Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Naručiću ga ja, pa ću ostaviti komentar kad ga probam, koristila sam ranije varijacije na tu temu marki Essence i Uma, bili su baš dobri ti svetlucavi puderi u četki.

Sjajni za nijansiranje dekoltea, vrata, ramena...

Jao jao ne znam sta mi je ovog meseca :eek: Ja narucila sve i svasta ... nikako nisam mogla da skratim listu. :lol:

...Eh.. sad je vec kasno :rumenko:

Narucila sam za sebe kao sto sam i pre napisala, moj omiljeni piling za lice Planet Spa...
I jos:

Power Shine ruz - Peach Nectar
.....i
Lak za nokte Coral Reef

24671_2.png

....i
Grace krema za telo

grace-body-cream-4121-p.png

...i
Very Me krejon - braon boje
24272_1.png

Sta sam uradila svom novcaniku u junu... prosto neverovatno. Obuca, odeca, kozmetika, nakit....Treba mi sad veeelika pauza od shoppinga :neutral:

Katalog 11 je verovatno najdosadniji katalog u istoriji Oriflame-a.
Izbacice neku kolekciju Cocktails and the City, pa ne znam ja bih ocekivala neke kreativne "bad ass chick " boje uz to, nesto sexy.
Kad ono:

Untitled.jpg

Torba je jos i u redu, cak mi se i dopada malo... i izgled i velicina, ali ta sminka... kako ih nije sramota.

Jedino mi je ovo zanimljivo:

23773_2.png

Jer jako volim celu Oxygen Boost kolekciju.

I stvarno nista drugo interesantno nisam nasla ... pff :roll:

Ipak nisam naručila ništa sebi iz Avona i Oriflame ovaj put, rešila sam malo da pritisnem "pause" button, jer želim da kupim nešto za šta moram da uštedim, a to ovako neću postići. :lol:

Sto se tice svetlucavog pudera, ja uvek razmisljam da ga narucim ali odustanem na kraju jer nisam cula nijedan pozitivan komentar u vezi njega. Kazu da puder ispada nekontrolisano i da jedino moze da se upotrebi ako se prospe u nesto, pa ga posle tako nanosis jer je sama cetka dobra.

avonov lak speed dry jagoda :), odlicna boja, intenzivna i polumat, idealna za nokte na nogama....
kremu za omeksavanje peta.....za one koji imaju problema sa stopalima je odlicna, jako masna, hidratantna, dobra za skidanje zadebljanja....
nar sprej, jeste gorak kao sto coco kaze miris je dosta slab, vockast, nega fina....nije bas za leto ali cu da se prskam sa njim nakon vecernjeg tusiranja radi osvezenja kada mi muz nije kod kuce....

Nemojte naruciti Oriflame Very Me cetkicu za rumenilo. Mislim stvarno je kvalitetna, od prirodne kozje dlake... ali je strasno mala. Iskreno mi nije jasno zasto jednostavno nisu podigli cenu makar i da bude 2x visa - jer je ovako oko 180 na snizenju. Realno 360-400 din ne bi bilo puno za ovaj kvalitet da je veca. Steta. Tu mi stoji vec dugo...ne koristim je skoro nikad.

24897_2.png

Nemojte naruciti Oriflame Very Me cetkicu za rumenilo. Mislim stvarno je kvalitetna, od prirodne kozje dlake... ali je strasno mala. Iskreno mi nije jasno zasto jednostavno nisu podigli cenu makar i da bude 2x visa - jer je ovako oko 180 na snizenju. Realno 360-400 din ne bi bilo puno za ovaj kvalitet da je veca. Steta. Tu mi stoji vec dugo...ne koristim je skoro nikad.

24897_2.png

jao meni bas treba mala cetkica....imam sitno lice i izrazene jagodice pa mi rumenilo samo treba na njima....znaci koliko je to mala da znam da li da je uzmem.....

Haha :D

Pa taman da bi mogla komotno da stavljam senku kad sminkam oci :)
Ne verujem da je sa ovom malom minijaturnom cetkicom moguce postici prirodan izgled kad stavljam rumenilo.. tj moze ako koristis jednu vecu cetkicu posle da razmazes boju, jer ce ovako jednostavno previse boje otici na mali deo lica. Kad koristim vecu cetkicu (naravno ne onu za puder, ali ipak vecu) onda sve to izgleda nekako prirodno a sa ovom ako ne pazis posticices pravi indijanski warface :D Mislim ne kazem ja da je nemoguce staviti sa njom rumenilo, samo je tesko staviti tako da prirodno izgleda.
Evo slika, kao sto vidis "dlakav deo"je tanji od 2din. Uzmi u ruku 2 din da vidis toliko siroko ce max naneti boju ravnomerno, isti intenzitet svugde..
2012-06-28 13.48.26.jpg

Haha :D

Pa taman da bi mogla komotno da stavljam senku kad sminkam oci :)
Ne verujem da je sa ovom malom minijaturnom cetkicom moguce postici prirodan izgled kad stavljam rumenilo.. tj moze ako koristis jednu vecu cetkicu posle da razmazes boju, jer ce ovako jednostavno previse boje otici na mali deo lica. Kad koristim vecu cetkicu (naravno ne onu za puder, ali ipak vecu) onda sve to izgleda nekako prirodno a sa ovom ako ne pazis posticices pravi indijanski warface :D Mislim ne kazem ja da je nemoguce staviti sa njom rumenilo, samo je tesko staviti tako da prirodno izgleda.
Evo slika, kao sto vidis "dlakav deo"je tanji od 2din. Uzmi u ruku 2 din da vidis toliko siroko ce max naneti boju ravnomerno, isti intenzitet svugde..
Pogledajte prilog 245031

e hvala ti, stvarno je mala cak i sa moje jagodice :))))....mada, da je velicine 20 din pasovala bi....

Nema na cemu ipak slika govori hiljadu reci :D
Mozda cu i da pocnem da stavljam senku ponekad sa ovom cetkicom, kad bi da koristim samo jednu boju, i ne zelim da bude intenzivna, tj za dnevnu sminku... ne vidim bas drugu svrhu.

da li je neko probao

http://3.***************/_c9f4D0kZPp0/TRO8-kWvIOI/AAAAAAAAAUA/jQiwPPo2pd8/s400/Amber%2BElixir%2BEau%2Bde%2BParfum.jpg

jako me zanimaju utisci jer ovaj parfemcic ima predobre recenzije

Pa ja mislim da je odlican parfem i dosta postojan - ali nije moj stil uopste :) Fino mirise. Moja mama ga je koristila... ali nije za leto, vise jesen... previse je tezak miris nekako. Prodala sam vec 3-4 i uvek su bile zadovoljne musterije. Sto ne narucis tester prvo? 15 din je.

Pa ja mislim da je odlican parfem i dosta postojan - ali nije moj stil uopste :) Fino mirise. Moja mama ga je koristila... ali nije za leto, vise jesen... previse je tezak miris nekako. Prodala sam vec 3-4 i uvek su bile zadovoljne musterije. Sto ne narucis tester prvo? 15 din je.

tako i pise da je tezak i jak orjentalni miris....narucicu tester obavezno....inace, odusevila sam se sa avonovim absinthom ali mi je cena prevelika...

U poslednje vreme svaki dan pre izlaska u grad naprskam noge i ponekad ruke sa:

prod_1107277.jpg

Prosle godine sam bas bila razocarana sa ovim proizvodom, masan je ali ne hidrira, ne dopada mi se miris.... ali sam ove god. odlucila da cu ga potrositi i dosta sam ga zavolela...
Daje bas lep sjaj... prolepsa preplanuli ten.
Veliki minus je gorak ukus :confused:

kupila novu holo olovku za oci u braon boji sa presijavajucim efektom.....to i nije braon boja, vise je hladna nijansa izmedju sive i braon te sam jako zadovoljna kako mi stoji...imam senke slicne boje i super ce mi se uklopiti....

Noviteti katalog 12 ;)

- Oriflame Giordani Gold Supreme Length mascara (ja bih da probam ovu maskaru, cetkica deluje super)

24097_2.png

- Giordani Gold Exclusive EyeShadow Duo (3x2 nijansi)

24100_2.png

- Very Me Nail Graffiti kolekcija

- Optifresh Herbal kolekcija

24209_2.png
24210_2.png

Sad narucujem:

23730_2.png

Posto je cena bila stvarno smesna za clanove. Originalno sam htela da kupim Delicacy kremu za telo, ali je ova krema 400ml i deluje mi kvalitetnija... sa susamovim uljem.

i

21761_2.png

Jer sam malo preterala sa peglanjem kose preko leta... Obicno se peglam 1x mesecno, pa nisam koristila nikakvu zastitu vec jedno vreme... ali vidim da sam malo ostetila kosu sad kako se peglam cesce. Vec sam pocela da stavljam ricinusovo ulje da bih popravila krajeve (uspesno) jer mi vec Avon serum nije dovoljan (mislim nije serum kriv, ja sam ;)

O proizvodima
Da ne napisem novi post:

Losion za telo je odlican, kvalitetan, bas lepo dugotrajno hidrira kozu i fino mirise. Topla preporuka!

Probala sam vec i HairX zastitu od toplote, malo mi je bila meksa kosa i lakse sam je peglala... ali ne bi mogla da kazem da li deluje, videcemo za 2 ned. Za sada nisam odusevljena, niti razocarana.

Poslednja izmena:
Razmisljam da uzmem paletu By Marcel posto cu da budem u prilici da je uzmem za oko 690din, to mi deluje kao stvarno ok cena za tako nesto... ali nikako da se odlucim, sta mislite? Vredi toliko? Znate mozda nekoga ko ima ovu paletu? Jedino mi te mat senke deluju beveze malo, ali sam koristila jednom Oriflame trio senku na Artdeco bazu i boje su tako bile prelepe.... Ne bih da bacim pare, ali mi ovako deluje kao lepa sminka "za svaki dan" za stvarno sitne pare... tu naravno swatchevi su radjeni bez baze za senku. Znaci senke, sjajevi i rumenilo. Ovo sam nasla na netu:

http://3.***************/-GM3uQDnL6B0/TwcrKLBHZ0I/AAAAAAAAD48/oDoyLs8EWmc/s400/paletamarcel.png

http://1.***************/-Mq7kAZnYcxs/Twcu8Unkk8I/AAAAAAAAD5U/qKfIfmc-gpA/s400/IMG_1776.JPG

http://4.***************/-jxLZ4Tyo1_A/TwcwlwaamHI/AAAAAAAAD5c/3CaxuMGBbTA/s400/IMG_1778.JPG

http://4.***************/-w7oh5wrq81w/Twcz3XptXXI/AAAAAAAAD5s/QG77zef7NQc/s400/IMG_1779.JPG

http://3.***************/-YRIpNWdul-4/TwczMiWWjoI/AAAAAAAAD5k/VB46DK4CDPs/s400/IMG_1781.JPG

Poslednja izmena:
Ne znam da li neko planira da kupi Avon arganovo ulje, ja sam htela ali sam odustala.
Saznala sam da su to obicne silikonske kapi i sadrzi ukupno 1% ulja. A bocica izgleda ovako:

marokansko_ulje_velika.jpg

Stvarno su bezobrazni... mislim nemam ja nista protiv silikonske kapi ali onda nek to tako i reklamiraju... :roll: mrzim ovakve prevare.

avonoilingredients.jpg

Back