• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna? 😂😂😁
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?
Можда је то само тактика, та слика с дететом.

. 7
Све зависи од формата комуникације и шта се жели исказати и рећи профилном сликом или аватаром. На портфолију сигурно се неће наћи слика са децом. А код друштевених мрежа или апликација за комуникацију можеш да ставиш шта год хоћеш. Дословно.

Како ће неко доживети све то... Па то више личи на причу Свету се не може угодити.
Svako naravno može staviti šta hoće, niti ko ima prava da se meša. Moje pitanje je kakav to utisak ostavlja. Možemo naravno postaviti stvar i tako, svetu se ne može ugoditi i furamo svoju priču, sasvim legitimno. No, da li fotka koju postavljamo daje reakciju i kakvu? Da li njome želimo nešto postići ili baš ništa? Čak i ako ne želimo, ljudi reaguju ovako ili onako. Možemo te reakcije naravno ignorisati. Dublje pitanje jeste koje ipak poruke se šalju? Koga to zanima, naravno. Koga ne zanima neće ni čitati ovo.
I percepcija zavisi od osobe do osobe.

Muškarci stavljaju takve slike da bi sebe predstavili kao osećajne, nežne i ženama poželjne. :D Kod nekih to upali, a kod nekih ne... Ni kod mene to ne pali. :lol:
Pa razmišljam da li je postojao neki period života kada bi mi to prijalo... Možda kada sam bila mlada i pomalo uplašena od života. Tada nije bilo avatara 🙂. Ali da, sigurnost.

. 7

Svako naravno može staviti šta hoće, niti ko ima prava da se meša. Moje pitanje je kakav to utisak ostavlja. Možemo naravno postaviti stvar i tako, svetu se ne može ugoditi i furamo svoju priču, sasvim legitimno. No, da li fotka koju postavljamo daje reakciju i kakvu? Da li njome želimo nešto postići ili baš ništa? Čak i ako ne želimo, ljudi reaguju ovako ili onako. Možemo te reakcije naravno ignorisati. Dublje pitanje jeste koje ipak poruke se šalju? Koga to zanima, naravno. Koga ne zanima neće ni čitati ovo.
Utisak ne zavisi od toga sta je on stavio.
Vec od nase percepcije.
Sto vidimo i na ovom malom forhmskom primeru.
Jedna fotka ce kod nas deset izazvati razlicite utiske

Ovo je primer. Čovek sa detetom. Neko je pričao sa ženom. U periodu života kada žena traži muškarca na koga može da se osloni privući će je to. Ako još želi oca svoje dece, tek više. Ako žena traži nekoga samo za sex i ne želi vezivanje, nju će to odbiti jer ta slika nije ono što želi. U nekom drugom periodu života bi to delovalo na drugi način. Ne želim da pridajem značaj koji nema, ali poprilično iz tih fotki mogu da zaključim kakve je nečija ključna energija, šta neko želi.

. 7

То што пишеш мени личи на борбу са ветрењачама. Да се истовремено подудари оно што се жели рећи са сликом на аватару, са реакцијама код оних који је гледају. Зато је боље гледати у ком формату се постављају слике. CV и профилна на ФБ нису на истом нивоу.

Ovo je primer. Čovek sa detetom. Neko je pričao sa ženom. U periodu života kada žena traži muškarca na koga može da se osloni privući će je to. Ako još želi oca svoje dece, tek više. Ako žena traži nekoga samo za sex i ne želi vezivanje, nju će to odbiti jer ta slika nije ono što želi. U nekom drugom periodu života bi to delovalo na drugi način. Ne želim da pridajem značaj koji nema, ali poprilično iz tih fotki mogu da zaključim kakve je nečija ključna energija, šta neko želi.
Sto? Mislis da tate ne vole seks?

Upravo
I zbog toga je važno da stavimo baš ono što se nama dopada. Jer ćemo tako privući pažnju onome kome treba.
Pa ne hehe
Evo moj avatar?!
Sta mislite sta ja zapravo zelim a sta privlacim heheh i da li avatar uopste igra bilo kakvu ulogu u svemu tome?
Prvo, moj avatar je iskljucivo i cista estetika, ono sto se dopalo mom oku, vrlo je seksualan.
Da li ja ovde trazim takva poznanstva? Apsolitno ne.
I jos vaznije, cak me i ne zanima sta drugi misle hehhe.
Sutra mozda promenim u sliku jazavicara, eto tek tako…
Poenta je da previse pridajemo znacaj mozda cak i nebitnim stvarima

pa to.
A ako ti neko odgovara kao osoba, sta me briga sta mu je na profilnoj na viberu ,
Sem ako nije neki ekstrem pa stanca te fotke i davi s njima, vidi me vidi me
Joj lutko moja koja naskace na nesto i hoce da pocepa gacice, u nekom hot ljubicastom etru. Sta sad ljudi da misle o tebi. Vidis kako zbunjujes.Saljes izmesane signale. Mozda sam za seks, a mouzda i nisam. Ako pitas onda nisam, a ako ne pitas onda mouzda jesam. P ti vidi...

Back