AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
Cek, vlasnik vibera je zena ili muskarac, mislim poslovnog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A odakle vam sa je necija fotka s detetom poziv i vapaj za udaju ili zendibuNaravno da treba ne samo spomenuti nego i razmisljati o buducnosti dece ali nije svaki flert potencijalna udaja/zenidba
Mene u ringispil da ubacis necesA odakle vam sa je necija fotka s detetom poziv i vapaj za udaju ili zendibu![]()
A jel za tebe limit, zena sa detetom?Mene u ringispil da ubacis neces
Za flert je degutantno ja udaju i zenidbu nisam prvi pominjao, Tražim Muža.
A sta si ti djems bond? HeheheDa kada je u pitanju flert. Da bi se doslo do price o deci potrebno je uvideti prvo sa kime imas posla. I da li uopste postoji sansa za nesto vise od flerta. Jel za tebe normalno odmah eksponirati privatne stvari, posao, privatan zivot?
Zamisli upad u flert i odmah ja imam decu, tu radim, price o muzu, problemi s njim,.. Neka, preskocicu.A sta si ti djems bond? Hehehe
Pa ne znam kako je slika porodice na viberu ili sl aplikacijama koje i sluze za to nenormalno.Da kada je u pitanju flert. Da bi se doslo do price o deci potrebno je uvideti prvo sa kime imas posla. I da li uopste postoji sansa za nesto vise od flerta. Jel za tebe normalno odmah eksponirati privatne stvari, posao, privatan zivot?
„Mali juče imo proliv.“Zamisli upad u flert i odmah ja imam decu, tu radim, price o muzu, problemi s njim,.. Neka, preskocicu.![]()
Pitam tebe. Ja na to tako ne gledam. Nikad nisam. Ako mi se svidja osoba, pa sta ako ima decu... To je to s moje strane.Da bi doslo do veze zavisi od toga da li neko ima decu ili od toga da li se kapiramo? Sta ti mislis?
Ja ne BiH na njegovom mestu, al bih na tvom pristao : )I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna?
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?
„Mali juče imo proliv.“
pa prelaz
„Ne nosim gaćice.“
To radimo svi. Ali kako pri upoznavanju odmah prica o porodici ili avatar sa slikom porodice? Odmah signal u glavi nepostovanje.Od avatara do milf
Mame i tate se hebu, zamislite
Trebalo je u naslovu da stavim oni bez dece Stop he he
U bre, izvini ali daleko odeTo radimo svi. Ali kako pri upoznavanju odmah prica o porodici ili avatar sa slikom porodice? Odmah signal u glavi nepostovanje.
Odvojite flert od ozbiljnih stvari.
Nije pitanje samo da li ima neko decu vec i da li bi ta deca prihvatila nas. Ako dodje do ozbiljnijih namera.
Sad si mi jasnijiKad bih po profilu sudio zenama, i ne samo profilu, vec prvim utiscima, bio bih gej samo takav. Gejcina teska - kilo i po. Znaci muka bi mi bilo svaki cas. Anoreksiju bih dobio.
Tako je Jednooka PaulaSad si mi jasniji
Inače, prvi utisci su važni i nemoj ih zanemarivati
Svidža mi se jednooka, deluje opako!Tako je Jednooka Paula