Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам за тебе, али од мене јесу различити, ја плаћам порез овој држави, ја имам личну карту без које нигде не идем, јер ми прети казна од 10000 динара ако ме ухвате без ње, ја имам српски пасош и кад идем у иностранство прелазим границу на граничном прелазу и тада тај пасош и показујем, а службено лице ме унесе у базу података.
jel ti razumes koncept da oni nisu ovde jer im se tako cefne.
bezali su i nasi na zapad 90tih pa su i h i tamo primali mada je verovatno gomila ksneofoba i tamo negodovala sto se pusta u zemlju "balknski sljam".a ovi cak ne zele da ostanu vec da idu dalje.

osim toga ulaze ilegalno u zemlju, sa dja da krenem ilegalno negde da me uhvate uhapsili bi me, a njima mi moramo da dajemo. ja placam racune ovoj zemlji, oni dobijaju besplatno. nisu otisli u kuvajt ili emirate, nego se dovlace ovde i za koju godinu se srbija nece videti od dzamija.

Због миграната , значи ужас!

(VIDEO) PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U MAKEDONIJI: Migranti samo pristižu, angažuje se i vojska

ĐEVĐELIJA - Vlada Makedonije proglasila je vanrednu situaciju na južnom i severnom delu granice zbog priliva migranata što omogućava i angažovanje makedonske vojske. Kako javljaju makedonski mediji, na grčkoj teritoriji zaglavljena su dva teretna i jedan putnički voz.
CM2yec_WIAAcpma.jpg

Они долазе !
http://www.kurir.rs/region/makedoni...-pristizu-angazuje-se-i-vojska-clanak-1901139

Poslednja izmena od moderatora:
osim toga ulaze ilegalno u zemlju, sa dja da krenem ilegalno negde da me uhvate uhapsili bi me, a njima mi moramo da dajemo. ja placam racune ovoj zemlji, oni dobijaju besplatno. nisu otisli u kuvajt ili emirate, nego se dovlace ovde i za koju godinu se srbija nece videti od dzamija.
ako za dve godine srbija ne bude puna dzamija hoces li prestati sa svojom ksenofobijom i paranojom?

Пазите, ви полазите од криве претпоставке да азиланте долазе овде само због вас.

Али истина је да ви њих не занимате, јер је Србија успутна станица, а и да није, да баш долазе у Србију да у њој остану, они беже од рата у потрази за бољим животом, и у Србији би се бавили својим пословима и покушавали да преживе као и остали.

Дакле, имигранти не долазе да "преузму Србију", нарочито Српкиње.

Ако нека Српкиња не да вама, него згодном Алију од 23 године, за то су криви ваши сопствени недостаци.

Јер, психолошки се из авиона види да је страх од азиланата страх од наводне потенције тамнијих мушкараца.

imigrant is somalije je silovao 12 godisnju djevojcicu u svedskoj i dobio "drustveno korisni rad" za kaznu

Immigrant To Sweden Rapes 12-Year-Old Girl, Gets Community Service

http://dailycaller.com/2015/07/03/immigrant-to-sweden-rapes-12-year-old-girl-gets-community-service/

masovno silovanje ispred crkve u svedskoj

Gang rape outside of Church in Sweden

http://www.europeanguardian.com/78-uncategorised/europe/605-gang-rape-outside-of-church-in-sweden

od 116 silovanja u svedskoj u 2009 godini 48% su pocinili ljudi koji nisu rodeni u svedskoj

The Sweden Democrats presented a report on Wednesday showing that of 114 convictions for rape in 2009, 48 percent involved men born outside Sweden.

http://www.thelocal.se/20100825/28580

Три човека са Блиског истока позадини су гоњени за веома бестијалном групно силовање једне шведске девојке у близини Тенста прошлог лета. Према наводима тужилаштва људи, заједно са неколико других непознатих лица, одржао је пиштољ у уста девојчице док су се смењивали силовао.

Силовање је одржан у јуну 19. у додели на Јарвафалтет, зеленом површином окружен предграђима Хусби, Ринкеби и Тенста. Људи насилно заглавио пиштољ у уста и смењивали су се силовања вагинално и орално.

Када је девојка вриснула, један од оптужених, бодрио од стране других учесника, приморани пиштољ у уста.

- Ако се не тихо ћу те убити, он је требао рећи.

Након што су завршили са вишеструким силовањима су гурнули неки предмет у девојке вагину, тако да је претрпео повреде у пределу гениталија, према оптужници.

Дривен у подрум

Затим, један од оптужених, иранског, заједно са још једним неидентификоване особе, одвукао девојку у ауто и одвезли је у подруму у Љунгсплан, Ринкеби где силовање настављена. Под претњом насиљем један од мушкараца силовала усмено док је друга ју је силовао вагинално.

Према тужиоцу за девојке су у посебно рањивом положају због тешке страха и тровања алкохолом и другим дрогама. Она није била упозната са осумњиченима у прошлости.

Сва тројица, 18, 19 и 21 година, сада оптужен за тешко силовање и подржавање отежано силовање. Према сведочењу девојчице, неколико других људи учествовали у групног силовања, који би требало да траје сатима. Средином септембра шест особа је ухапшено, укључујући и сада оптужен за злочин, а полиција сумња да је било много више извршилаца.

- Ово је један од најгорих силовања сам радио са током мојих 22 година, рекао је полицајац Андерс Горанзон.

(google translate)

http://www.friatider.se/turades-om-att-v-ldta-flicka-under-pistolhot

ti ljudi nisu kucichi da ih "udomljavas"
nisu ni stvari da ih se premjesta kako kome padne na pamet
i nisu ama bash ni po cemu razliciti od tebe, mene ili bilo kog drugog covjeka
osim sto u ovom trenutku imaju tu nesrecu da ih pomjeri rat vodjen u ime ko zna cijih interesa
i Pobedonoscev je u pravu - Srbi izbjegli sirom planete, nisu nailazili na zatvorena vrata ni tretirani ovako
( na stranu sto mislim da su ljudi ovdje zapravo puno bolji i prijateljskije raspolozeni nego sto se citajuci
bljuvotine po forumima i drustvenim mrezama moze zakljuciti, tu je pitanje zasto mediji potpiruju takvu atmosferu)
tvoj problem je sto predstavu nemas o tome, ni o kojem se broju ljudi radi
samo iz moje obitelji otislo je puno ljudi - u USA, Kanadu, Australiju, Svedsku, Sloveniju, Njemacku...
otisli su kao izbjeglice i stvorili tamo sebi nove zivote
strasno je kratkovidno sebe percepirati kao boljeg...vrednijeg
na temelju, iskljucivo, puke srece da nisi nikad bio u poziciji da ovisis o tudjoj milosti i dobroj volji
poput tih ljudi
i nisu oni nikakvi migranti
to je termin pazljivo odabran da ucvrsti ograde i zidove
da opere neciste savjesti i anestezira kolektivnu savjest
ti ljudi su izbjeglice i vecinom se jos dugo nece imati kamo vratiti
njihove zemlje i zivoti, onakvi kakvi su bili, vise ne postoje

izrazito su drugačiji.
naši cigani, i to oni divlji, tipa đeljana,
su za njih teška, ali TEŠKA aristokratija

U izveštajima se terena se navodi da u bezgraničnom prostoru najmanje 3.000 izbeglica čeka da uđe u Makedoniju, a očekuje se i povećanje tog broja. TV Plusinfo tvrdi da su granični prelazi između Makedonije i Grčke zatvoreni za izbeglice, te da su duž graničnog prelaza raspoređeni specijalci kako bi kontrolisali situaciju. Pripadnici policije, kako se navodi, sprečavaju veće grupe migranata da pešice krenu ka Đevđeliji. Pristižu i pripadnici grčke pogranične policije koja makedonske policijske strukture obaveštava o stanju sa njihove strane granice.
U međuvremenu, portparol makedonskog MUP-a Ivo Kotevski saopštio je da je Vlada Makedonije proglasila je vanrednu situaciju na južnom i severnom delu granice zbog povećanog talasa migranata, što otvara mogućnost angažovanja makedonske vojske. Kotevski je na konferenciji za novinare rekao da međuinstitucionalno koordinaciono telo svakodnevno prati stanje sa ilegalnim migrantima koji nameravaju da uđu na teritoriju Makedonije iz susedne Grčke i u skladu s tim prave analize radi spremnosti da odgovori na svaki mogući način.
makedonija-migranti-foto-reuters-ognen-teofilski-1440079601-723313.jpg

Шта значи океј на српском?

Pa ne zna ni on sta znaci. Misli da je u redu da stalno ponavlja "okej".

Tacno tako.

a jbt. sve zemlje u okruženju imaju oštar stav prema tim izbeglicama i čuvaju svoj integritet,
samo Srbija ispade zemlja dembelija gde ulaze ko na pijacu, a granice ko da i nema...danas su mirni i dobrice,
sutra već će pokazati zube i tražiti nešto "svoje" u tuđoj zemlji...takav je islam

i sad kad neko izrazi brigu i svoje viđenje u vezi svega toga, ispada da je govor mržnje
e zato i rade šta hoće, zato što vlast u svim segmentima države i infrastrukture hoće narodu da zapuši usta,
a zarad čega !!??

то што раде у својим земљама, својим женама, овде није тема.

to rad ei po evropi tamo gde su u vecini....u tome je caka. drugi ljudi ne smeju da prodju kroz kvartove gde su oni vecina. pretvaraju celu evropu u islamsku drzavu, a medju njiam ce srbija najvise da strada kao i obicno, jer drugi barem preduzimaju nesto dizu ograde, potapaju im brodove, salju oklopna vozila.

a jbt. sve zemlje u okruženju imaju oštar stav prema tim izbeglicama i čuvaju svoj integritet,
samo Srbija ispade zemlja dembelija gde ulaze ko na pijacu, a granice ko da i nema...danas su mirni i dobrice,
sutra već će pokazati zube i tražiti nešto "svoje" u tuđoj zemlji...takav je islam

i sad kad neko izrazi brigu i svoje viđenje u vezi svega toga, ispada da je govor mržnje
e zato i rade šta hoće, zato što vlast u svim segmentima države i infrastrukture hoće narodu da zapuši usta,
a zarad čega !!??

pa da...niko ih nece, niko ih ne voli.

to rad ei po evropi tamo gde su u vecini....u tome je caka. drugi ljudi ne smeju da prodju kroz kvartove gde su oni vecina. pretvaraju celu evropu u islamsku drzavu, a medju njiam ce srbija najvise da strada kao i obicno, jer drugi barem preduzimaju nesto dizu ograde, potapaju im brodove, salju oklopna vozila.

на нама је само да их пошаљемо тамо где желе. није ли то једноставније него зидати зидове, слати тенкове и потапати... чек, немамо шта чиме да потопимо.
схватам ја твој отпор, али схвати и ти да не можеш да позиваш на линч и шириш мржњу.

- - - - - - - - - -

al pogledaj par dana u budućnost

е јеб га сад, узми пушку и чувај двориште. ал мојне овде о томе ;)

jel ti razumes koncept da oni nisu ovde jer im se tako cefne.
bezali su i nasi na zapad 90tih pa su i h i tamo primali mada je verovatno gomila ksneofoba i tamo negodovala sto se pusta u zemlju "balknski sljam".a ovi cak ne zele da ostanu vec da idu dalje.

Ни ја нисам овде зато што ми се ћефне, и ја не плаћам порез зато што ми је ћеф, и шта сад? Како већ рекох горе, сви ми имамо своје проблеме.

a zar to nisu slobodarki narodi koji su davali otpor NSPu.
A sad smatrate da su najnazadniji Romi napredni za njih...

ne, to je za moja shvatanja izuzetno primitivan narod. otpor NSPu im svakako služi na čast. I ne moraš da mi persiraš

- - - - - - - - - -

на нама је само да их пошаљемо тамо где желе. није ли то једноставније него зидати зидове, слати тенкове и потапати... чек, немамо шта чиме да потопимо.
схватам ја твој отпор, али схвати и ти да не можеш да позиваш на линч и шириш мржњу.

- - - - - - - - - -

е јеб га сад, узми пушку и чувај двориште. ал мојне овде о томе ;)

nemam pušku i to je najgore od svega

Пазите, ви полазите од криве претпоставке да азиланте долазе овде само због вас.

Али истина је да ви њих не занимате, јер је Србија успутна станица, а и да није, да баш долазе у Србију да у њој остану, они беже од рата у потрази за бољим животом, и у Србији би се бавили својим пословима и покушавали да преживе као и остали.

Дакле, имигранти не долазе да "преузму Србију", нарочито Српкиње.

Ако нека Српкиња не да вама, него згодном Алију од 23 године, за то су криви ваши сопствени недостаци.

Јер, психолошки се из авиона види да је страх од азиланата страх од наводне потенције тамнијих мушкараца.

А шта мене боле патка зашто долазе? Што бих ја бринуо о туђим проблемима? И шта мене брига шта њих занима?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back