Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.674
Moze biti znacajan a moze i ne.
Mislim da se zakljucci samo povrsno donose na osnovu necega kao sto je avatar.
U stilu teme, ne bih doneo krucijalan zakljucak o osobi koja ima avatar sa porodicom na viberu wa ali ako bi se hotovola sa istim to bi bilo dovoljno da mi bude odbojno za bilo kakve ozbiljnije namere.
Ја нисам рекла да доносим закључак, већ да такве фотографије позивају на опрез у даљој комуникацији.
Наравно да је значајно ако лик има младића на јбн виберу брее, јаоо хахахха

AbsolutelyNotMan

Aktivan član
Poruka
1.630
Ја нисам рекла да доносим закључак, већ да такве фотографије позивају на опрез у даљој комуникацији.
Наравно да је значајно ако лик има младића на јбн виберу брее, јаоо хахахха
Meni ne.
Pitanje je iz kog razloga ima.
Postoje previse razloga, mozda je i samo muski ponos.
Ne mora da znaci nameru.

Ne zelim o mladicu.
heroj.

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.674
Ne bih voleo da neko shvata na forumu da ikoga osudjujem zbog necega
Svi iimamo svoje stavove.
Licno postujem tudje.
Пошујем твоје поштовање. Ја тешко могу да поштујем момка који нема идеју за фотографију коју прво угледа свако ко меморише његов број телефона и угледа ратка младића.

Redmond

Veoma poznat
Moderator
Poruka
13.807
I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna? 😂😂😁
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?
dopisujte se preko badoo-a ili tinder-a, ako i tamo stavi sliku deteta sutni ga

Paula

black cat
Moderator
Poruka
17.154
dopisujte se preko badoo-a ili tinder-a, ako i tamo stavi sliku deteta sutni ga
ej , već sam pisala o tome. neee, niko nije lud tamo da stavi sliku svog deteta,
jasno sam napisala u temi vajber, to je lično, ne daješ svakome svoj telefon.

No, kada smo kod toga, vajber ljudima služi za razne stvari. Meni recimo i za poslovnu komunikaciju, sa prijateljima, ako imam nekog za viđanje, za upoznavanje itd.. Pa uvek biram neutralnu sliku koja će odgovarati svim tim aspektima.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
17.154
Recimo nezamilsivo je kada stavljaš avatar na LinkedIn da staviš fotku sebe sa detetom, ili na neki sajt za naučnu korespondenciju.. Kao što se i odeća delimično prilagođava prilici, tako i avatari.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
17.154
U tm smislu je meni čudno kada neko ko želi seksualnu ili intimnu vezu sa nekim dopisuje sa naloga gde je avatar slika sa svojim detetom. Ok, nekome to ne smeta, ali meni je čudno. Malo sam karikirala u uvodnom postu da bude zanimljivije, možda pojačala :), ali zaista mi je indikativno. Kao što recimo ako izađem sa momkom neću mu pričati o svojoj deci, kako su, šta rade (šta ga briga uostalom?), tako i ovo.. nije u tom odnosu bitno što ja imam decu, iako ih imam, ali ne mislim da tražim "očuha" svojoj deci... Tako da ozbiljno govoreći, verujem da ljudi koji stave te slike baš i traže nekoga ko će ući u porodicu. Podsvesno. Ali ja nemam te namere. Ne mislim da mešam decu ni u šta, niti da ona upoznaju moje partnere.

AbsolutelyNotMan

Aktivan član
Poruka
1.630
Internet je vrlo lepo svrstan u razlicite namene i na svakom je moguc izbor.
Imamo forume, drustvene mreze, aplikacije za razmenu poruke itd.
Nije sve namenjeno za licnu promociju.
Naravno na svakome su izbori i ti zbori nas na kraju i definisu kao osobu.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
17.154
Internet je vrlo lepo svrstan u razlicite namene i na svakom je moguc izbor.
Imamo forume, drustvene mreze, aplikacije za razmenu poruke itd.
Nije sve namenjeno za licnu promociju.
Naravno na svakome su izbori i ti zbori nas na kraju i definisu kao osobu.
ovo te ne razumem.
kako misliš za ličnu promociju? Ako je lični nalog, lični je.
Recimo google nalog, to je lični nalog, poslovni nalozi su lični. šta znači promocija? uvek se predstavljamo.
svaka naša slika je neko predstavljanje.

Poruka
7.153
U tm smislu je meni čudno kada neko ko želi seksualnu ili intimnu vezu sa nekim dopisuje sa naloga gde je avatar slika sa svojim detetom. Ok, nekome to ne smeta, ali meni je čudno. Malo sam karikirala u uvodnom postu da bude zanimljivije, možda pojačala :), ali zaista mi je indikativno. Kao što recimo ako izađem sa momkom neću mu pričati o svojoj deci, kako su, šta rade (šta ga briga uostalom?), tako i ovo.. nije u tom odnosu bitno što ja imam decu, iako ih imam, ali ne mislim da tražim "očuha" svojoj deci... Tako da ozbiljno govoreći, verujem da ljudi koji stave te slike baš i traže nekoga ko će ući u porodicu. Podsvesno. Ali ja nemam te namere. Ne mislim da mešam decu ni u šta, niti da ona upoznaju moje partnere.
A ako upoznas nekoga drugacijeg
Moja deca nisu upoznavala nikoga
Ali ovog sada jesu i svidja im se

Paula

black cat
Moderator
Poruka
17.154
A ako upoznas nekoga drugacijeg
Moja deca nisu upoznavala nikoga
Ali ovog sada jesu i svidja im se
To je lepo
Moralo bi proći puno meseci veze i da osetim da je to baš to da bih decu upoznavala
Ali pošto ja ne želim da se udajem niti da imam novu porodicu, ne vidim potrebu da se upoznaju. Mogu i da se vežu za njega, a ono prođe par meseci, pa ode. Morala bi dakle to biti čvrsta i proverena veza pa da se to desi.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
17.154
Nista nije sigurno
Pa i brakovi puknu posle 10, 20 godina.
Ja sam slusala svoju intuiciju
Prosto sam osetila da to smem
ali nas dve se znamo, i ja vidim da ima razlika između potreba
Ja samo želim neki beg od svakodnevice, da mi ta osoba ne bude ni u kakvoj vezi ni sa decom, ni s aposlom, ni sa obavezama.. tako kao jedna avantura. I ljubav ako je moguće. Ali da ne pričamo ni o čemu iz života. Niti da se žalimo, to ne. I tako je do sada bilo. Već mi i sama priča o deci nelagodna i smeta :). To su paralelni životi koje ja želim da vodim. I vodim. Kao i ovaj forum. Sve mi smeta što bi spojilo ta dva.

Poruka
7.153
ali nas dve se znamo, i ja vidim da ima razlika između potreba
Ja samo želim neki beg od svakodnevice, da mi ta osoba ne bude ni u kakvoj vezi ni sa decom, ni s aposlom, ni sa obavezama.. tako kao jedna avantura. I ljubav ako je moguće. Ali da ne pričamo ni o čemu iz života. Niti da se žalimo, to ne. I tako je do sada bilo. Već mi i sama priča o deci nelagodna i smeta :). To su paralelni životi koje ja želim da vodim. I vodim. Kao i ovaj forum. Sve mi smeta što bi spojilo ta dva.
Kapiram
Ali onda otpisi ljubav
Moze kao mastarija i sanjarenje ali zaista da bude ljubav, a da je izolujes od svega, to ne postoji

Poruka
7.153
Pricali smo nesto
I setio se neke ekskurzije iz srednje skole
I kaze svi su se smestili i ono luduju, znas kako tinejdzeri
A on je prvo uzeo filsni i nazvao kevu da joj s e javi.
Mislim da to ne kapiraju ljudi u brakovima
Koliko su nasa deca upucena na nas, pogotovo npr kao moja, koja prakticno imaju samo mene.
I verovatno ce i njima jednog dana da znaci da imam nekoga jer ce znati da nisam sama i manje ce brinuti 🙂

Meni je to bilo nekako skroz slatko kad mi je pricao za majku

Poruka
7.153
Ne otpisujem ljubav nikada :)
Ona ima različite oblike
Ume da bude duboka i na distanci
i bez upliva svakodnevice.
Kapiram ja razlicite oblike
Ali ne tako sto ce se ziveti dvostruki ili trostruki zivoti 🙂
Nisam jos nikada videla veliku ljubav izmedju dva bica tako selektivno, previse mi je to romantizovanje i kao beg od realnosti…
Ako me neko zavoli, dobije ceo paket

Odoh da probam da odmorim, radim

Golub

Elita
Poruka
17.370
Рекох, нисам мислила на аватаре овде, већ профилне слике на апликацијама типа вибер.
И не, не значи да нећу комуницирати са неким чија ми слика шаље извесну опомињућу поруку, али ћу имати на уму шта да очекујем.
Pa jesi u pravu.
I meni ovaj tvoj avatar kao da kaže "saču da te obljubim, iskoristim i odbacim" tako da moram da budem oprezan u komunikaciji s tobom