo mi slabi. Ako mi činimo sve mudro i pravedno koliko je do nas, ostalo će Bog učiniti za nas, jer On je nad svim narodima i svima će pravedno suditi.

Ne mislim da je ovo smisljeno protiv naseg naroda, ali ako se nesto ne preduzme bice velike stete, kao da jeste.

Старче Станко, тешко ја да су жртве пре свега хришћани иако су погинули и избегли пре свега муслимани, а муслимани и ратују једни са другима.

Видим да ниси превише прозорљив, а твоје визије нису у оштријем фокусу од оног народа јадног што бега из Београда по речима старца Гаврила.

ako su oči 'ogledalo duše', šta onda govore oči ovog sirijca ili šta je već ?

2015-08-14t193427z_1201488461_gf10000174127_rtrmadp_3_europe-migrants-macedonia.jpg

Evo recimo ovakav pristup je dobar:
http://shoebat.com/2015/08/19/slova...t-slovakia-says-we-will-only-take-christians/
Slovačka vlada kaže da će primiti samo hrišćanske izbeglice. Tako i treba, jer one poštuju hrišćanske zakone, a ne treba primati muslimanske izbeglice, jer one ne poštuju hrišćanske zakone, tj. u njihovom zakonu je dozvoljeno krasti, otimati, silovati, ubijati "nevernike", sve suprotno jevanđeljskim zapovestima.

Какве хришћанске законе, кад је у Европи одавно држава одвојена од цркве?

Koloko ludaka međ Srbima, sunce ti hebem.
A Srbi iz exYu se naselili od Austrije pa do Južne Afrike. I niko ih nije dočeka sa ovoliko mržnje i netrpeljivosti.
Šta ti je zatucani Srbistanski gegula.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back