Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Ма кавих 15 % речи, ни толико, Срби су се тада споразумевали искључиво пантомимом!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wilkołak:@anderba
Tvojom logikom nama je nametnut jedan sasvim novi jezik ... i to nametanje je trajalo manje od 50 leta.. i posle tih 50 leta svi Srbi su govorili tim "nametnutim" jezikom. Pa, jesi ti normalan?
anderba:Zasto jesam li ja normalan, pa to su vukove rijeci nijesu moje. Dobro i vi znate da je Vuk odbacio stari srpski jezik koji se tada govorio u Srbiji, a za osnovu novog jezika uzeo je crnogorski.
lepo u CV-u pises da znas vise od 2 jezika.........srpski,engleski,crnogorski,bosanski,hrvatski.....eto....pravi poligota...... 
Wilkołak:Orthodox, prosao rok? Si dao OET?

....Kao i onaj lik što tvrdi da je srpski na stao od crnogoskog :?Stoyo:ako znam jednog lokalnog fanatika koji je čak izdavao ljubavnu poeziju pisanu na dijalektu kojim govore samo nepismene babe, sa sve novocrnogorskom ortografijom
Hellen:Немам ништа против поезије на дијалектима, нарочито оним већ помало заборављеним....
Па и Бећковић пише у дијалекту ...и сјајан је песник!
Српски и црногорски. Уосталом било чији. Ево, овај лик, што сам га спомињао, се зове Слободан Медојевић. Ем што нема талента, ем што пише поезију само да би доказао да може да пише на "Црногорском" језику, са све "Црногорском" ортографијом. Нпр:vujadin:Погледајте оно писмо на печату, и да ли има неко ко може да га прочита.

Azbuka od 33 slova!
''Crnogorski lingvisti najavljuju uskoro ‘’proterivanje’’srpskog i HITNO uvođenje službenog crnogorskog jezika sa azbukom od 33 slova.