Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Danas mi je stigao ovaj gel za tuširanje, inače ne volim Senses proizvode, ali ovaj mi prijatno miriše, dopada mi se:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas mi je stigao ovaj gel za tuširanje, inače ne volim Senses proizvode, ali ovaj mi prijatno miriše, dopada mi se:
![]()
Mislim da kad potrosim sve sto imam sada, precicu na proizvode bez silikona. Ili bar napraviti duzu pauzu od silikona. Mislim da ce mi to na duzu stazu biti bolje...
Pocecu sa prirodnim proizvodima Alverde imaju sve i svasta za kosu. Jako sam se navukla na jedan madjarski sajt kremmania.hu - prepun recenzija, ali nije u tome fora, nego ti opisu tacno kakvi sastojci idu u konkretan proizvod, koliko cega, cemu to sluzi i koliko je stetno/dobro za tebe. I kako sam citala iskustva, mislim da bi bilo najbolje da odviknem kosu od silikona koji joj daje izgled glatkoce ali je u stvari gusi. Steta sto kod nas ne postoji slican sajt... mozda bih trebala da ga pokrenem, puno pomaze u izboru
Eto malo je offtopic ... ali kad vec pricamo o kosi.![]()
probajte parfem iz avona tumorov,prelijep je