Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jesu bili su! :) I ja sam htela da narucim sebi kapu ali sam skontala da mi ne ide uz kaput :)
I dalje mislim da je kapa preslatka (zato sam i stavila tu sliku - i ako nije nova roba), ali mi ne ide ni uz nov kaput :D

Avon četke su odlične i super im je cena (svakoj pojedinačno), imam dugu, gustu kosu koju češljam ovom velikom, četvrtastom i zadovoljna sam:
23870_420444198010401_264790757_n.jpg

Sad narucila:

oriflamefacewash1_1.jpg

Vec 6 mes koristim Avon 3in1 za skidanje sminke ali mi se koza zasitila - vidim da joj ne prija vise... pa cu sad da probam ovo sa bobicama.

I opet sam narucila Ecobeauty tecni puder. Narucila sam vec nekoliko puta... i to vise komada - da bih prodala i za mene, ali su mi na kraju uvek sve kupili! Ali ga ne dam ovaj put :D

17400203-533600567-foundation_sm.png

Drugarice/musterije su mi jako razocarane s ovim suvim samponom :( Bas mi je zao... pitala sam jednu drugaricu da li mogu da probam, i iskreno ni meni ne odgovara.
Preporucila im jedna frizerka, rekla je da ona koristi ovaj sampon non stop vec godinama i da je odusevljena. Ne znam u cemu je fora...

20361_2.png

Drugarice/musterije su mi jako razocarane s ovim suvim samponom :( Bas mi je zao... pitala sam jednu drugaricu da li mogu da probam, i iskreno ni meni ne odgovara.
Preporucila im jedna frizerka, rekla je da ona koristi ovaj sampon non stop vec godinama i da je odusevljena. Ne znam u cemu je fora...

20361_2.png

I ja sam oduševljena, ne znam koji je problem kod nezadovoljnih? Uvek ga imam za krizne situacije.

Kako ga koristis molim te objasni sto detaljnije :D Mozda je u tome problem. Volela bih da kazem drugarici da nije bacala pare...

To sto mogu da kazem, meni deluje kao da sam koristila obican lak za kosu.... a kosa mi izgleda ... pa bukvalno isto. Nakon koriscenja.

Poslednja izmena:
Kako ga koristis molim te objasni sto detaljnije :D Mozda je u tome problem. Volela bih da kazem drugarici da nije bacala pare...

To sto mogu da kazem, meni deluje kao da sam koristila obican lak za kosu.... a kosa mi izgleda ... pa bukvalno isto. Nakon koriscenja.

E ovako, detaljno: dobro promućkaš, odaljiš 20-30cm od glave, i prskaš pri korenu, recimo duž razdeljka ili tamo gde se vidi da ti je kosa masnija. Onda pomeriš kosu na sledeći razdeljak i tako na nekoliko mesta. Zatim prstima umasiraš u koren, nema veze ako se vidi beli trag, i ostaviš da se osuši par minuta. Zatim uzmeš četku i iščetkaš, možeš i onaj uski češalj, i češljaj u različitim smerovima dok ne nestane belo. Neće ti izgledati baš kao tek oprana kosa ali će izgledati mnogo bolje nego masna, digne se iz korena.

I moram da kazem da sam malo razocarana sa BioClinic kremom za problematicnu kozu odraslih, a obicno sam bas zadovoljna sa Oriflame kremama. Nisam znala da li da narucim, posto je proizvod skup, pa sam uzela 5 testera. To mi je trajalo oko 8-9 dana.

bioclinic-adult-skin-anti-breakout-day-night-8719-p.png

E sad, razlozi...
1. Mislim da mirise lose! Nekako slatko podseca na badem, ali nije to to. Jako iritira i bas se dugo oseca.
2. Koza ne upije kremu nikada, nemoguce je staviti tecni puder nakon ove kreme, morala sam redovno skinuti kremu - sa blagim pilingom da bi kasnije stavila tecni puder.
3. Koza jako sija satima nakon koriscenja - pa je moguce koristiti samo kao nocnu kremu.

Istina je da lepo hidrira inace. Mozda mi je malo pomogla krema sto se tice bubuljica, mada 8 dana nije dosta da bih to odlucila. Istina je da se ni jedna nova bubuljica nije pojavila od kada koristim kremu. Samo su se sporo lecile stare.
U svakom slucaju nisam odusevljena, ne verujem da je dobro da svako jutro koristim piling pre nanosenja pudera ili BB kreme. A drugacije ne moze. Necu kupiti originalno pakovanje.

Videla sam juce celu kolekciju uzivo (Sparkle In Paris). Sve je tacno kao u katalogu :) I miris mi se jako dopada.

I videla sam torbu Demi Moore, mislim da je bas kvalitetna za te pare (koliko kosta za clana) i da cu je naruciti mami.

Back