• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna? 😂😂😁
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?
poruka je veoma jasna
porodičan čovek, posvećen jednom cilju. stop.

ne mogu da zamislim hotovanje sa avatarom na kome su deca….

I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna? 😂😂😁

Joj, ne bih se muvala sa takvim. Porodican ili ne, sarmantan tesko da jeste. To je nesto kao ikona iznad kreveta, ne mogu, brate mili, ispod...

A ljudi to mnogo vole, jedina sam u roditeljskoj grupi bez muza i dece, osecala sam se kao fufica jer imam sliku sa golim grudima, ne mojim grudima vec one crvenokose Klimtove vodene zmije...ali zjape gole grudi medj' svu onu decu, bi mi neprijatno...

Шта год ви хтели да верујете, те слике говоре о вама. Из свега што мислите да радите свесно вришти подсвесно. Зато слике говоре о вама, шта поручујете, шта вам је приоритет, шта покушавате да истакнете а шта да сакријете.
Неки јасно видимо и то нису претпоставке него психолишки потврђени обрасци.

Meni to djeluje normalno. Ljudi kače što im srcu drago i sigurno pri tome ne razmišljajući kakav utisak to ostavlja na osobu koja je za njega/nju zainteresovana.
Ja recimo nikad ne bih stavila samo sliku svog djeteta kao moj avatar, jer moj broj/profil je MOJ a ne djetetov.

Nikad o tome nisam posebno razmišljala ali mislim da na mene bi to djelovalo normalno. Različito reagujemo, ali da se ne lažemo u samoj postavci stvari imaš djecu-ima djecu, sa i bez slike jasno da niste jedno drugom prioritet i da imate svoje živote. Neki to podsvjesno vole da ističu a neki ne.

Шта год ви хтели да верујете, те слике говоре о вама. Из свега што мислите да радите свесно вришти подсвесно. Зато слике говоре о вама, шта поручујете, шта вам је приоритет, шта покушавате да истакнете а шта да сакријете.
Nase podsvesno mnogo je jace od svesnog.
Lepa je ova tema, iako ne smatram psihologiju tacnom naukom, postoji mnogo primera gde je bas omanula, voleo bi da neko malo objasni kako se iznose zakljucci.

Šta ti moj avatar kaže o meni, m?

Nase podsvesno mnogo je jace od svesnog.
Lepa je ova tema, iako ne smatram psihologiju tacnom naukom, postoji mnogo primera gde je bas omanula, voleo bi da neko malo objasni kako se iznose zakljucci.
Нисам мислила на аватаре форумске, мада има материјала...
Реци ми, шта мислиш о некоме ко као профилну слику на виберу или ва има ратка младића?
Да ли ти то нешто говори или је безначајан податак?

Šta ti moj avatar kaže o meni, m?
Рекох, нисам мислила на аватаре овде, већ профилне слике на апликацијама типа вибер.
И не, не значи да нећу комуницирати са неким чија ми слика шаље извесну опомињућу поруку, али ћу имати на уму шта да очекујем.

Нисам мислила на аватаре форумске, мада има материјала...
Реци ми, шта мислиш о некоме ко као профилну слику на виберу или ва има ратка младића?
Да ли ти то нешто говори или је безначајан податак?
Moze biti znacajan a moze i ne.
Mislim da se zakljucci samo povrsno donose na osnovu necega kao sto je avatar.
U stilu teme, ne bih doneo krucijalan zakljucak o osobi koja ima avatar sa porodicom na viberu wa ali ako bi se hotovola sa istim to bi bilo dovoljno da mi bude odbojno za bilo kakve ozbiljnije namere.

Back