Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.210
"Твој народ", блентава, се расуо по избеглиштву од Новог Зеланда до Канаде, и свуда су примани.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Твој народ", блентава, се расуо по избеглиштву од Новог Зеланда до Канаде, и свуда су примани.
Ovako sam napisao:Старче Станко, какав је то рат против хришћана кад највише гину муслимани и то од муслиманске руке?
Upravo sam to i rekla ali nepismeni ne citaju i postavljaju jos i pitanja.
Ko je toliko "sazaljiv" prema izbeglicama, neka udomi nekog i pokaze svoju humanost na delu, a ne pobegao, pa jos sa strane i pise i "deli pamet" drugima.
I nikad Srbi nisu izbegli tako masovno za vreme bilo kog rata niti bombardovanja (osim u svoju zemlju, razume se, sto je i logicno).
Старче добри, како се то "убијају пре свега Хришћани" кад су завађене стране шити и сунити у централном Ираку, арапски и курдски сунити у северном Ираку, шити и сунити у Сирији, шити и сунити у Јемену?
Мораћеш још мало да проанализираш ту слику пре него што иступиш са тим прозорљивим тумачењима.
Tako je. Stvar je u tome što su neke pristalice ilegalne imigracije to zato što žive u potpunom neznanju, a ima onih koji su deo globalističke klike koji to svesno propagiraju da bismo to prihvatili i tako bi ta klika uspela da postigne svoj cilj daljeg uništenja našeg naroda. Oni su moćni onoliko koliko smo mi slabi. Ako mi činimo sve mudro i pravedno koliko je do nas, ostalo će Bog učiniti za nas, jer On je nad svim narodima i svima će pravedno suditi.
Nije smišljeno samo protiv našeg naroda, već i protiv mnogih drugih naroda. Samo, oni sve rade u fazama.Ne mislim da je ovo smisljeno protiv naseg naroda, ali ako se nesto ne preduzme bice velike stete, kao da jeste.
ako su oči 'ogledalo duše', šta onda govore oči ovog sirijca ili šta je već ?
![]()
Evo recimo ovakav pristup je dobar:
http://shoebat.com/2015/08/19/slova...t-slovakia-says-we-will-only-take-christians/
Slovačka vlada kaže da će primiti samo hrišćanske izbeglice. Tako i treba, jer one poštuju hrišćanske zakone, a ne treba primati muslimanske izbeglice, jer one ne poštuju hrišćanske zakone, tj. u njihovom zakonu je dozvoljeno krasti, otimati, silovati, ubijati "nevernike", sve suprotno jevanđeljskim zapovestima.
ako su oči 'ogledalo duše', šta onda govore oči ovog sirijca ili šta je već ?
![]()
Uhapšen policajac zbog razbojništva nad Sirijcima: Uzeo od izbeglica 2.050 evra i dokumenta
http://www.novosti.rs/vesti/beograd...jcima-Uzeo-od-izbeglica-2050-evra-i-dokumenta
ovaj komotno moze u neki film o isterivanju djavola.
Говоре да свако има своје проблеме....
То је клинац коме је неко разбио главу.
Из те његове разбијене главе ти си извукао закључак да си у опасности од Сотоне.
Океј.
ti si verovatno apsolutno fotegenican kad ti neko rascopa glavu?ne iz razbijene glave nego iz pogleda a glava će se već oporaviti
ti si verovatno apsolutno fotegenican kad ti neko rascopa glavu?