• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna? 😂😂😁
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?
Ух, јаој, брее..
Да, глупо је.
Сад сам нешто размислила и да, има везе што држи такву фотку на профилу. Дакле, за избегавање.

Иначе, мени је свака врста заједничких фотографија на личном профилу било које апликације тотална будалаштина.
Ја нисам ја, ја сам много више или ја сам Ми или... шта год, преглупо је.
За мој укус та фотка је ствар јавног представљања. Мислим на вибер и сл.
Примамо и пословне, службене рецимо а на слици допола голе сисе или у купаћем...
Па са мужем, па са децом, па брее!

Ух, јаој, брее..
Да, глупо је.
Сад сам нешто размислила и да, има везе што држи такву фотку на профилу. Дакле, за избегавање.

Иначе, мени је свака врста заједничких фотографија на личном профилу било које апликације тотална будалаштина.
Ја нисам ја, ја сам много више или ја сам Ми или... шта год, преглупо је.
За мој укус та фотка је ствар јавног представљања. Мислим на вибер и сл.
Примамо и пословне, службене рецимо а на слици допола голе сисе или у купаћем...
Па са мужем, па са децом, па брее!
O tome sam pricao. Jos i flert a avatar zagrljen sa zenom ili slicno. Ponizavajuce za sve

Pa ja priznajem da osim navedenog primera generalno imam s tim problem a to potiče od roditeljskih grupa! :sad2:
Naime, ne znam nekad s kim pričam, majka sa troje dece, samo dete, priroda je nekad bolje rešenje..

A ima i još nešto, priznajem da sam komplikovana, ali nervira me i kada muškarac koji se sa mnom dopisuje na vajberu ali očigledno se radi o broju samo za švaleraciju, ne stavi nikakav avatar... Držim da je to nepoštovanje prema meni :rotf:

O tome sam pricao. Jos i flert a avatar zagrljen sa zenom ili slicno. Ponizavajuce za sve
Суштина је да те,, ситнице" говоре о особинама, карактеру ма колико безвезе деловало.
И ако нам се тако нешто не допада у старту, велике су шансе да је погрешно.

Суштина је да те,, ситнице" говоре о особинама, карактеру ма колико безвезе деловало.
Da, to su te poruke... Frekvencije koje emitujemo

A ima i još nešto, priznajem da sam komplikovana, ali nervira me i kada muškarac koji se sa mnom dopisuje na vajberu ali očigledno se radi o broju samo za švaleraciju, ne stavi nikakav avatar... Držim da je to nepoštovanje prema meni :rotf:
Разумем те, али ако му је то једини број телефона, мени је скроз ок да нема фотографију.
Али ако је за швалерацију, па мораће да се појави, видећеш га? Мени не сметају ти без фотке.

Naravno, zast
Zasto bi neko postovao nekog drugog ako ne postuje ono trenutno sto ima.

Разумем те, али ако му је то једини број телефона, мени је скроз ок да нема фотографију.
Али ако је за швалерацију, па мораће да се појави, видећеш га? Мени не сметају ти без фотке.
Ma dobro, pričam o utiscima.. Poštovanju prema nekome. Tu sam malo staromodna
Ne muvam se sa oženjenim, nego ono ljudi imaju nekad više telefona ili kartica za različite potrebe

Ne radi se o zlim namerama. Nego da li razmišljaš da onom nekom s kim se dopisuješ bi voleo da bude lepo dok se sa tobom dopisuje? Pitaš da stavim sliku prirode? Ok, idem predaleko, ali za mene su te sitnice važne i pokazuju koliko neko misli na mene u komunikaciji
Tacno poznajem sebe. Kada sam u vezi nema flerta, kada sam u kombinaciji nema potrebe za dopisivanjem. Sa mnom se uvek zna.

E I to mi se ne dopada. Tebi?
Не да ми се не допада, просто капирам да нешто крије. Што га искључује на неки начин, да.
Мада сам и сама у пар наврата морала да то искључим, а онда сам схватила да је детињасто да се тако кријем и решила шта сам имала.

Не да ми се не допада, просто капирам да нешто крије. Што га искључује на неки начин, да.
Мада сам и сама у пар наврата морала да то искључим, а онда сам схватила да је детињасто да се тако кријем и решила шта сам имала.
Da. Meni to ostavlja utisak da je nem, da ne postoji
Čudan osećaj

I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna? 😂😂😁
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?

Нисам имао посебно такво искуство. Мене је аватар скоро код једне женске одушевио, глас преко телефона скоро распаметио а уживо.. Дупло голо (ништа).

Avatar nije tvoja slika.Pravilo od početka internet foruma.Avatar na Viberu isto ne može biti tvoja slika sa ili bez deteta.
Moj avatar ovde je iz juna,našao na polovnim....neki leskovčanin prodavao ovog belog buljavog mecu.Lik mi bio simpatičan mladić.

Back