• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da kada je u pitanju flert. Da bi se doslo do price o deci potrebno je uvideti prvo sa kime imas posla. I da li uopste postoji sansa za nesto vise od flerta. Jel za tebe normalno odmah eksponirati privatne stvari, posao, privatan zivot?
Pa ne znam kako je slika porodice na viberu ili sl aplikacijama koje i sluze za to nenormalno.
Aj da odes na seks chat, znas tacno sta hoces pa postavis, to bilo... No comment.
Ili Tinder. Osim ako nameces to da trazis iskljucivo nekoga da ucestvuje u brizi deteta sa tobom.
Mislim da je jasna razlika. Ili neko provuce tek u upoznavanju, tipa kaze ti: E da, bila sam tu i tu sa detetom, ti znaci odmah ono: A ne ne, to je degutantno, ja trazim samo solo devojke?
Mislim, ne sudim. Interesuje me kod tebe. Jel bi bio u vezi sa mamom?

I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna? 😂😂😁
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?
Ja ne BiH na njegovom mestu, al bih na tvom pristao : )

Meni je najsladje kad okaci sliku sa detetom i onda kaze: Nije moje, od moje sestre je!

Kristen Bell Awww GIF

.....

Thank God Thanks GIF by ABC Network

Od avatara do milf 😂
Mame i tate se hebu, zamislite
Trebalo je u naslovu da stavim oni bez dece Stop he he
To radimo svi. Ali kako pri upoznavanju odmah prica o porodici ili avatar sa slikom porodice? Odmah signal u glavi nepostovanje.
Odvojite flert od ozbiljnih stvari.
Nije pitanje samo da li ima neko decu vec i da li bi ta deca prihvatila nas. Ako dodje do ozbiljnijih namera.

To radimo svi. Ali kako pri upoznavanju odmah prica o porodici ili avatar sa slikom porodice? Odmah signal u glavi nepostovanje.
Odvojite flert od ozbiljnih stvari.
Nije pitanje samo da li ima neko decu vec i da li bi ta deca prihvatila nas. Ako dodje do ozbiljnijih namera.
U bre, izvini ali daleko ode
Ljudi nemaju više vajbera niti više fejsova ili insta I slično... Komunicira se obično sa svima na istom profilu. I ne dolazi se do te komunikacije tek tako, dakle postoji poverenje. Da li će ljudi se naći ili ne, da li će ulaziti u vezu ili ne nije uopšte pitanje teme. Samo osećaj koji neko stekne kada vidi avatar. Htedoh proveriti kako to na druge deluje. Msm ja i sama imam decu, ko što većina već zna na LjiSu...

Back