ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
ili pogled koji govori da će nekom da napravi probleme ?
Није потребан никакав поглед да би схватио да ће неко ко ти го и бос дође у твоју већ осиромашену кућу направити проблем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili pogled koji govori da će nekom da napravi probleme ?
Drugacije bi govorio, Starce Stanko, ako bi se kojim slucajem dogodilo da neko od sirijske dece koje bije put barabar sa roditeljima ovuda, sutra postane doktor koji ce da pronadje lek za multiplu sklerozu ili kakvu slicnu bolestinu i pomogne mozda nekom tvom bliznjem, daleko bilo.
Imaj na umu da je i ta opcija vrlo moguca.
Makedonija je poslala oklopna vozila na migrante..Stize vam dzamahirija Srbijo a vi se cesete..Posle ce vam NATO biti kriv..
Израз Џамахирија је смислио Гадафи а његова држава уопште није била талибанија.
Makedonija je poslala oklopna vozila na migrante..Stize vam dzamahirija Srbijo a vi se cesete..Posle ce vam NATO biti kriv..
Џумхурија, џамахирија значи република.
"Твој народ", блентава, се расуо по избеглиштву од Новог Зеланда до Канаде, и свуда су примани.
Upravo sam to i rekla ali nepismeni ne citaju i postavljaju jos i pitanja.
Ko je toliko "sazaljiv" prema izbeglicama, neka udomi nekog i pokaze svoju humanost na delu, a ne pobegao, pa jos sa strane i pise i "deli pamet" drugima.
I nikad Srbi nisu izbegli tako masovno za vreme bilo kog rata niti bombardovanja (osim u svoju zemlju, razume se, sto je i logicno).
sto mi brises postovbe..pa jel im potapaju brodove, jel makedonci oce na njih sa oklopnim vozilima?
подсетићу вас да говор мржње овде није дозвољен. какво год ваше мишљење о азилантима било, изнесите га у складу са правилником пдф политика. хвала.
sto mi brises postovbe..pa jel im potapaju brodove, jel makedonci oce na njih sa oklopnim vozilima?
Не сме да се каже да су имигранти овде непожељни, да не би смели да улазе мимо граничног режима и граничних прелаза, и да не волим да се паре од мог пореза троше на странце уместо на добробит оних који порезе плаћају????
ti ljudi nisu kucichi da ih "udomljavas"
nisu ni stvari da ih se premjesta kako kome padne na pamet
i nisu ama bash ni po cemu razliciti od tebe, mene ili bilo kog drugog covjeka
osim sto u ovom trenutku imaju tu nesrecu da ih pomjeri rat vodjen u ime ko zna cijih interesa
i Pobedonoscev je u pravu - Srbi izbjegli sirom planete, nisu nailazili na zatvorena vrata ni tretirani ovako
( na stranu sto mislim da su ljudi ovdje zapravo puno bolji i prijateljskije raspolozeni nego sto se citajuci
bljuvotine po forumima i drustvenim mrezama moze zakljuciti, tu je pitanje zasto mediji potpiruju takvu atmosferu)
tvoj problem je sto predstavu nemas o tome, ni o kojem se broju ljudi radi
samo iz moje obitelji otislo je puno ljudi - u USA, Kanadu, Australiju, Svedsku, Sloveniju, Njemacku...
otisli su kao izbjeglice i stvorili tamo sebi nove zivote
strasno je kratkovidno sebe percepirati kao boljeg...vrednijeg
na temelju, iskljucivo, puke srece da nisi nikad bio u poziciji da ovisis o tudjoj milosti i dobroj volji
poput tih ljudi
i nisu oni nikakvi migranti
to je termin pazljivo odabran da ucvrsti ograde i zidove
da opere neciste savjesti i anestezira kolektivnu savjest
ti ljudi su izbjeglice i vecinom se jos dugo nece imati kamo vratiti
njihove zemlje i zivoti, onakvi kakvi su bili, vise ne postoje
подсетићу вас да говор мржње овде није дозвољен. какво год ваше мишљење о азилантима било, изнесите га у складу са правилником пдф политика. хвала.
U italiji 2 imigranta iz gambije i senegala su uhapsena nakon sto su na silu usli u kucu para i napali ih i opljackali
Paura a Porta Maggiore, giovane coppia picchiata e rapinata in casa
http://www.romacapitalenews.com/paura-a-porta-maggiore-giovane-coppia-picchiata-e-rapinata-in-casa-64741/
U svedskoj u napadu u IKEi je imigrant iz eritreje odrubio glavu majci i sinu i nece biti deportiran nakon toga iako je u svedskoj samo 30 dana
IKEA murderer cannot be deported from Sweden although he’s only been in the country for 30 days
http://www.europeanguardian.com/81-uncategorised/immigration/602-ikea-murderer-cannot-be-deported-from-sweden-although-he-s-only-been-in-the-country-for-30-days
Police: Ikea suspects are both asylum seekers
http://www.thelocal.se/20150811/ikea-suspect-denies-killing-mum-and-son
И, ти нађе да је баш мој пост оличење говора мржње, поред оних осталих који заиста и јесу а на које сам због тога и реаговала?
Браво за тебе.

да ли сам те цитирала?![]()