Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Danas mi je stigao ovaj gel za tuširanje, inače ne volim Senses proizvode, ali ovaj mi prijatno miriše, dopada mi se:

530188_405770682811086_396207334_n.jpg

Konacno sam probala ovu masku:

252442.jpg

Zadovoljna sam, koza mi je postala meksa i lepsa nakon koriscenja. Ipak nije toliko dobra kao Sake & Rice peel off maska, ali je vredi kupiti kad je na snizenju ;)

Sad narucujem neke sitnice samo: sundjer za lice za lakse skidanje maske i turpiju za stopala.

9588_foot-file_2.png

Bas sam se presla sa Avon balzamom za kosu. Mislila sam da je maska, za 200 din odmah narucila. Kad na kraju u kupatilu citam vidim da je obican balzam, a jos pakovanje od samo 125 ml. Mislila sam koliko cu ustediti, a na kraju sam kupila skupi balzam (ako gledamo kolicinu) ... jedva sam uspela iscesljati kosu dok sam je susila. Bas sam se namucila, garant sam je skroz izlomila. Grrrr. Mislim da sam zavrsila sa Avon proizvodima za kosu, svaki put me razocaraju. Ponekad cu uzeti zeleni serum i to je to.

prod_1129799.jpg

Mislim da kad potrosim sve sto imam sada, precicu na proizvode bez silikona. Ili bar napraviti duzu pauzu od silikona. Mislim da ce mi to na duzu stazu biti bolje...
Pocecu sa prirodnim proizvodima Alverde imaju sve i svasta za kosu. Jako sam se navukla na jedan madjarski sajt kremmania.hu - prepun recenzija, ali nije u tome fora, nego ti opisu tacno kakvi sastojci idu u konkretan proizvod, koliko cega, cemu to sluzi i koliko je stetno/dobro za tebe. I kako sam citala iskustva, mislim da bi bilo najbolje da odviknem kosu od silikona koji joj daje izgled glatkoce ali je u stvari gusi. Steta sto kod nas ne postoji slican sajt... mozda bih trebala da ga pokrenem, puno pomaze u izboru ;)
Eto malo je offtopic ... ali kad vec pricamo o kosi. :)

Mislim da kad potrosim sve sto imam sada, precicu na proizvode bez silikona. Ili bar napraviti duzu pauzu od silikona. Mislim da ce mi to na duzu stazu biti bolje...
Pocecu sa prirodnim proizvodima Alverde imaju sve i svasta za kosu. Jako sam se navukla na jedan madjarski sajt kremmania.hu - prepun recenzija, ali nije u tome fora, nego ti opisu tacno kakvi sastojci idu u konkretan proizvod, koliko cega, cemu to sluzi i koliko je stetno/dobro za tebe. I kako sam citala iskustva, mislim da bi bilo najbolje da odviknem kosu od silikona koji joj daje izgled glatkoce ali je u stvari gusi. Steta sto kod nas ne postoji slican sajt... mozda bih trebala da ga pokrenem, puno pomaze u izboru ;)
Eto malo je offtopic ... ali kad vec pricamo o kosi. :)

ja sam prezadovoljna alverdeovim samponom za osetljivu kosu.....i kremasti gel za kosu je odlican.....

Ja sam volela Always, bas mi je zao sto ga nema vise, upravo sam jedan potrosila. Inace, devojke, ukoliko neka zeli da se uclani u Avon, neka mi se javi, sada se za porudzbinu od samo 3500 dinara dobija parfem i dezodorans Little Red Dress.

Konacno sam preuzela kreme za telo (cokolada&jagoda, mango&nar) mmmmm :heart: Bas sam zadovoljna, za te pare su odlicni losioni!

Sad mi treba nova krema za lice.... i mislim da cu da probam Ecobeauty dnevnu kremu. Krema sadrzi 99.8 % prirodnih sastojaka... i konacno je na ekstra snizenju.

264741587_640.jpg

Prvo sam htela da narucim: Dual Action Swedish Spa kremu... malo je jeftinija... ali ipak necu. Bolje da koristim nesto sa lepsim sastojcima.

23735_2.png

Poslednja izmena:
Nemojte propustiti sledeci Oriflame katalog br 15 ... prepun je noviteta, vec sam jednom htela da vam napisem sta sve dolazi, ali kad sam pocela da redjam ... postavila sam jedno 10 proizvoda slike sve, videla da jos ima bar toliko, sve novo... pa sam odustala, bio bi predugacak post. Eto sad meni najzanimljivije, ali stvarno samo jedan "deo" svega sto dolazi:

More by Demi kolekcija

549736_10151210579891228_1953317259_n.jpg

Neo Chic kolekcija - senke, karmini, lakovi

404759_452979751421618_438128559_n.jpg

Rock'n Passion toaletna voda

24743_2.png

Pure Nature Patchouli&Ylang Ylang kolekcija - maska, krema, sredstvo za ciscenje
24472_2.png
24470_2.png

Swedish Spa - piling blato, pena za tusiranje, krema za telo.
24542_2.png
24543_2.png

Feet Up Arctic Scandinavia kolekcija

sprej-ponozky-nohy-oriflame.jpg

Jedna prelepa torba - kao da su je izmislili BAS za mene ;) I jos nesto preslatko da nas greje ...

2.jpg
3.jpg

Jedna nova maskara - ehm... da nisu mozda maaalkice preterali sa photoshopom? :D Inace mi ne deluje bas zanimljivo ta cetkica, ne verujem da je dobra...

5.jpg

Iiiiiiii novi TENDER CARE :zaljubljena: BADEM

8.jpg

Back