AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
Tema je tako krenula ja se nadovezao. Slazem se da nemaju ljudi vise profila ali ima i onih koji sakrivaju ili brisu komunikaciju.Sad si mi jasniji
Inače, prvi utisci su važni i nemoj ih zanemarivati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je tako krenula ja se nadovezao. Slazem se da nemaju ljudi vise profila ali ima i onih koji sakrivaju ili brisu komunikaciju.Sad si mi jasniji
Inače, prvi utisci su važni i nemoj ih zanemarivati
Aha zamisli, tako te dozivljava neki muskarac na internetu: ok devojka, al nema pola glave.Svidža mi se jednooka, deluje opako!![]()
Pa to je drugo pitanje.Tema je tako krenula ja se nadovezao. Slazem se da nemaju ljudi vise profila ali ima i onih koji sakrivaju ili brisu komunikaciju.
LegitimnoAha zamisli, tako te dozivljava neki muskarac na internetu: ok devojka, al nema pola glave.
Ух, јаој, брее..I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna?
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?
O tome sam pricao. Jos i flert a avatar zagrljen sa zenom ili slicno. Ponizavajuce za sveУх, јаој, брее..
Да, глупо је.
Сад сам нешто размислила и да, има везе што држи такву фотку на профилу. Дакле, за избегавање.
Иначе, мени је свака врста заједничких фотографија на личном профилу било које апликације тотална будалаштина.
Ја нисам ја, ја сам много више или ја сам Ми или... шта год, преглупо је.
За мој укус та фотка је ствар јавног представљања. Мислим на вибер и сл.
Примамо и пословне, службене рецимо а на слици допола голе сисе или у купаћем...
Па са мужем, па са децом, па брее!
Суштина је да те,, ситнице" говоре о особинама, карактеру ма колико безвезе деловало.O tome sam pricao. Jos i flert a avatar zagrljen sa zenom ili slicno. Ponizavajuce za sve
Da, to su te poruke... Frekvencije koje emitujemoСуштина је да те,, ситнице" говоре о особинама, карактеру ма колико безвезе деловало.
И ако нам се тако нешто не допада у старту, велике су шансе да је погрешно.
Разумем те, али ако му је то једини број телефона, мени је скроз ок да нема фотографију.A ima i još nešto, priznajem da sam komplikovana, ali nervira me i kada muškarac koji se sa mnom dopisuje na vajberu ali očigledno se radi o broju samo za švaleraciju, ne stavi nikakav avatar... Držim da je to nepoštovanje prema meni![]()
Zasto bi neko postovao nekog drugog ako ne postuje ono trenutno sto ima.Суштина је да те,, ситнице" говоре о особинама, карактеру ма колико безвезе деловало.
И ако нам се тако нешто не допада у старту, велике су шансе да је погрешно.
А шта кажеш кад искључи опцију присутности на мрежи?Da, to su te poruke... Frekvencije koje emitujemo
Ma dobro, pričam o utiscima.. Poštovanju prema nekome. Tu sam malo staromodnaРазумем те, али ако му је то једини број телефона, мени је скроз ок да нема фотографију.
Али ако је за швалерацију, па мораће да се појави, видећеш га? Мени не сметају ти без фотке.
E I to mi se ne dopada. Tebi?А шта кажеш кад искључи опцију присутности на мрежи?![]()
Ne radi se o zlim namerama. Nego da li razmišljaš da onom nekom s kim se dopisuješ bi voleo da bude lepo dok se sa tobom dopisuje? Pitaš da stavim sliku prirode? Ok, idem predaleko, ali za mene su te sitnice važne i pokazuju koliko neko misli na mene u komunikacijiNemam avatar nigde. Sto ne znaci da imam zle namere.
Tacno poznajem sebe. Kada sam u vezi nema flerta, kada sam u kombinaciji nema potrebe za dopisivanjem. Sa mnom se uvek zna.Ne radi se o zlim namerama. Nego da li razmišljaš da onom nekom s kim se dopisuješ bi voleo da bude lepo dok se sa tobom dopisuje? Pitaš da stavim sliku prirode? Ok, idem predaleko, ali za mene su te sitnice važne i pokazuju koliko neko misli na mene u komunikaciji
Ljudi imaju I estetske potrebeTacno poznajem sebe. Kada sam u vezi nema flerta, kada sam u kombinaciji nema potrebe za dopisivanjem. Sa mnom se uvek zna.
Не да ми се не допада, просто капирам да нешто крије. Што га искључује на неки начин, да.E I to mi se ne dopada. Tebi?
Da. Meni to ostavlja utisak da je nem, da ne postojiНе да ми се не допада, просто капирам да нешто крије. Што га искључује на неки начин, да.
Мада сам и сама у пар наврата морала да то искључим, а онда сам схватила да је детињасто да се тако кријем и решила шта сам имала.
I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna?
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?
Da. Meni to ostavlja utisak da je nem, da ne postoji
Čudan osećaj
Pročitaj o čemu se pisaloКад на Виберу немамо сличку?